Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoika
addikt
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
#98221312 #33795 üzenetére
Nem csak ott érződik az egység hiánya, ha mindenfelé mozog a beszéd (a Gravityben mondjuk pont végigmegy minden csatornán), hanem az esetek többségében atmoszférát és zenét is kevernek a centerre. Ettől függetlenül én is olyan helyzetben vagyok, hogy a szettemhez tartozó center használhatatlan, nem bírtam együttélni vele, így inkább az eggyel magasabb családra frissítettem. Kellett szenvedni, hogy beilleszkedjen, de teljesen megérte. A távoli célom az, hogy a center is egy front legyen, az az igazi egység, csak a szoba nem teszi lehetővé.
-
kurucz24
tag
válasz
Nemir Ombe #33767 üzenetére
Szerintetek a Q Acoustics 3050 5.0 szett 190e-ért mennyire "megérős"? A frontok sérültek picit, leginkább a hátoldalon, de elég látványos. Elvileg újak, garanciával.
Vagy szettben ugyanitt hozzá Denon AVR-X1400H(új), összesen 250e. H/K avr151-et váltana, komolyabb előre lépést terveztem erősítő terén, de ennyiért gondolkodóba estem.
Köszi a segítséget -
törölt tag
" ez a házimozi egyik ökölszabálya. "
Mindenképp igazad van, kell az egység és pont...
Viszont nálam volt a szettemhez tartozó center, és egység ide, vagy oda, borzasztó visszalépés volt a B&W-hez képest...
Az igazat megvallva próbáltam elvonatkoztatni, magától a hangminőségtől, és magára az egységre koncentrálni, de nem véltem felfedezni komolyabb dolgot...
A Gravitáció című filmnél lehetett érzékelni, mivel a beszéd ott a frontokból is jön.. -
BBéci
legenda
válasz
rodi81 #33791 üzenetére
Kevés információt közöltél.
Mit jelent az "olyan tiszta" és a "nem annyira szép"?
Add meg a szett pontos típusát, mióta nem vagy elégedett a hangzással, mit szólaltatsz meg rajta, hogyan van elhelyezve a centersugárzó? A többi hangdobozzal elégedett vagy?
"Valahol olvastam,hogy a hangfalaknak jobb ha egy márkából származnak.Igaz ez?"
Gondolom a topik összefoglalójában olvastad, ez a házimozi egyik ökölszabálya. Nem csak azonos gyártótól, hanem azonos családból kell származnia mindegyik hangdoboznak! -
válasz
Lacielvtárs #33792 üzenetére
Rákerestem (ez már bőven az én gyerekkorom után keletkezett dolog) és nem, nem olyan. :-) Közel sem. Ez egy angyalnak álcázott ördög, vagy egy ördögnek álcázott angyal, amit a hangulatom dönt el.
-
rodi81
tag
Sziasztok!
Van egy JVC 5.1-es házimozi szettem és olyan gondom van vele,hogy a center sugárzóból nem jön olyan tiszta hang.
Hibája nincs szerintem, de nem annyira szép hangot ad,hiába próbálgatok mindenfajta beállítást.Szerintetek ha lecserélném egy jobb minőségű center sugárzóra lenne hatása?Valahol olvastam,hogy a hangfalaknak jobb ha egy márkából származnak.Igaz ez?Mire figyeljek paramétereknél csere esetén?Illetve gondolkodtam egy jobb minőségű soundbarra is,lecserélni az egész rendszert rá.Úgy hallottam már nagyon jó hangot tudnak azok is. -
válasz
zsoika #33785 üzenetére
Valahogy az a belső megérzésem, hogy egy nem rögzített, mágneses tér által levegőben tartott dolog jobban átveszi a környezetéből érkező rezgéseket (pl. hangfalakból), mint egy stabilan, mondjuk 4 tüskén álló dolog. A négy tüskén legalább a saját súlya lenyomja, itt viszont a talppal együtt rezeg. Persze nem tudom, hogyan van megoldva a mágneses tér alatta, de nem hiszem, hogy mozdulatlan lenne a lap.
Csak egy vélemény az ötletelésedhez.
-
zsoika
addikt
válasz
Nemir Ombe #33784 üzenetére
"erősítő trafójának rögzítőcsavarjai alá utólag rakott gumigyűrűk is "csodás" hatással lehetnek, ha gyárilag kifelejtették ....)" Na ezt kipróbálom! A Sony 1040-esem elég trafóhangos ....bár az informatékás tüskék+alátét sokat csillapított rajta(amit te ajánlottál).
Q: Nem volt szándékom videót tenni rá, sőt semmit..... csak érdeklődtem hogy mi fán terem ez a mágneses technológia, mert még nekem új.
Ma egy kicsit pang a topik, gondoltam erről még nem csevegtünk
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
zsoika #33781 üzenetére
Tökmindegy, hogy légpárnás/rugós/mágneses (bár az utolsó legalább látványos és "hájtech") a lényeg: a rezgések által keltett "torzítás" csökkentése .... ami ha alapból alacsonyabb (és egy elég drága szint alatt általában az) mint a rendszer további/egyéb "torzítása/zaja" (amit a belső megépítettség/táp/panelek felfüggesztése/stb is okozhat), akkor általában a 0-hoz közelít a hatás, ha nem, akkor lehet hallható a változás ....
(mellesleg: egy erősítő/AVR esetében maga a hsz kábel több rezonanciát "szállíthat", mint ami a környezetből összesen érkezik, ill. az erősítő trafójának rögzítőcsavarjai alá utólag rakott gumigyűrűk is "csodás" hatással lehetnek, ha gyárilag kifelejtették ....)
De ha "lebegő alátétet" szeretnél, akkor pl. ez [link] egész olcsó ....
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #33780 üzenetére
-
zsoika
addikt
válasz
Nemir Ombe #33780 üzenetére
Kíváncsi lennék nála az mit jelent.
jeni: Hát ja...Én AVR-t gondoltam rátenni és csak gondolati szinten. Még nem találkoztam a mágneses technológiával alátétnél. Szerinted anno tényleg a videó alá vette ?
-
zsoika
addikt
Szerintetek ez az alátét jó lehet?
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Wharfedale 240 diófa, és 220C+220 fekete hangfalaim vannak, amik költözés után nagyon kilógnak az új nappali bútorok világos tölgy+fehér összeképéből.
Mivel lecserélni nem szeretném őket, ezért gondolkodom bútor fólián.
Próbált már valaki ilyesmit? Főként a hangfalak előlapjára lennék kíváncsi, a fényes fekete felületet át lehet vajon fóliázni fényes fehérre? Ahogy nézegettem, hangszórókat ki lehet emelni, de a fényes előlap nem tudom, hogy le tud-e jönni, vagy ragasztva van... -
BBéci
legenda
válasz
#98221312 #33773 üzenetére
Egyes membránok és a peremek öregedhetnek, de nem jellemző. A legalja kategóriát kivéve 20 éve nem találkozni kezeletlen, impregnálás, bevonat nélküli membránokkal, szivacs peremekkel.
A ribbonok bizonyos fajtái hajlamosak 11-12 év után döglődni, szerencsére felújíthatók és akkor megint remekül szólnak ugyanannyi ideig. A keresztváltók alkatrészeire ugyanaz érvényes, mint az erősítőkére, a kondenzátorok élettartama nem végtelen. Cseréjük egyszerű és nem különösebben költséges. -
kurucz24
tag
válasz
Nemir Ombe #33767 üzenetére
Köszi, én is azon az oldalon nézegettem őket, jóval olcsóbbak, mint itthon.
Köszi mindenkinek
-
BBéci
legenda
válasz
#98221312 #33769 üzenetére
Bizonyos alkatrészek öregedésével lehet számolni, valamint szolgáltatások terén vannak előnyei az újaknak. Például HDMI bemenetek, CEC, ARC, készenléti jelátengedés, Atmos, stb.
Szerintem egy 10-15 éves Denon AVC A1/A11 hangminőségét a mai 8-900000 forintos kombájnok legfeljebb megközelítik. -
törölt tag
válasz
Nemir Ombe #33770 üzenetére
Pl egy 10-12 éves széria...
?
-
kurucz24
tag
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem.(inkább nagy segítségre)
A következő erősítők közül melyiket ismeritek/ajánlanátok, illetve nem:
LX302
NR686
SR5012(Esetleg más ajánlás ebben a kategóriában)
Illetve a fenti erősítőkhöz 5.0, egyelőre a következőket néztem:
Q Acoustics
Dali
Jamo(Esetleg más ajánlás, akár használtban is 200-250e-ig)
Nagyon szépen köszönöm előre is.
-
BBéci
legenda
válasz
Krilehor #33759 üzenetére
Nem hallottam azt a két Canton szubládát, ezért passz.
Azt, hogy 9.2 vagy 403, magadnak kell eldönteni, jórészt ízlés dolga.
Nagyon rossz ötletnek tartom a 400-as és a 240-es széria keverését, pláne csúcskategóriás erősítőhöz. Azon a szinten kiemelten fontos az egységes hangzás. -
Krilehor
tag
Egyáltalán a érdemes lenne cserélnem a jelenelgi Canton sub 80.2 -esemet?
A Canton sub 1200 R kifutó ára és az akciós Elac 2050 kb egy árban vannak ahogy nézem, mennyire egy kategória a 2 láda? Ugyanígy kb most egy pár elac bs403 és a canton reference 9.2 is egy árban mozog, annyi hogy Elacokat találni használtan is, míg Cantont kevésbéFrontnak a bs403 és hátulra a bs243.2 vagy bs243.3 rossz ötelet, egységes lesz a hangzás?
-
BBéci
legenda
válasz
#09634560 #33756 üzenetére
Nem annyira kicsi a különbség, hogy ne érné meg 400-ast venni. Viszont ha valakinek csak 260-ra van pénze, annak nem kell elkeserednie, mert nagyon jó hangot kap. Mindkettő esetében fontos a kábelezés, meghálálják.
Most valóban nagyon baráti áron adják a 400-asokat, mert megjelent az utódjuk. -
Nemir Ombe
addikt
Egyértelmü, hogy a több jobb, ráadásul a jobbfajtából még jobb ....
.... de pl. nemrég kíváncsiságból "összemértünk" 1 db 2070-et, 4 db Debut S10Eq-val és nem a 4-es felállás nyert .... pontosabban 1 dologban jobb volt talán, az pedig (hogyisnevezzem?) az "egységesség" .... de volt kéznél egy 2090 is, na az (EQ nélkül) még az ajtót is majdnem leemelte a zsanérokról, mindamelett, hogy verte (persze már beállítva) mindkét korábbi felállást.... mindez kb. 30nm-en (+kb. 3-4nm beugró)..... de ugye, mint korábban is céloztam rá, nem (csak) a hangerő miatt szeretjük az Elac-okat ....
Sanci38:
Jelenleg (akcióban) az 400-as Elac-ok olcsóbbak, mint a 260-asok .... -
BBéci
legenda
válasz
Nemir Ombe #33753 üzenetére
Egyszerre volt nálam 2050 és 2070, naná, hogy mindkettő üzemelt, mert szeretem a házbontó hangerőt. De igazából a kisebbik is bőven adott annyi basszust, amitől bárkinek fülig érne a szája. Csak a ha már lúd, legyen kövér alapon választanám inkább a 2070-et.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #33753 üzenetére
Igen, en is igy érzem hogy az ELAC valóban olyan mint amilyennek 'jellemezted'
Gondolkodom is hogy cseréljem őket
De előbb kabelezek egy 'kicsit' -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Krilehor #33746 üzenetére
Igen, azok a centerek valók hozzájuk .... most tőlünk "balra", a "népszerű német webshopokba" egészen baráti áron vannak és némi aprópénzért házhoz is viszik ....
Quetz:
Ha valóban csak a papiron elérhető "hangerő" a lényeg, akkor a BS 403 tényleg egy "rakat f@s", de ennek ellenére (és ugyanolyan hangerőállás mellett) mégsem volt hallhatóan (és mérten) halkabb, mint egy Aria 906 .... érthetetlen ....A sub-okról röviden annyit, hogy csak akkor lehet rendes véleményt alkotni róluk, ha egymás mellett, egyazon helyen hallottad őket .... (pl. a 2070 még 30nm-re is sok lehet, a 2090 még ennél is "dúrvább", de ugye nem kizárólag ezért szeretjük őket) ....
-
BBéci
legenda
Volt legalább 30 különféle szubláda a nappalimban, 20-25 másikat a szerkesztőség egyik szobájában teszteltem és a tapasztaltak alapján mondom, 17-18 négyzetméteres szobába sok, felesleges olyan mélynyomó, amiben 2 db 30 centis membrán dolgozik. Pláne az Arendal, amiben 2 db 13,8 colos membrán lökdösi a levegőt.
-
Quetz
őstag
válasz
Krilehor #33746 üzenetére
Az Arendal egy internet direct cég, csak tőlük lehet rendelni. Cserébe kapsz 60 napos buy & try opciót, és javasolják, hogy előzetesen konzultálj velük, hogy ne vásárolj olyasmit, amire nincs szükséged.
Az avforums.com-on van dedikált topicjuk, impresszív, hogy miket cseréltek le azottani tulajok.Azt vitatom, hogy egy elac 2070, vagy egy Arendal sub2 sok és felesleges lenne, mert ez mindenkinek egyéni preferenciája. Mondjuk úgy, hogy Bbécinek sok és felesleges lenne... Szerintem érdemes a Psa, Xtz, Arendal subwoofer topicocba beleolvasni az avforumson, mert az ottani felhasználokat nem annyira fogják vissza az anyagiak, mint az ittenieket, a preferenciáik is mások ebből következően.
-
Krilehor
tag
Arendalt csak a gyártótól tudok közvetlenül rendelni? Magyarországi forgalmazót nem nagyon találtam.
(#33735) BBéci
A 2070 már túl sok lenne oda vagy csak simán felesleges?(#33737) Nemir Ombe
A Cantonokhoz melyikek a hozzá illő centerek, referencehez az 50.2, ventohoz a 856.2? -
Quetz
őstag
válasz
#09634560 #33743 üzenetére
Amióta crown végfok és Arendal monitorok alkotják a front szekciót, azóta nem tűnik hangosnak a 0-ás hangerő.
Az Elacok lehet, hogy szépen szólnak, de ez mégis egy házimozi topic, a mozi pedig megkívánja a hangerőt is.(tegnap voltunk a veszprémi utcazenész fesztiválon, és 105-110dB között mértem a hangnyomást)
Egy polk rtia9 tulaj pedig most panaszkodik az avsforumon, hogy az emotiva monoblokkjai elfüstölték a középsugárzóit...nem birták a kakaót. -
VoidXs
Topikgazda
válasz
#09634560 #33743 üzenetére
A szükséges teljesítmény nem logaritmikus, hanem exponenciális, 10 dB-enként 10x akkora teljesítmény kell, és a távolság duplázásával felére esik a hangnyomás (-6 dB). Persze a visszaverődések miatt ez a valóságban sose lesz ennyire drasztikus, de megközelítőleg helyes. A 105 dB pedig a sáv csúcsa, a beszéd például még lehet a valós szintek környékén. Ritkán éri el, de ha a gyenge erősítés miatt ezeken a részeken fogja vissza magát a rendszer, az minden anomáliánál rosszabb.
-
törölt tag
lehet elszámoltad... 3 méterről az kb 380 W kellene a log 10 miatt.. bár tévedhetek de ezt senki nem fogja még deprézen se figyelni... 105 dB orbtális mennyiség, -10 db-en is nagyon hangos, senki nem fogja hiányolni a 105 dB-t.
Viszont az hogy "szépen szól" mondd valamit? Ha már szerinted "elégtelenül" van meghajtva..
-
BBéci
legenda
válasz
Nemir Ombe #33737 üzenetére
Egyesek csak a műszaki adatok alapján ítélkeznek.
(#33741) Quetz
Sokan nem értik az alacsony névleges terhelhetőségi adatokat, én sem, de azokkal nem kell foglalkozni, mivel csatornánként 40-250 wattos erősítőt ajánlanak hozzájuk (BS 403). Ez pedig igaz, a gyakorlat bizonyítja. A Norma IPA-140 4 ohmon 2x240 wattos és remekül passzol az említett hangdobozokhoz. -
Quetz
őstag
válasz
Nemir Ombe #33737 üzenetére
A mozis 105dB eléréséhez 318W kellene 2m távolságban, 715W 3m esetén.
Ha viszont valaki csak -10 hangerőn hajtja a rendszerét, akkor már más a helyzet, 71W is elegendő.Ennyi pénzért én nem érném be ilyen terhelhetőséggel, de ez én vagyok.
-
0xY
tag
Sziasztok!
Van egy Onkyo RC 630 erősítőm, ami úgy látszik tudja a 4k-t, de a HDR-t sajnos nem. Köszi, ha ezt valaki megerősíti, de leírás és tapasztalat alapján úgy tűnik ez a helyzet.
4k TV vásárlása miatt lecserélném az erősítőm, hogy működjön a HDR, ehhez kérnék segítséget. Milyet javasoltok belépő kategóriában? Elvárás a bluetooth, 4k, HDR, 4:4:4 chroma subsampling támogatás. Szeretném 100 ezer környékén megúszni, de, ha ott nagyon ócskákat találok csak, akkor nyitott vagyok egy minőségibbre. Abszolút botfülem van, amiatt nem vennék drágábbat
köszi!
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Vicarious1 #33738 üzenetére
A "mono" teljesen jó (és elég), a vágás a sub-on max., az AVR-en pedig a beállítás LFE ....
-
Vicarious1
aktív tag
Passzív membrános sub-ra (Pl. Canton sub 1200R ) van valami külön ajánlás sub kábellel kapcsolatban, hogy Y vagy normál?
Itt a fórumon volt egy ajánlás, -azt hiszem BBéci írta - a sub kábelekkel kapcsolatban, hogy amelyik hátulján meg van jelölve az LFE jelőléssel valamelyik bemenet azt normál sub kábellel, ahol nincs azt Y-al csatlakoztassuk.
A mellékelt képen a subom hátulja, ott egy mono jelölés van a jobb oldalnál... -
Nemir Ombe
addikt
válasz
Krilehor #33734 üzenetére
A 400-as Elac-ok mellett én még pl megfontolnám a Canton Vento 820.2/830 .2-es vagy a Reference 9.2 darabjait a hozzájuk passzoló centerrel és a Sub 1200 R-t is felvenném a listára .... kifutóban olcsóbban meg lehet, mint az Elac és nem lehet rájuk mondani, hogy rosszabbak lennének ....
[B]Quetz:
(OFF)"kics az érzékenységük, cserébe hajtani sem lehet őket"(/OFF)Ez elég érdekes megfigyelés, én még ilyet nem tapasztaltam, pedig jópár (247.3, 244.3, 267, 263, 407, 403) volt nálan az útőbbi 1 1/2 évben ....
-
Quetz
őstag
válasz
Az Elacok helyett én megnézném az Arendal 1723 monitorokat és a tri-poláris surroundokat.
Az Elac hangfalakkal az első problémám, hogy kics az érzékenységük, cserébe hajtani sem lehet őket. Meg 200w az ajánlott erősítő, de a hangfal csak 100w csúcsteljesítményt visel el.
-
BBéci
legenda
válasz
A hosszabbik falra rendezés miatt valóban jobb ötlet a 403, mint a 407, szubládából a 2050. Egészen kiválónak tartom az ELAC 400-as sorozatát, a centersugárzó külön megérne egy misét. Szerintem a Denonoddal szuper házimozi rendszert alkotnának, bár sztereó zene hallgatásakor nem hozna ki mindent a hangdobozokból.
-
Krilehor
tag
Sziasztok. A Denon 7200 erősítőmhöz keresek hozzá illő hangfalakat, mert a jelenlegi Canton Chrono szettemnél szerintem jobbat érdemelne, nem mintha a Cantonok nem szólnának jól
Ahogy körülnéztem első körben az Elac 400-as szériáját néztem. Elég kis szobába lenne (5,2*3,4) és keresztbe van a házimozi elrendezve így nem tudom érdemes álló frontokat venni vagy csak mondjuk 4x bs 403.
Mélynyomók közül is az Elac sub 2050 és 2070-et néztem. Ekkora szobába melyik mélynyomó illene jobban szerintetek illetve mi a véleményetek az Elac 400-asokról? -
arcitec
addikt
Ezt most hogy érted? Melyik másik linket találtad ide tőlem... Ugyan BBéci nem kezdesz szenilis lenni?
Véletlenül akadtam arra a cikkre , ha így pontosabb: a cikkről van szó, semmi több ........................... .........
Ja a Denon AVR teszt a másikon juj totális véletlen a google azt dobta ki. A tartalom a lényeg itt nem a forma -
arcitec
addikt
Ugyan már, minek ide erősítő: [link]
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Lehet, hogy itt off, akkor majd elküldötök
Van két wd tv live-om. Az egyik felállás wdtv - optika - sony dav sc6. A másik felállás wdtv - hdmi -régi lcd tévé. A problémám, hogy mostanában vannak dolby digital plus-os hanggal filmek, és ilyen filmeknél nincs hang egyik felállásban sem. A dolby digital plus-t a lejátszónak kellene tudnia, és akkor ezek szerint nem tudja?
-
Zigi
senior tag
-
-
Zigi
senior tag
Sziasztok.
Használt 5.1-es erősítőt szeretnék vásárolni 25-30e körül. Igények: kb 50-80w rms, min. 2 db optikai bemenet(pc, tv), ne világítson az arcomba kéken (nem tudom Harmannéknál ez kikapcsolható feature?) és 15-max 16 cm magasság (nem fér be magasabb,mert nem lesz hűtése) Ezeket néztem idáig: [link] , [link] , [link] bár ez 16.5 cm és világít...Nincs szükségem hdmi-re azt mondják nem veszi ki a hangot belőle csak a magasabb kategóriában, de olyanra ami 4k-t tud nincs pénzem. Tudnátok segíteni melyik lenne jó vétel, vagy ajánlani valami korrekt 5.1-es AVR-t amit keressek?
Üdv: Zigi
-
arcitec
addikt
válasz
dave118 #33715 üzenetére
Ha az erősítőd tudja a formátumok lejátszását, akkor USB drive közvetlen erősítőre és mobil app-al vezérelni. Nálam így van.Előtte mobilról ment az is jó volt (persze nem bluetooth-on hanem wifin). A vezérlés is wifin megy.Egyébként nekem is van Pioneer lejátszóm és sok sok CD is, amint szekrény lesz cserélve, az is beáll(illetve vissza) majd a sorba.
-
dave118
senior tag
Az tiszta, hogy te nem belepőben utazol, ami azt illeti szerencsére már én sem (de mint tudjuk ez itt elég relatív, kinek mi a belépő) Szeretném hálózaton keresztül hallgatni flac formátumú zenéimet, erre keresem a megoldást.
Zsoika: én is LibreELEC + Kodi-t használok, megpróbálkozok az újratelepítessel akkor. Hátha nekem is segít.
-
zsoika
addikt
válasz
Lacielvtárs #33707 üzenetére
Szerintem a te rendszered már annyira érzékeny hogy ott jó eséllyel kihallani mindent. Nálam sajnos nem ennyire kifinomult a cucc.
Persze fül is kell hozzá....én 16kHz nél többet nem hallok(tesztek szint), mivel gyerekkoromban sokszor felszúrták a fülem.
Akkor még nem volt orrszívó-porszívó. -
-
tomriddle74
tag
válasz
I'am Dony #33704 üzenetére
Köszönöm!
Megnézegetem őket.
Mostmár el tudok indulni. Egyébként, használtban gondolkodom, mert ha kifogok egy jó darabot, akkor az már be van járatva. Alaposabb utánjárás persze, de talán hamarabb kiszúrom, ha nem passzol a rendszerbe. Amúgy, akinek új cucca van, mennyi ideig járatta. Milyen változások voltak? -
BBéci
legenda
válasz
Lacielvtárs #33707 üzenetére
Ha nem pozitív, annak örülni kell, mert megspórolsz egy csomó pénzt.
-
zsoika
addikt
válasz
Lacielvtárs #33694 üzenetére
Én szívesen elmennék egy ilyen tesztre....kíváncsi vagyok tényleg kihallanánk e .
s7evcsenko: Én nem cserélném le arra a Pio-ra mert az alatta van annak az Onkyo-nak....de max. egy kategória. Ha már Pio akkor LX et vennék mert az már más kategória.
I'am Dony: Az mind kicsi lenne oda. Nekem a KEF q400b van és 20,max.25m2 re ajánlanám átlagos magasságnál. A Cantonok jó ár/érték arányúak és a passzív membrán miatt "erősebbek" . Lacinál hallgatva (nem kicsi szoba) nem volt hiányérzetem de a hangja ott nem tetszett.
-
I'am Dony
őstag
válasz
tomriddle74 #33701 üzenetére
-
tomriddle74
tag
válasz
tomriddle74 #33701 üzenetére
Ahogy körbenézek, 100K szinte semmi. Hát, még nézelődni kell.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz
Lacielvtárs #33698 üzenetére
Az LPCM esetében konkrétan más eszköz, más logika alapján dekódol. Sajnos sem a Dolby, sem a DTS nem ad ki listát, hogy melyik eszközben van referencia dekóder, így nem tudhatod előre, hogy érdemes-e PCM-et használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Házimozi belépő szinten
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Suzuki topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Parfüm topik
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest