-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoika
addikt
válasz
Lacielvtárs #33842 üzenetére
Én is onnan vettem a mélyládámat!
Nagyon ajánlott bolt. Szimpatikus és flexibilis a boltvezetés.Gtaati: Volt ,de azt a kávéfőzőhöz használja
-
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #33844 üzenetére
Milyen ismert gyártók tápkábeleihez hasonlítottad?
Nem komolyan kérdeztem, hogy lehet-e kapni máshol is. Azért írtam ezt, mert tudom, hogy egyelőre csak ott árulják.(#33845) Gtaati
Nyilván tapasztalt változást, különben nem vette volna meg az első után a többi hármat. -
Gtaati
őstag
válasz
Lacielvtárs #33842 üzenetére
Köszi!
Ujjujjj ez nem occo dolog, de igaz csak egyszer kell megvenni, tapasztaltál változást?
Köszönöm!
-
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #33839 üzenetére
Érdekes, hogy a Google első 30 találatában egyetlen vonatkozik tápkábelre, méghozzá pont az itt sokat emlegetett (reklámozott) Rába parti városban lévő bolt honlapjára mutat. Ebből arra is lehet következtetni, hogy saját gyártmányuk, némi Lessloss utánérzéssel, amit a Signature és Reference nevek is sugallnak.
(#33842) ELACielvtárs
Lehet kapni máshol is? -
Gtaati
őstag
válasz
Lacielvtárs #33839 üzenetére
Helló!
Ez gondolom nem volt occo
Mennyiért vesztegették a tápkábeleket? Pont én is nézegetek, most az erősítőhöz
-
-
r.tibor
csendes tag
Sziasztok!
Onkyo TX-NR1010 típusú erősítőről mi a véleményetek? Egy korábbi TX-SR701E modellt váltana. Új funkciókban igen, de hangban (elsősorban zenére) mennyire lenne előrelépés?
Előre is köszönöm.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #33836 üzenetére
Megjöttek a kábeleid?😁
-
zsoika
addikt
válasz
Lacielvtárs #33819 üzenetére
A képek alapján párnára gondoltam ,de írtad a fázisceruzát így az nem lehet.....vagy esetleg fűthető/hűthető párna?!
(#33824) tomyka74: Miért akarsz cserélni? Nem tetszik v.mi a rendszeredben , vagy csak hallottad szólni v.hol ezt a másik szettet?
(#33820) Jigsaw04: Hát ja! Nem tudom mitől van de én így tapasztalom.
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Segítséget szeretnék kérni, van egy Pioneer vsx-lx302-es erősítőm amin zenét úgy szeretnék hallgatni, hogy 2.1-ben tehát sztereó + az aktív láda. Korábban egy Onkyo-m volt és azzal ez gond nélkül ment.... Elméletileg végig zongoráztam az összes beállítási lehetőséget, és hangzás módot de ilyet nem találtam. Aki jobban otthon van Pioneer erősítőkben annak lenne erre ötlete? Ha filmeket nézek, akkor szépen megy az 5.1, de zenéknél max annyit tudtam elérni, hogy a két front szól csak sztereóban vagy pure audio-ban...
Köszönöm!
-
VoidXs
Topikgazda
-
tomyka74
senior tag
válasz
Lacielvtárs #33827 üzenetére
értem.
-
Vicarious1
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #33827 üzenetére
Nekem van
-
-
Vicarious1
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #33822 üzenetére
Új center esetleg? (Ez az 1-es villamosvonal, legalább azt eltaláltam?)
-
sixpak
nagyúr
válasz
Saját villamosod is van?
-
tomyka74
senior tag
válasz
olvasom!
jut eszembe! nagy onkyos voltál. szted egy 3010-es nr838 után érdemes csere/vétel lenne? és egyébként mi a véleméyed a 3010-ről? -
Latitude
aktív tag
Sziasztok,
Jelenleg van egy Yamaha Rx459 erősítőm és egy Dali Concept 5.0 (6+1+LCR) szettem. Sajnos a nappalink elég kicsi, így komolyan elgondolkodtam rajta, hogy megválnék az 5 hangfaltól. (Az erősítő egyelőre maradna.) Az új rendszer sztereó lenne, mert házimozizni ritkán szoktunk, viszont gyakran szól háttérben zene. Az alábbi két szteró szetten gondolkodom: - Polk Audio signature s20 illetve, Monitor Audio Bronze 2. Kérdésem: hely szűke miatt nagy badarság a csere? Illetve a fent említett sztereó szett mennyire jelent zenehallgatás terén vissza lépést? Zenei stílus: mai könnyed zenék, illetve dallamos rock (A komoly zenét és a jazz-t csak én szeretem a családba, ezért füllhalgaton hallgatom őket).
Köszönöm a válaszokat és a javaslatokat.
Üdv
-
Lacielvtárs
nagyúr
Tomika : itt írok a rendhagyó centerrol[link]
-
tomyka74
senior tag
válasz
zsoika #33818 üzenetére
érdekes mindenesetre. és szted miért jobb mint a "sima" center, vagy Laci szerint? nem mondta?
most én is láttam eladó canton chrono center-hátterek párost csak nem tudom érdemes e megvenni
hozna e annyit minőségben? végül is "csak" egyet lépnék feljebb a gle - től.
meg most egy nagyobb onkyo avr visszajelzésre is várok. pffúúú végtelen játék ez.
parancsolni meg nem tudok magamnak. -
törölt tag
válasz
zsoika #33818 üzenetére
Teljesen egyetértek veled...
A center valamiért brutálisan megmutatja a hibákat...
Amikor annó elkezdtem a mozit építeni, volt egy Yamaha szettem, és annak a centere egyszerűen vállalhatatlan volt, ahogy Void is írta "nem tudtam együtt élni vele".
Ugyanez nem volt elmondható a front, illetve a hátsók hangjára.
Később felljebb léptem, de a magasabb szinten lévő center habár lényegesen jobb volt, de azt is cseréltem.
Sajnos ezért nincs egységem...
Nálam csakis az általad linkelt listaárú centerek léteznek, mert alatta számomra nem kielégítő...
Persze ez szigorúan egyéni véleményen, és igényszint, ne tessenek a torkomnak esni...és mivel belépő topikban vagyunk "off"-ba is rakom...
-
zsoika
addikt
válasz
tomyka74 #33816 üzenetére
Igen , egyforma. Azt vettem észre hogy belépő, alsó/közép kategóriában egy frontból való "center" jobb mint a szett centere. Lacinál láttam és nekem bevált..... Neki is(legalábbis nem érzi hiányát a valódi centernek) [link]
Persze lehet hogy ha kicserélné egy szetthez valóra akkor más lenne a véleménye.
Apropó! Lehet hogy a center jött meg Lacinak?(tipp)
Nekem nincs is lehetőségem "igazi" (ehhez a szetthez való) centere mert ugyebár ez egy sztereó minihifi frontja....tehát nincs neki. Gondolkodtam egy center megvételén, de nem tudom hangban mi illene hozzájuk. Nincs kedvem kísérletezni vele így elvetettem az ötletet.......egyszerűbb így.JBL, Harman és az Infinity egy cég, ezért ilyen centereket néztem. A MAS -ban 1" CMMD magasak vannak és ezekben is. Szerintem ez jó lenne nekem ,de nem merem megvenni.
-
Steady74
addikt
válasz
Lacielvtárs #33815 üzenetére
Mekkora szerencse, hogy a nyári uborkaszezonban is van egy lelkes vásárló aki miatt pörög a gazdaság
Hdmi kábel?
-
zsoika
addikt
válasz
tomyka74 #33812 üzenetére
Nem mondom, mert nem próbáltam a tüskéket hátul.
A hátsók így, keresztben vannak befogatva.
A frontokat muszáj volt bútorlap alátétre rakni(keményfa jobb volna) , mert ha csak a hsz-t fogattam be akkor a hangszóróselymet nem lehetett rátenni és a fiam miatt a hiánya nem opció.
Viszont az AVR-en "csodát" tett! No nem a hangján (bár lehet azon is segített), de a készenléti üzemmódú trafóhangot hallhatóan mérsékelte....szóval csak jó v.mire. -
Beni2360
félisten
válasz
ctrlaltdel13 #33809 üzenetére
Azért linkelték a mágneses tartót.
-
BBéci
legenda
válasz
rodi81 #33803 üzenetére
Az a szett 33000 forintba kerül, nem csoda, hogy elégedetlen vagy a hangjával.
Az erősítő 50000 forintba kerül, hozzá 100000 forintért illene 5.0 szettet választani. Tehát a teljes cserét ajánlom, ha a mostaninál jobb hangzás a cél.
Nagyon nem mindegy, hová, hogyan helyezed el a hangdobozokat, különösen érvényes ez a centersugárzóra. -
rodi81
tag
Az erősítő JVC RX5062,a hangfal szett JVC SP-CR500 és SP-F500 5.0-ás szett,kiegészítve egy Magnat aktív ládával.A center a tv alatt helyezkedik el és már az elejétől számomra kicsit “doboz” hangja van. Nem érkezik belőle tiszta beszéd és magas hang.Szóval akkor csak egy center cserét nem ajánlatok?Csak az egész szettet?
-
BBéci
legenda
válasz
#98221312 #33801 üzenetére
Meg kellett volna tartani azt a high end centersugárzót és megvenni köré annak a családnak a többi tagját. Még szép, hogy egy olyan centersugárzónak a hangja, ami újonnan annyiba kerül, mint a többi négy összesen, jobban tetszik.
Ugyanez vonatkozik e Te B&W hangdobozodra. -
törölt tag
válasz
VoidXs #33797 üzenetére
Van egy nagyon jó ismerősöm aki sok centert kipróbált (szerinte mozinál a legfontosabb összetevő), és emiatt sokszor nem volt egységben...
Sokáig használt egy high end Dynaudio centert, majd eladta, és egységes hangfalszetteket vásárolt, de a Dyno hangját mindig visszasírja..
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest