- Milyen processzort vegyek?
- Szentjánosbogárral venné fel a versenyt a Macbook Neo ellen az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen ÚJ notebookot vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Akciókamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- Autós kamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3738
aktív tag
(a) In most cases, we pay customs duties and VAT fees for buyers through the EU's IOSS system, buyers needn't pay customs duties and VAT fees.
(b) In rare cases, customs will randomly check some packages. If the items in the package are of high value, such as smartphones, customs will not accept the value of the price we declare, but will charge the buyer duties according to the value they assess.Remélhetőleg nem esek bele a rare case-be

Ok, olvastam. Én melletted vagyok
-
Timer
veterán
Hmm, ezer euró. Az én értékrendem szerint ez sok. 12R viszont egész korrekt, gyakorlatilag egy pimpelt 11, de minden benne van, ami kell (nekem): sebesség, jó kijelző, gyors töltés. Érik a csere a 7 Próról, csak még egy kicsit nézegetnem kell (mert rohadtul nem tetszik, de ez van).
-
Terentius
őstag
Jó lenne tudni hogy van benne nfc. Illetve hogy ez frissül automatikusan ugyanúgy? Mármint a giztopról vagy tradingshenzenről rendeltben. Utoljára 2015-ben rendeltem a gisztopról egy redmi note 2-t. Az megjött szerintem simán áfa nélkül.
-
seven7
aktív tag
(a) In most cases, we pay customs duties and VAT fees for buyers through the EU's IOSS system, buyers needn't pay customs duties and VAT fees.
(b) In rare cases, customs will randomly check some packages. If the items in the package are of high value, such as smartphones, customs will not accept the value of the price we declare, but will charge the buyer duties according to the value they assess.Remélhetőleg nem esek bele a rare case-be

-
milkabrams
őstag
Arra én is kíváncsi vagyok. Ajánlották nekem és az első rendelésem onnan. Egy 150 dollár értékű bevallást és kifizetést csináltak egy OP11 Lite készülékre az IOSS rendszerben - erről el is küldték a "papírokat". 01.13.-án rendeltem a 11-est. 01.19-én volt fedex nyomkövetési szám. 01.20.-án felvették HongKongban, 21.-én Kantoni reptér, 22.-én Franciaország és itt van most vámeljárás alatt.
Vámeljárás szerinted hány nap?
-
ati3738
aktív tag
Arra én is kíváncsi vagyok. Ajánlották nekem és az első rendelésem onnan. Egy 150 dollár értékű bevallást és kifizetést csináltak egy OP11 Lite készülékre az IOSS rendszerben - erről el is küldték a "papírokat". 01.13.-án rendeltem a 11-est. 01.19-én volt fedex nyomkövetési szám. 01.20.-án felvették HongKongban, 21.-én Kantoni reptér, 22.-én Franciaország és itt van most vámeljárás alatt.
Ha Franciaországból jön ide akkor elvileg vámmetes.
-
ati3738
aktív tag
Én ezt olvastam az oldalukon.
Európa egyes távoli területeire (beleértve a szigetet is) nem lehet Expressz (EU-elsőbbségi szállítás) szállítani, csak a DHL/FedEx szállít, így a vámokat nem lehet elkerülni. -
ghiottone
nagyúr
-
seven7
aktív tag
-
ati3738
aktív tag
Giztopról én be is rendeltem €680.62 lett a vége a fekete 12/256-os verziónak, üveg fóliával, szállítással, OxygenOS-el, ez így szerintem rendben van.

Gondolkodtam a zöldön, de mivel úgyis tokban lesz, így nem lett volna értelme a felárnak.Ha valaki szintúgy rendelne, én ezt a kupont találtam (2%): GTD23
Arról az oldalról még nem rendeltem, megbízható? A vámmentességre nem meggyőző az írásuk.
-
seven7
aktív tag
Giztopról én be is rendeltem €680.62 lett a vége a fekete 12/256-os verziónak, üveg fóliával, szállítással, OxygenOS-el, ez így szerintem rendben van.

Gondolkodtam a zöldön, de mivel úgyis tokban lesz, így nem lett volna értelme a felárnak.Ha valaki szintúgy rendelne, én ezt a kupont találtam (2%): GTD23
-
surgery
senior tag
-
ati3738
aktív tag
-
joey04
titán
De nem velük van az hogy nem fizetnek semmi adót? Volt valami botrányuk.
-
worxland
addikt
Köszönd a kormánynak. A nettó ár ugyanannyi, az 50 euró az az ÁFA miatt van (19% vs 27%). A OnePlus ugyanannyit (igazából kevesebbet!) zsebel be a teló után, a különbözetet az állam nyeli be.
949/1,19*1,27~1013 -
csako
veterán
Egyébként a telefon Dual Active, ezt a közvetítés közben láttam és a kommentelők is furcsállották, hogy nincs kiemelve. Ez a ritka funkció ugye annyit jelent, hogy telefonálás közben ugyanúgy megy a másik sim kártya, nem lép le a hálózatról.
-
joey04
titán
A TD-n jelenleg nincs Global. Én vettem tőlük kínai verziót. Nagyon kompakt, szép kijelző de melegszik mint az atom, töltéskor pedig már kellemetlen. Semmivel nem gyorsabb mint az Oppom (Find X 6Pro) a zoom, és az éjszakai is csak jelenthet, szóval látszik a BBK-nál ki a király.
Ja, és a saját alkalmazása a Oneplus Health nem megy rajta
Most valóban kifogytak, de kb 2 órája még volt. Zöld tuti.
Find x6p meg x7 ultra jobb persze. De mondjuk ez 660 az x7 ultra meg 920 eur szóval legyen is jobb.
-
stuka20
senior tag
-
surgery
senior tag
A TD-n jelenleg nincs Global. Én vettem tőlük kínai verziót. Nagyon kompakt, szép kijelző de melegszik mint az atom, töltéskor pedig már kellemetlen. Semmivel nem gyorsabb mint az Oppom (Find X 6Pro) a zoom, és az éjszakai is csak jelenthet, szóval látszik a BBK-nál ki a király.
Üzemidőben mit hoz ha használtad?
-
ati3738
aktív tag
-
Greentea
senior tag
Mikor szoknak le végre a gyártók a kamu kamerákról? Péklapát méretű kamerasziget, fél évtizede cikinek számító 2 megapixeles makró, negyedik kamerának álcázott vaku...
Annyira sajnálom a OnePlus-t, hogy milyen bazári vacakká változtatta az anyacég.
+1, nagyon bóvli hatást kelt a negyedik optikának álcázott vaku.
-
seven7
aktív tag
-
stuka20
senior tag
Köszi az infókat, nfc fontos lenne.
Surgery: köszi neked isTradingen olcsóbb.
-
surgery
senior tag
-
seven7
aktív tag
Tudtommal nincs gond az NFC-vel, se semmi más szolgáltatással (pl Android Auto), ha OxygenOS-sel rendeled. Egyedül az esim nem működik, ha valakit az érdekel.
Giztopon olcsóbbra jön ki ahogy nézem most.
-
stuka20
senior tag
-
surgery
senior tag
-
stuka20
senior tag
-
KismAji
tag
-
surgery
senior tag
-
ghiottone
nagyúr
-
KismAji
tag
Sziasztok, lehet tudni, hogy hány év a SW support a 12-es szériára?
-
ghiottone
nagyúr
-
surgery
senior tag
Tavaly az Oneplus 11 nél volt trade in igen jól jött volna a 100 euro mínusz. Vannak fent már tesztek én azért akuban többet vártam csak 5400 aksi van benne.
-
CptAdamica
nagyúr
Én tegnap nagyon lemaradtam a kuponról, pedig próbáltam nagyon résen lenni, a régi fiókomat meg már elveszett sajna. A február 15 meg még mindig távol van, masszív 3 hét...

-
seven7
aktív tag
Azért erről a reddit népe mást gondol, általánosságban elég sok rossz véleményt olvastam, de örülök, hogy Neked rendben ment.

Be volt harangozva a trade in any phone for 100 EUR, nálunk az sincs, csak magasabb ár?
-
surgery
senior tag
Egyáltalán nem problémás én már javítattam semmi probléma nem volt vitte hozta a futár. Ennek ellenére a többi új telefonhoz képest teljesen normális ára van ha a gyártótól rendeled.
-
seven7
aktív tag
-
joey04
titán
-
csako
veterán
Elcsábultam, remélem méltó utódja lesz az OP7 Pro-nak, sikerült hozzá elcsípni az ajándék fejhallgatót.
Én is előrendeltem 7 Pro helyére
16/512-es zöldet, walnut tokkal, vezetéknélküli töltővel és szintén zöld, ajándék buds pro 2-vel. Kuponos csökkentést igénybe véve kijött 1042 euróra
Csak az a szomorú, hogy a messzi február 15-öt írja érkezésnek 
-
CptAdamica
nagyúr
-
bollokcs80
Korrektor
-
surgery
senior tag
Elcsábultam, remélem méltó utódja lesz az OP7 Pro-nak, sikerült hozzá elcsípni az ajándék fejhallgatót.
Én is nézegetem.
Egy dolog miatt vacilállok a hajlított kijelző
mindig elő jön a fólia probléma. -
CptAdamica
nagyúr
-
surgery
senior tag
-
leslien
nagyúr
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
-
Stauffenberg
nagyúr
Mikor szoknak le végre a gyártók a kamu kamerákról? Péklapát méretű kamerasziget, fél évtizede cikinek számító 2 megapixeles makró, negyedik kamerának álcázott vaku...
Annyira sajnálom a OnePlus-t, hogy milyen bazári vacakká változtatta az anyacég.
-
joey04
titán
Nálunk 1000 lett az a 950.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Star Wars rajongók
- Visszatérés az aranykorba: Heroes of Might and Magic: Olden Era Early Access
- PlayStation 5
- Foxpost
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 15 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Lenovo Thinkpad L580,15.6",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 32GB 1TB FHD 1 év gar
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

azért kíváncsi lettem volna.
16/512-es zöldet, walnut tokkal, vezetéknélküli töltővel és szintén zöld, ajándék buds pro 2-vel. Kuponos csökkentést igénybe véve kijött 1042 euróra
semmivel sem külömb és itt van 4 nap alatt..
mindig elő jön a fólia probléma.