Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dißnäëß

nagyúr

Sziasztok,

Adott a szitu az öreg, de kiváló Onkyo-mmal, Édesanyáméknál:

Most költöztek, 10 perce állítottam be a szettet, a tv-t hiába mondtam h mérjék hozzá... Ahh.. szóval ezen még lesz emelve, ignoráljátok most plz.

Ez egy Magnat 5.1 szett, lesz még hifi polc a mostani helyett + a centert is bekötjük, kisállvány a frontok alá, stb. Egyelôre a 2 front megy csak. Merthogy zenélnek is..

Amiben segítséget kérnék: disznó nagy dög ez az öreg Onkyo. A legtöbb mai házimozi eszköz is, most mindegy, milyen is a bele. Nem fér el, vagy ormótlan.

1. Létezik kifejezetten kicsi 5.1 hm vas a piacon, ami lényegesen kisebb ?

2. Esetleg egy kicsi 5.1-es preamp (bocs, processzornak hívják itt) :) is jó lenne, végfokokat aggatnék a kimeneteire akkor, mondjuk két NCore-t a frontoknak, center + hátsók meg TPA3116D2 és béke, a procin meg beállítgatok mindent amit lehet/nyújt finomhangolásként.

Alap dologra gondolnék, nem ágyúval verébre.

Azért hajlok 2-es opció fele, mert hajtósak ezek a frontok, szeretik a boogie-t, egy 80W vagy ezalatti kütyü ide soványka lenne.

Vannak elérhetô árú 5.1-es eszközök e célra a piacon ? Szóval hogy ne egy integrálttal menjek, mert nem lenne gondom vele amúgy, csak mind disznó nagy méretre, a kicsikben meg nincs kraft annyi. Rádásul nem kellene többszázat ellocsolni erre.

Sztereóra vetítve (én abban vagyok otthon) egy preampot keresek (a beletett DAC-al, bár gyakran DAC tud ma PRE funkciót).

Szóval egy kicsi házimozi doboz kellene nekem, ami dekódolja a formátumokat + van a fenekén 5.1 analóg kimenet, RCA elég. :) :R

[ Szerkesztve ]

Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !

Új hozzászólás Aktív témák