Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kompakt vízhűtés
- Mini-ITX
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Donki Hóte #6539 üzenetére
+ Gyöször
Fogalmam sincs róla, a boldog ifjú és tapasztalatlan tulajdonos rendelte, aki nem tudta, hogy ilyen aknákra lehet lépni. A FedEx a szállító / vámügyintéző, és persze semmilyen segítséget nem nyújtanak. Az eladó bolttól kapott adatok külön viccesek voltak, mert "nulkeáris reaktoros és tartozékaik" termékcsoportra mutattak. (Érdekes kártyákat árulhatnak...)
Egyébként sajnos jártam már így én is. Volt, hogy egy ajándékot sosem kaptam meg, mert nem tudtam, hogy mi van benne. De a kedvencem az volt, amikor pár száz forintos műanyag csatokat sikerült úgy vámkezelniük, hogy egy hónap b@szakodás után valami 12e Ft lett a végösszeg.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s