Hirdetés
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok,
Adott a szitu az öreg, de kiváló Onkyo-mmal, Édesanyáméknál:
Most költöztek, 10 perce állítottam be a szettet, a tv-t hiába mondtam h mérjék hozzá... Ahh.. szóval ezen még lesz emelve, ignoráljátok most plz.
Ez egy Magnat 5.1 szett, lesz még hifi polc a mostani helyett + a centert is bekötjük, kisállvány a frontok alá, stb. Egyelôre a 2 front megy csak. Merthogy zenélnek is..
Amiben segítséget kérnék: disznó nagy dög ez az öreg Onkyo. A legtöbb mai házimozi eszköz is, most mindegy, milyen is a bele. Nem fér el, vagy ormótlan.
1. Létezik kifejezetten kicsi 5.1 hm vas a piacon, ami lényegesen kisebb ?
2. Esetleg egy kicsi 5.1-es preamp (bocs, processzornak hívják itt) is jó lenne, végfokokat aggatnék a kimeneteire akkor, mondjuk két NCore-t a frontoknak, center + hátsók meg TPA3116D2 és béke, a procin meg beállítgatok mindent amit lehet/nyújt finomhangolásként.
Alap dologra gondolnék, nem ágyúval verébre.
Azért hajlok 2-es opció fele, mert hajtósak ezek a frontok, szeretik a boogie-t, egy 80W vagy ezalatti kütyü ide soványka lenne.
Vannak elérhetô árú 5.1-es eszközök e célra a piacon ? Szóval hogy ne egy integrálttal menjek, mert nem lenne gondom vele amúgy, csak mind disznó nagy méretre, a kicsikben meg nincs kraft annyi. Rádásul nem kellene többszázat ellocsolni erre.
Sztereóra vetítve (én abban vagyok otthon) egy preampot keresek (a beletett DAC-al, bár gyakran DAC tud ma PRE funkciót).
Szóval egy kicsi házimozi doboz kellene nekem, ami dekódolja a formátumokat + van a fenekén 5.1 analóg kimenet, RCA elég.
[ Szerkesztve ]
Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest