- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Robyka #110211 üzenetére
Szerintem baromság... vagy csak valami részigazság... szóval nem érdemes vele foglalkozni még annyit sem hogy értelmezed.
Amugy röviden annyi hogy egy kontrollált kémiai hidrolizálással megnézték szerintük mennyi amino tartalom van különböző protein porokban és tejekben ahhoz képest amit a cimkén állítanak róluk, és az jött ki hogy lényegesen kevesebb.
-
-
válasz
Robyka #94940 üzenetére
A dobozt más gyártja, meg más a dátum gyáriszám formátum... de hogy pontosan mi azt már nem tudom. Rég vettem.
Neten keress rá, guglin tuti van valahol valami... énis úgy találtam meg, de már nem tudom hol.
Alapvetően ha megvan a hologramos zár rajta, akkor annyira már nem kell aggódni hogy átvertek.
-
-
válasz
Robyka #85865 üzenetére
Sztem szart sem érnek az iylenek. Mi az, hogy lecsó és beadod neki? Én minden egyes kajámat lebontom összetevőire és úgy számolom a makrókat. Most a lecsó lehet ilyen is, olyan is. Hülyeség az egész. Számoljátok papíron vagy tartsátok fejben, én is í]y csinálom és minden nap resetelem az agyamban a számlálót.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Melyik tápegységet vegyem?
- EA Sports WRC '23
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest