-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Egy dekorációs anyagot keresek. Édesanyám látott a Deko tévén egy műsort.
Fa képkerethez a dekorációt egy úgynevezett "kompó" nevű anyagból préselték hallása szerint. Ez egy hőre lágyuló, képlékeny anyag. A műsorban megemlítették továbbá, hogy halcsont-enyvet is tartalmaz.
Én nem tudtam neki segíteni. Nem találtam a neten, hogy mi lehet ennek a magyar neve. 1-2 külföldi oldalon, ahol képkereteket és valami leírásokat látok, szintén szerepel több helyen a "compo" szó, de a szótár nem tudja lefordítani.
Köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest