Hirdetés
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubabela
senior tag
válasz
Kapanyél #63920 üzenetére
Én is meglepődtem, mikor regisztrálni akartam. Utána olvasva derült ki, hogy áprilistól már a javítottat szállította ki a denon.
#63921BBéci:
Igen, tegnap olvasgattam a fórumot ezzel kapcsolatban, akkor ezt szerintem nem fogom erőltetni. Esetleg ha lesz felújítás, akkor be tudnám a mennyezetet is kábelezni hozzá.
Viszont akkor lehet, hogy mégis megpróbálkoznék egy subbal és centerrel. Van valami ajánlott mélynyomó feleség kompatibilis méretben? Merre, mekkora méretben érdemes nézelődni? Centert még csak csak el tudnám helyezni, ha van értelme, mert a két álló között nincs túl nagy távolság (kb4m)
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest