- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Hővezető paszták
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
válasz
Woodslave #82498 üzenetére
Pont tegnap este akartam linkelni fagyasztott gyümölcsöt , én fagyit szoktam csinálni belőle zsírszegény túróból. itt van róla két kép
a fagyasztott gyümölcsöt csak összedarálom botmixerrel hozzárakom a túrót meg egy kis édesítőt. Steviat nem használok már ami a képen van, ez egy régebbi kép.
-
Woodslave
félisten
[link] ezek nagyon jók..
Kolonak: #13 Heavy bench presses and deadlifts don’t impress regular people. Deep pistol squats and one-armed pushups don’t impress people who do heavy bench presses and deadlifts.
-
Woodslave
félisten
feldobtam kicsit a reggeli zabot. mondjuk aranyárban vannak ezek a fagyasztott gyümölcsök, de szerintem ez a 750g-os zacskó elég lesz egy hónapra... Raktam bele kis mézet is... Azon agyalok, hogy előző este ki kéne venni egy adagot nem megfagyva belerakni. Van aki szokott ilyet enni és hogy?
Amúgy fáj a torkom mint az állat. Remélem csak megfáztam a hétvégi strandoláson...
-
_NCT
addikt
válasz
Woodslave #81232 üzenetére
Nekem Gorenje 1800KDP van, van a teflon lapon egy kis lefolyó, alá teszel egy csészét vagy tányért és oda csorog a trutyi.
DE!
Olyan balf@szul van megoldva, hogy a hátsó részét meg kell emelni, különben belefolyik a gépbe a zsír, olaj. Illetve 1800W szerintem kevés, legnagyobb fokozaton sütve éppenhogy rendesen megsül egy vastagabb csirkemell. Szóval a megoldás, vékony hússzeleteket kell készíteni mellből /klopfolni/, úgy rendesen átsül.
Halat minden félét lehet rajta grillezni, soha nem ragadt még le semmi. Viszont ha lehet 2000W vagy afelett nézz, és akkor vastagabb húst is lehet sütni.
+1: tök jól szétszedhető, takarítható a teflon lap, illetve lehajtható teljesen a felső része.
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition #82494 üzenetére
Minek? Kiváncsi vagyok nyert-e Illés
-
tybsen
addikt
válasz
Zola007 #82493 üzenetére
Na akkor ugyanaz Nálad is..
Nekem nem régóta van egy ilyen, használtan kaptam rokonoktól, nekik már nem kellett, le is csaptam rá
Nagyon jó cucc, eddig csak csirkemellfilét csináltam darabokban, fél adagnál mellé pedig gyakran fagyasztott brokkoli vagy más zöldség is befér, nagyon jól megsül minden (és eléggé kiszárad olaj nélkül
de legalább más íz valamennyire). Én ajánlom, mert tényleg kirakható és nem a lakásban süt, ráadásul szerintem kevesebbet fogyaszt, mint a normál sütő, mert kisebb ugye az egész. Télen nincs gőz meg szag, jó eszköz. Az ára sem vészes, diszkont üzletek is szokták évente egyszer akcióban árulni.
1kg mell darabolva szűkösen ugyan, de befér, csontossal még nem próbáltam de az is működik biztosan,
le is tesztelem valamikor. De zablisztes süti is megsül benne, tényleg jól használható mini sütő. -
Zola007
veterán
válasz
tybsen #82491 üzenetére
én is akartam venni, de a mai napig nem sikerült a "tömeges" húskészítésre jobb megoldást találnom, minthogy 4-5 csontos csirkemellről lerántom a bőrét
Beirdalom, megsózom, megfűszerezem és magas falú tepsiben fóliával lefedve megsütöm 2 óra alattAzonban ugyanaz a gondom vele, mint neked. Csirkeszag van az egész emeleten, nyáron megdögleni a konyhában olyan pára és meleg lesz miatta, illetve a sütőnk is sza.r
Én egy ilyenen gondolkodom, hosszabbítóval kitenném az erkélyre, aztán elforogna ott magának mint a ringlispiel -
tybsen
addikt
válasz
Woodslave #81232 üzenetére
En ket eve juliusban vettem egy Tefal GC 3050 kontaktgrillt, rengeteg teszt meg felhasznaloi ertekeles vegigolvasasa utan.
Vegyes a tapasztalatom vele kapcsolatban. Olaj sajnos mindenkeppen kell valamennyi, kulonben odatapad a hus vagy barmi (de ugy, hogy alulra-felulre, tehat gyakorlatilag kettevalik a hus aztan lehet lekapargatni, szoval ez eleve szivas). Halnal fokozottan igaz mindez, az az igazi kinlodas, nehez eltalalni, sajnos tobb olaj kell. De az osszes tobbi kontaktgrillhez is kell olaj, hiaba irjak, hogy "tapadasmentes" meg "teflon" vagy "keramia", egy nagy sz*r az osszes szerintem ilyen szempontbol.
En egy kilo hust szoktam egyszerre sutni tepsiben ket napra, na az ebbe a kontaktgrillbe pont nem fer bele. Fel kilo siman de nagyon max 800 gramm. Az olaj kifolyik belole teljesen jol az elotte-alatta levo talkaba, nem fröcsköl-csöpög (ez sem magatol ertetodo dolog), nagyjabol egyenletesen sut mindenhol, mar nagyon a szeleken nem sut annyira. A lapok kivehetok, mosogepben elmoshatok (elvileg - de konkretan semmit sem er, szoval egyszerubb es persze korulmenyesebb is kezzel --> teflon bevonat lekaparasa csak ido kerdese). Alufoliaval tilos hasznalni a hasznalati utasitas szerint, meg amugy sem egeszseges ugye allitolag az alufolias megoldas, szoval mindenkeppen kell olaj, ahogy az elejen is irtam - ha olyan pacot hasznalsz, amiben sok a dzsuva, akkor azok szepen odaegnek es lehet kapargatni-dörzsölgetni, ugyhogy en legtobbszor natur csirket (yeeeah..) csinalok benne.
Eppen most gondolkodtam, hogy kellene valami ujat szerezni mert a teflon boritast helyenkent ledörzsöltem a ket ev alatt.
Esetleg ha valakinek valami otlete van, ne habozzon megosztani kontaktgrill-temaban.
A csirket altalaban vagy sutoben vagy egy kisebb mini-sutoben szoktam csinalni tepsiben sutopapiron olaj nelkul (gumiszeru nem finom szaritott hus lesz) vagy mostanaban raizgultam a rantott husra (panir: zabpehelyliszt - tojas - zabkorpa/teljes kiorlesu zsemlemorzsa/tonkolykorpa vegyesen), ez is olaj nelkul sutoben. Elegge maceras a panirozas, csak jokedvemben csinalom, amugy marad a natur hus. Meg ugye eleve a panir ch tartalma, altalaban 1 kg husnal azert osszejon 130 ch.. Volt egy idoszak, amikor romai talban csinaltam csontos csirkemellet, lehet, hogy megint azt fogom - csak annak meg az a hatranya, hogy nagyon sok ido (legalabb ket ora) es az egesz lakasban csirkeszag terjeng orakig meg ugye a suto is orakig megy. Ezert a csontos csirkebol tobbet szoktam sutni egyszerre, de a harmadik-negyedik napon mar nagyon gaz enni
Tavaly nyarig hasznaltam nagyon sokat a kontaktgrillt, amig le nem kopott itt-ott a teflon bevonat, azota csak ritkan. Viszont mindenkeppen kellene valami uj cucc mert utalom ha budos van a lakasban (ezert nem sutom serpenyoben a hust), kontaktgrillezni pedig a balkonon szoktam, ott elmegy rogton a szag, nagyon praktikus ilyen szempontbol.
-
python1
veterán
válasz
szőröscica #82484 üzenetére
Nekem sikerül mindig szarrá edzeni a mellem,viszont a tricepszem annyira nem durran.
-
szőröscica
addikt
Mell-tricepsz volt. A mell része annyira nem adta, a tricepsz király volt. A meleg visszaveti a teljesítményem, ami egyébként is szerény.
-
Woodslave
félisten
Tud vki inba eredményeket?
-
barisj
aktív tag
Hali! Myprotkos omega 3 nagyon ár alatt nálam!
-
aelod
veterán
válasz
kolosanyi #82470 üzenetére
Anyira nem jellemző. Eddig csak Samsungom volt. Nem, nem vagyok márkabuzi. Csak az akciós készülékek közül valahogy mindíg S került a házhoz. Eddig ez a S-om a legjobb. Snap410, Amoled kijelző, nem tepsi. Jó üzemidő. Meg vagyok vele elégedve. Csak pont edzések alatt nem kéne nálam legyen mert féltem azért, hogy leesik betörik stb.
-
-
kolosanyi
veterán
Annyiért igen. De gondolom ott is előjönnek a tipikus, nem csúcsdroid telefonokra jellemző hibák.
(#82462) Ijk
Plusz nem bírják aksiról, sérülékenyek. Ez utóbbin a kamu IP védelem se segít.(#82463) Woodslave
Egyébként nem javul a teniszkönyököd? Nem próbáltál nyújtásokat? Nekem az mindig segít, ha bedurran.(#82466) python1
Csak ne innen vedd, mert nagyon túlárazott. Én eBayről rendeltem, 19 rugó volt a 3 szalagom, másfél éve megvannak és bírják a strapát. Sajnos a kis piros szalag megsérült egy kinti edzésnél, berepedezett a széle, de még így is használható. Csak nagyon nem merem nyúzni, mert félek, hogy kicsapja a szemem. Mondjuk amúgy is csak melegítésre jó ez az ellenállás nekem.(#82468) userxy
A 930 se hibátlan ám. Ott is jelentkeznek a WP hibák, mint a szar böngésző, lassú programindítás és multitasking, arról nem is beszélve, hogy nincs Glance, az app kínálat meg rettenetes, ami van, az pedig silány. -
kk831228
addikt
-
Woodslave
félisten
-
kolosanyi
veterán
válasz
sutyesz96 #82454 üzenetére
Azért ha megnézed a csúcsmodelleket, egy közepes kompaktot már simán kiváltanak. Tükröst meg nem cipelek magammal, nem ez a munkám, nincs is ilyenem. El nem tudnám képzelni a mindennapjaimat úgy, hogy egy akkora monstrumot cipeljek mindenhova.
(#82455) aelod
Én nagyon szeretem a WP-t, lehet is miért, de unom a lemaradását a konkurenciához képest. Mindig csak várni, mindig csak majd a következő frissítés, belefáradtam. A régi Nokiák jók, ha csak telefonálni kell, de mára nagyon elavultak. Nekem már nem felelne meg az, amit egy E72 nyújtani tud.(#82458) python1
Láttam olyat is, hogy keresztcsigás géphez odarakta a fazon a padot, és kézikkel nyomkodott úgy, hogy közben két oldalról még gumiszalag is rá volt kötve a súlyzókra. Így gyakorlatilag egy kézisúlyzós fekvenyomást meg egy gumiszalagos tárogatást csinált egyszerre, elég vágányul nézett ki. -
python1
veterán
-
lacy86
addikt
Zsiregeteshez melyik "tipust" tudjatok ajanlani?!
Neztem tobbfelet a BioTech oldalan de nem tudom eldonteni. -
aelod
veterán
válasz
kolosanyi #82443 üzenetére
Akkor Nokia E72.
Wp azt kell hogy mondjam nem a legmegfelelőbb társ.Más. Engem roppant mód zavar az okostelefon edzés alatt. De muszáj magammal vinnem mert sokszor keresnek engem. Naná, hogy edzés alatt is. Izzadok és a kezem a tapicskolás alatt nedves nyirkos és az érintőkijelző nemigen hálálja meg ha így pettingelem. Nem beszélve arról ha a fejemhez tartom tiszta víz/zsír lesz a kijelző (habár fólia védi de akkor is). Az előző telefonomra meg ráejtettem a rudat. Naná hogy betört (szerencsére csak a digitizer)
Éppen ezért vadászok valami "fícsörfónra" és ez egy e52 vagy e72 kéne, hogy legyen. Olyan minőséget én még telefonban nem láttam mint ezek az E szériás régebbi Nokiák. Jöhetnek a szifontrollok, meg a wannabee prémijuk HTC fanok
-
sutyesz96
őstag
válasz
kolosanyi #82438 üzenetére
Nekem Sony M2 van, 60 körül vettem fél éve, kb 1,5 éve van a piacon, de most jelentették be rá még az Android 5.1-et. Tökéletes telefon számomra, a kamera a legnagyobb hibafaktora, de a tükörreflexes fényképezőm meg mindig nálam van amikor kell, úgyhogy számomra nem hátrány. Amúgy sem kell sokat várni ezektől a telefonokba épített csodáktól.
-
kolosanyi
veterán
válasz
python1 #82452 üzenetére
Nekem anno az vált be, hogy "összenyomtam a rudat". A mozdulat során megpróbáltam minél jobban összepréselni a karom, persze egy mm-t se változott a fogásszélesség, de ezzel egy izometrikus előfeszítést értem el. Ha meg nagy súlyra mentem - de ezt csinálom a 60 kilós max ismétléses felmérőinken is -, akkor meg "széthúzni" próbáltam meg aláhidaltam.
-
kolosanyi
veterán
válasz
BÁ Nutrition #82446 üzenetére
Naja, azt elhiszem, hogy frankó.
(#82449) userxy
Szerintem valami előző generációs csúcsmodellt veszek kifutó modellként flottás csomagban. Pl egy 930-at ha WP vonalon maradok, vagy S5-öt, esetleg korábbi iPhonet. Majd meglátom még, hogy mihez tudok jó áron hozzájutni, nem vagyok se márka, se oprendszerbuzi. -
Woodslave
félisten
mell váll, kis tric meg has. Atta. Bár kicsit túlkompenzál az első deltám valamilyen ismeretlen okból pedig próbálok koncentrálni, fejlődni kell
-
Zola007
veterán
válasz
illes0102 #82444 üzenetére
Ha 1 hónap alatt nem javult, akkor a koreográfia a következő:
orvos -> traumatológia -> röntgen -> 10-14 nap gipsz
vényköteles gyulladáscsökkentőt írassVegyél ki rá akkor egy napot, mert valószínűleg súlyosabb és ha ennyi idő alatt ne javult, akkor ha a gyulladt terület elkezd kötőszövetesen hegesedni, majd egy része visszamarad egész életedre
-
illes0102
aktív tag
Sziasztok!
inhüvely gyulladásnak mondható az ha csak a hüvelykujjam mozgatása illetve ha a kézfejem visszahajtom és nyomás alá kerül akkor fáj? Soha nem volt még ilyen bajom de valahogy kicsivel több mint egy hónapja valahogy megerőltettem a kezem munka közben, majd másnap még rá is edzettem, azóta nurofennel kelek,fekszek + ibuprofen krémmel.1 hónap alatt már sokat javult, de még mindig nem az igazi. forró víz után kb 10 percig mintha semmi baja se lenne..
esetleg valami otthoni praktikát tudnátok erre? orvoshoz nem tudok eljutni mert hétvégén van szabadnapom szombatonként akkor pedig nincs nyitva a helyi rendelő.. köszönöm előre is. -
kolosanyi
veterán
BÁ-nak van igaza.
(#82442) Dexar007
Most Lumia 630-am van és egy kalap szar. Nincs multitask, rettenetes a kamerája és az IE olyan bugos, hogy ilyet csak direkt lehet csinálni. Igazából nem várok el sokmindent, legyen gyors, ne akassza már meg az egészet az, hogy böngésző, chat alkalmazás meg zenelejátszó között váltogatok, készítsen jó fényképet/videót, legyen frankó érzékeny a GPS vevő és bírja ki sokáig aksiról. Valamelyik mindig hiányzik az említett árkategória alatt. A 630 pl jó lenne, de nem az. A WP-nek bitang rossz a memóriakezelése, még a 2 giga RAM-os csúcskészülékek is újratöltögetnek mindent. Pedig nem akarok én játszani, benchmarkokat futtatni, romolgatni meg végképp nem. Az is lehet, hogy én vagyok örök elégedetlen típus, nem tudom. -
kolosanyi
veterán
válasz
sutyesz96 #82437 üzenetére
Edzésmódszerekről meg táplálkozásról nem érdemes, mert egyik újdonság se lesz a szent grál, mindig az van, hogy az igazán durva fizikum olyan anyagi és időbeli ráfordítással érhető csak el, amit senki nem tud megengedni magának. Én nem írogatok a tornáról, tehát veszekedés sincs, szóval akkor miről menjen a társalgás?
Inkább azt mondjátok el, hogy miért van az, hogy normális telefont nem kapni 100 ezer alatt? 40-50-ért, ami még elviselhető ár, csak olyat kapsz, ami egy hajszálnyival jobb csak a 20-30 ezres tucatkínai dömpingszartól, 60-70-ért meg pár dologban jobbak csak a telefonok, mint a 40-50 ezresek. Például már van ledes villanó, meg esetleg a kamera nem csak egy korai Picasso stílusban képes rögzíteni, de ennyi. Támogatás nem lesz hozzá, vagy ha igen, akkor se lesz olyan telefon, amit szívesen használnál 2 évig. 100 környékén már kaphatók a kicsit értelmesebb telefonok, de igazán jókat 120-130-ért lehet venni. Viszont ha már annyit kifizetsz, akkor miért ne vennél 150-160-ért csúcsmodellt? Akkor onnan meg már csak egy lépés az ájfónhat. Ki van ez találva battyák meg.
-
sutyesz96
őstag
Milyen jó hogy gyúrós topikban az utóbbi hetekben többet beszéltek mekiről meg piáról mint egy elhízott amerikai tini baráti kör.
Amúgy dupla eszpresszó elég volt, nem éreztem hogy hiányzott volna még mellé arginin vagy bármi, szóval bírtam a melót. Most viszont egy kis karnitin és mehet az edzés.
-
Dani82
senior tag
válasz
Woodslave #82417 üzenetére
Ez ilyen, én ma asszonnyal McDonalds és Burgerking túrát csinaltam. Sztem egy éve nem ettem ilyen szarokat, de ma gondoltam csinaljuk. Isten igazából nem izlett, fajt a hasam utána, és egész nap zabalhatnekom volt minden szarra.
De aztan este lementem edzeni es elmult.meglett a teszto vizsgalatom eredmenye, 5-30 a tartomany, nekem 14,4. Azt mondta a doki hogy ez teljesen jó.
Én jobban örülnék 30-nak vagy fölötte -
troller
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #82419 üzenetére
Biztos azé mer a Bécinek már ennyire jó a zagy-izom kapcsolata, hogy az üres rudat is olyan izommunkával tudja tolni, mintha 500kg lenne rajta.
Vagy talán mert a raklap cucc mellett már tökmindegy mivel szórakoznak. -
Te a múltkor kurva okos voltál, hogy a Lidl-ben lófasz pénzért adják a tonhaltörzset. Had mutassam meg, hogy mindenkinek egyértelmű legyen, hogy mit adnak a Lidl-ben 400 ft/konzerv-ért:
Ez semmiben sem különb, mint pl. Spar-os.
De sztem inkább játszuk azt, hogy tudok én neked ilyen "tonhaltörzset" 1000/kg-ért is
Már elsőre is gyanús volt, hogy hogy lehet ilyen baromi olcsó, ha ennyire jó. Biztos a Rio Mare-sok a vadkapitalisták, hogy amit előállítanak 500 ft/kg-ért, azt 12000-ért adják tovább. Aztán persze te megtaláltad a tutit, csak most csak neked, odaadják 2500 ft/kg-ért a tuti tonhaltörzset. Én nem szeretem a drogos bunny-t, de amikor ezeket a sztorikat meséli az ilyen emberekről, abban van azért igazság
-
kolosanyi
veterán
válasz
BÁ Nutrition #82419 üzenetére
Azért ez fura egy olyan embertől, aki irdatlan súlyok felhúzása közben üvöltözi, hogy nem vagyok buzi.
Biztos igazuk van, nem tudom, nem vagyok testépítő. Viszont akkor ennyiből minek a rúd? Nem elég csak sima súly nélküli guggolással, fekvőtámasszal meg ilyenekkel előadni ezt? Nekem fura ez az egész.(#82420) deniro2
Én amikor 2 éven keresztül bulikba jártam minden héten, nyaranta meg minden másnap, ott lerészegedtem, cigiztem, nem edzettem, akkor az izomzatom, erőszintem visszafejlődött és elhíztam a francba. Szerintem ez is olyan, hogy 1-2 pohár bor, vagy sör nem árt meg senkinek, de ha túllépi ezt a mennyiséget, akkor igen. -
deniro2
senior tag
válasz
Woodslave #82415 üzenetére
Bármi lehet, most nincs kedvem utána nézni. Korábban azt olvastam valahol, hogy hiába van kb. 10k kcal az alkoholban, a szervezet nem igen tud vele mit kezdeni. Az alkeszek sem igazán híznak tőle, pedig fél liter rövidben van vagy 2000 kcal... Amit idéztél, abból nekem csak annyi jön le, hogy az alkohol gátolja más tápanyagok lebontását. Hogy ebből az következik, hogy mindent tárolsz, vagy sem, nem tudom, lehet...
-
Woodslave
félisten
válasz
kolosanyi #82416 üzenetére
az jó. Arról volt tanulmány..
Ez a strand ha nem hc-ban nyomod odabax a fizikumnak. Kaját nem vittem nem vagyok olyan. Ott ehettem volna roston csirkét de asszony sipákolt hogy drága legyen lángos. Komolyan nem ízlet, illetve esett jól. Leöblítve valami cukros üdítővel éreztem hogy xarul nézek ki
Azóta meg minden xart összeeszek annyira kiéheztem
De mindegy kockahas project jövő nyárra, idén inkább izmosodok kicsit a standszezonig
ja edzeni se voltam..
-
Woodslave
félisten
válasz
deniro2 #82411 üzenetére
Alcohol
And, finally, as noted above, there is absolutely no store of alcohol in the body. None whatsoever. Effectively, alcohol is seen as a sort of metabolic ‘toxin’ or ‘poison’ to the body. And this means that alcohol oxidation is 100% perfect, that is, the body will effectively do everything in its power to get rid of the alcohol increasing alcohol oxidation to maximum (which means decreasing the oxidation of other nutrients consumed with that alcohol) so that the alcohol can be gotten rid of.lehet valamelyikőtöket félreértem vagy fingom nincs hozzá. De fentiek szerint az alkohol 100%-ig oxidálóik, azaz ha alkohollal valamit kajálsz, vagy ha az alkoholban van cukor akkor abból nem lesz energia hanem raktározódik...
-
Woodslave
félisten
válasz
Coccolino_O #82404 üzenetére
eddig nem sikerült hagyd a faxba. Csináld mert élvezed. Ha nem akkor meg ne
-
headhunter
addikt
...Hardwick az egyetemi évek után a profik között folytatta, a harmadik körben draftolta a Chargers, ahol tíz évet töltött el, de itt is ügyelnie kellett arra, hogy rendesen egyen és elég nagy maradjon a posztjához. Az NFL-ben már így nézett ki az étrendje:
600 kalóriányi fehérjeturmix 4.45-kor és egy fehérjeszelet
a reggeli edzés után egy 300 kalóriát tartalmazó Gatorade
reggelire öt tojás, kolbász, egy liter tej és egy gyümölcsturmix
különböző magvak, mogyoró a délelőtti filmezés alatt ropogtatni
délelőtt egy fehérjeturmix
ebédre saláta, mellé annyi fehérjében gazdag étel, amennyi lehetséges, rengeteg kenyér
vacsorára krumpli, hús, zöldségek, viszonylag normális adag
vacsora után másfél órával egy óriási adag görög joghurt rajta corn flakes-szel
lefekvés előtt egy 1040 kalóriát tartalmazó Ben and Jerry's jégkrém
... -
kolosanyi
veterán
válasz
BÁ Nutrition #82402 üzenetére
Ezt akartam kérdezni, nem lehet, hogy kicsi a súly? Ha 140-150 kilókkal nyomkodsz, akkor a 60-70 kilós nyomás szerintem kevés még a TUT módszerhez is. De lehet, hogy nem, nem tudom, majd Dexar megmondja a tutit.
(#82404) Coccolino_O
Eddz hányásig, egyél hányásig, aludj ezen kívül egész nap, néha kelj fel szexelni. Sima ügy. -
aelod
veterán
válasz
BÁ Nutrition #82402 üzenetére
Nem is rólad volt szó.
Akkor szerintem meg is oldottad magadnak a nagy talányt. Használj normális súlyt és lehyen ugyan ez a technika. -
python1
veterán
válasz
BÁ Nutrition #82401 üzenetére
Viszont akkor én nem vágom,hogy mi a te problémád?
-
Zola007
veterán
válasz
idézet tőled: Everything starts with a choice
döntsd el mennyi időt, pénzt és energiát szánnál rá -
Dexar007
veterán
válasz
BÁ Nutrition #82403 üzenetére
De van.
Mit szeretnel tudni? Kerdezz nyugodtan. -
S e t h
nagyúr
válasz
Keress hozzá fórumot.
-
Coccolino_O
őstag
Sziasztok srácok!
Szeretnék izmos lenni, de nem tudom, hogy hogyan fogjak hozzá. Van valami ötletek?
-
BÁ Nutrition
addikt
Én nem beejtem a súlyt hanem feszítem az izmot mint pózoláskor és fél le mozgatom kurva lassan. A talány csak az h ennyi elég-e. A Kai videóból ez jön le. De az hogy hány sorozatban kéne csinálni az nem. A probléma h kb egész nap tudnám így tolni. Egy normál nagy súlyos edzésnél meg 6-8 sorozat után nem jut eszedbe h még kéne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Google Pixel topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Le Mans Ultimate
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Autós topik
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest