Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
VoidXs #73576 üzenetére
Na látod ennyire nem vagyok "naprakész" csak emlékszem, hogy pont AQ esetén jöttek az infók / cikkek (talán a HDMI kábeleivel kapcsolatosan), hogy valójában mennyire selejt és Én erre gondoltam vagyis, hogy legyen is füstje ha már neves gyártó, de mégis fos.
A lényeg (amire nem reagáltál
), hogy szerintem egy kácsa kábel ajánlás igen is jó, hisz "fillérekért" kapsz akár egy egyedileg gyártott és talán még tesztelt kábelt is, amivel így már nehéz lukra futni. A 2db kábelért a ~6000Ft-os ár már prémium volt
, mert telefonon egyeztetve ~3-4e Ft-ért is össze tudták volna rakni csak hát úgy voltam vele, hogy pénz, ékszer nem számít, had szóljon a 6000-es
(persze lett volna 10-en ezres opció is)
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest