- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rebell
senior tag
ES80 79.990, bár azt irják nincs raktáron, de 1 hívást megér
-
BBéci
legenda
"Éppen ezért nem hallgatok meg nagyobb szetteket, hogy ez így is maradjon."
Akkor élőzenét, koncertet se hallgass, ahhoz hasonlítva mutatkoznak meg igazán egy hanglánc gyengeségei.(#13300) Parci
A Denon linkelt honlapján megtalálod mindkettő ajánlott fogyasztói árát. A polcomról lekapott újságokban ugyanazok szerepelnek.
Volt szerencsém meghallgatni mindkettőt, szerintem történt más előrelépés is, nem csak dizájnban változott a 2010, mert jelentősen jobban szól.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz MunezXBK #13306 üzenetére
Látszik, hogy nem vagy jártas a marketingben. Darabárat írva olyan, mintha felébe kerülne, mint máshol, ez pszichésen vonzza a vevőket.
(#13304) TCr
Az súlyos hiba, az életed része kellene legyen!
Múlt pénteken Póka Angéla koncerten voltunk feleségemmel, remekül szórakoztunk.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
mp54
senior tag
Igen, ezt már vásárlás előtt megírtad nekem, hogy CD-re ez kevés lesz, de pénzszűke miatt ezzel oldottam meg a BD, DVD, SACD, CD lejátszást....Ha fejlesztésre (zene hangminőség) adnám fejem (a szoba akusztika javítása még hátra van...), mit javasolsz:
-használt "jó" CD lejátszó saját DAC-kal?
-használt CD lejátszó+ külső DAC?
Milyenek a használt árak azokra a készülékre, melyeket már már érdemes megvenni?
Az erősítőnek csak analóg RCA bemenete van...
Kösz! -
BBéci
legenda
válasz Rebell #13294 üzenetére
Tüskéken semennyivel nem borulékonyabb egy hangdoboz, viszont jobban fog szólni.
A helyedben leszoktatnám a gyerkőcöt az említett tevékenységről, azt sem engedném, hogy a hangdoboz, vagy bármilyen hifi és házimozi készülék közelébe menjen.(#13309) Ed Parker
Kezemben a Stereoplay egyik száma, benne egy nagy német kereskedő, a Hirsch-Ille hirdetése, melyben szintén darabárat adnak meg a hangdobozokhoz. Ráadásul gyakran ott az ab szócska, ami a sorozat legkisebbjére vonatkozik, pedig a képen a zászlóshajót látni. Ez általános, bevett gyakorlat.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Láttam kiváló CD-játszókat 50-60000 forintért hirdetve, én olyasmire szavazok.
19 éves, akkor 35000 forintba kerülő Pioneer CD-játszóm jobban muzsikál, mint az LX55!!!(#13312) pomk
Felesleges lenne elkeríteni, egy értelmes gyerek felfogja, megérti, hogy nem szabad mindenhez hozzányúlni. Minden a szülőkön múlik.[ Szerkesztve ]
-
Ed Parker
nagyúr
ennek én csak bizonyos hangfalaknál látom értelmét,amik picik vagy monitor hangfalak.
de aztán lehet hogy csak nekem fura ez.
a többi üzlet az árgépen a párra vonatkozó árat adja meg.az lx55 egy idióta szerkezet,valamiért folyamatosan letiltja optikai kimenetet,mikor sacd-t rakok bele,de még az analóg sem szólal meg.
de amikor belemegyek a menübe és engedélyezem,akkor szól,hogy ezt miért játssza el velem minden bekapcsoláskor? hdmi-n ilyen nem volt.
picit megutáltam, a küszöbön az oppo 95[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Az említett koncert ingyenes volt, igaz, oda-vissza 50 kilométert autóztam, de egy bevásárlással összekötve az is elfogadhatóbbá vált.
(#13319) pomk
Házimozi rendszerbe kötelező szubládát illeszteni, anélkül kutyafülét sem ér.
De sztereó zenehallgatáshoz nem kell.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz geri788 #13322 üzenetére
Ízlésekről ne vitatkozzunk, mi szeretjük, lemezem is van Tőle. Szerintem brutálisan jól énekel és a zenésztársai is kiválóak.
A megjegyzésed, minősítésed durván sértő, megérdemelne egy moderálást!
-
Rebell
senior tag
Ez általában úgy néz ki, hogy odamegy, oda teszi a fülét, de tudja, hogy nem szabad (de viszont gyerek) megmondja , hogy ez apá-é és tényleg ritkán nyúl hozzá. De egy 2éves gyerek nem úgy müködik, mint egy kutya, hogy parancs-szóra azt teszi amit te mondasz neki.
Nem egész nap azt ütlegeli, mert akkor tényleg villanpásztorral keríteném körbe.
-
Patice
nagyúr
Nem hallottam még ES80-asokat, de az ES30-asoknál mélyebbre tud lemenni, így jó ötlet, hogy először csak a frontokra ruházol be, aztán sorjában a többi, esetleg használtan.
Viszonylag gyakran feltűnnek ES30-asok a használt piacon, center már ritkábban, Szub meg bármilyen más, neked tetsző márka/hangzás lehet.
Az ES széria későbbi elérhetőségéről nincs infóm, de nem tartom valószínűnek, hogy elkezdenék kivonni a forgalomból őket nagyon hirtelen. Ha mégis, akkor meg a használt piacon össze tudod majd idővel szedni az 5.0-át.
Hajrá! Irány hallgatózni!
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
rajzol01
tag
Tuningoltatott már valaki ES80akat ?
-
Leo66
csendes tag
100ezer Ft. körül tudtok ajánlani jó sztereó erősítőt? Használt is lehet.
-
BBéci
legenda
Ahhoz 2-3 óránként végig kellene böngészni a hirdetéseket, hátha felkerült valami jó vétel. Ez magadnak kell megtenni.
(#13340) Toobee
Ami jó, az jó.[ Szerkesztve ]
-
Leo66
csendes tag
Már nézegetem 2-3 hónapja, de valami támpont kellene, hogy melyiket érdemes pl: NAD, Arcam, Exposure, MF stb.
Még annyit, hogy olyan erősítő kellene amit össze lehet kötni HM erősítővel.
Eddig HM erősítővel sztereóztam, de nem voltam elégedett egyik márkával sem.[ Szerkesztve ]
-
zolaas
senior tag
Új szerzemény a gyűjtibe:
[ Szerkesztve ]
Már nem Sürgős!!! De, moziplakátokat keresek !!! :D
-
ferko0726
tag
Sziasztok!
Front hangfalpár vásárlását tervezem!
Az erősítőm Yamaha RX-V2400 THX.
Nagyon erősen szimpatizálok a Mission márkával, azért is mert jelenleg Mission m33 -t használok front -nak ami egy új vásárlása esetén "menne" sorruond -nak!
Én a Mission m35 -öt (140 E ft/pár) néztem ki, de tetszik az m34 -is (120 E Ft/pár)!
Tesztekből arra a következtetésre jutottam hogy lehet hogy elég egy m34 is illetve még talán szebben is szól mint a nagyobb társa ami csak a mélyeivel jobb!
Mi a véleményetek, jó irányban gondolkozok vagy az erősítőmhöz egészen mást ajánlanátok?
A keret amit rászánnék az a max 140E Ft/pár!
Köszönöm előre is!
Üdv -
BBéci
legenda
válasz ferko0726 #13347 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a Yamaha-Mission párosítás milyen, de az biztos, hogy nagyon el vagy tévedve. Az erősítőd legalább egy kategóriával jobb hangdobozokat érdemelne, mint az M34/35. Például 764, 794, vagy Polk RTi A5-A7.
(#13346) t-bali3
Igen, hallgattam, tetszett is, arra gondoltam, jó lenne a 3802 mellé a frontok hajtására. Aztán jött a 2010 és azt mondtam, nem adom alább, "vagy Impala, vagy semmi".
Az áruk tükrözi a hangminőség-különbséget.[ Szerkesztve ]
-
ferko0726
tag
Nekem jelenleg is yamaha mission párosítás van és nagyon meg vagyok vele elégedve!
Én úgy látom hogy a mission-ok ebben az árkategóriában ár-érték arányban szinte a legjobbak a piacon és nem elhanyagolandó a minőségük!
Én az általad említett (764, 794, vagy Polk RTi A5-A7) márkákat nem ismerem és igen borsos a 200-300 E ft egy hangfalpárért.
De ez nem jelenti azt hogy nincs igazad!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest