- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- SSD kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Gyöször #6617 üzenetére
Igen, valamelyik no-name kínai ebben az árkategóriában. Andoid Auto / CarPlay + kamera előre-hátra. Kettő is van belőle, de a kamerákat még nem tudtuk kipróbálni valós helyzetben. A szobában jók, de ott keveset motorozunk.
A nagy kérdés az, hogy mennyire vált ki egy akciókamerát. Az igényeim egyeelőre nem túl magasak, de illúzióim sincsenek.
Maga a cucc egyébként nem rossz, de nem is túl átgondolt a konstrukció. Például, hogy nem lehet lekapni a motorról lopásvédelmi céllal.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
félisten
-
veterán
Cloudlapse:
GoPro Hero 11 (Freewell PL filterrel)
DJI Action 5 pro (K&F Concept ND8/PL filterrel) - a DJI kapott egy kis sötétítést, ami talán kompenzálja a szenzor nagyobb fényérzékenységét a Hero11-hez képest.
A nap pontosan a hátuk mögött ment le.
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
-
Tuninger
addikt
Milyen sok motoros van a topicban. Egyébként motorozásra szerintem tökéletes a gopro is, nincs túlmelegedés mert van menetszél a képminősége meg pazar. Üzemidő mondjuk a mai szemmel már kevéske.
Bár a DJI-ok jelenlegi áraival szemben nincs esélyük.
-
-Maci-
addikt
válasz MaCS_70 #6608 üzenetére
Jaja, én is csak szelíden terlgetem a boxereket.
Sokszor van (főleg ismeretlen helyen), hogy intek a mögöttem jövő ismeretlen vesedonoroknak, hogy előzzenek meg nyugodtan. A végén kb 2-3 kanyarral vannak előrébb, mint én. Még rá is szoktam lassítani. Nem olyan egyszerű a nagy géppel szlalomozni. Ráadásul nézelődni (is) megyek és élvezkedni. Nem célom gyorsan hazaérni.
Na meg, hogy 99%-ban egyedül megyek. Nincs cimbi, aki megáll segíteni ha gáz van.
Főleg külföldön, 3 kofferrel, egyedül...Néha, nagyon belátható szakaszon, mikor nem jön senki... akkor elszabadul a pokol. Meg autópályán (amit persze igyekszünk elkerülni.)
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
félisten
válasz SeniorTilla #6602 üzenetére
A motorozás nem feltétlenül a sebességről szól. Én harmincöt éve motorozom, és nem szoktam még csak gyorshajtani sem. És mindenem a motorozás...
Persze ez is vélhetően egy-egy gén kérdése, mint mondjuk a hosszútávfutás vagy a tánc vagy egy csomó egyéb tevékenység, amelynél konkrétan meghatározott gének határozzák meg, hogy beindul-e az endorfintermelés.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
-Maci-
addikt
válasz SeniorTilla #6606 üzenetére
"Na, de legalább márkahű vagy ez is egy jó pont."
Duplán is! Van 1 veterán isNem mondom, az is megfordult a fejemben.
Viszont egyrészt drága. Másrészt pedig nem vagyok egy PC mágus, én nem vagdosok, állítgatok utólagosan videot.(Soha nem csináltam még) Max 1-1 szakaszt videozok, arról, hogy épp meglátom a valamit... Aztán mentem a képeket és videokat 1 mappába.
Mondjuk biztos jó játék összevágni valami szexi összefoglaló videot...
Na majd kipróbálom és ha majd akkor úgy érzem (és a pénztárcám is), akkor nézek egy 360-ast is.[ Szerkesztve ]
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
veterán
Na, de legalább márkahű vagy ez is egy jó pont.
360 fokos kamerán gondolkodtál már? A perspektíva miatt. Mármint hogy szabadon állítható mit nézel és ebből csinálsz a végén egy videót, vagy fotót.
Motorozásnál egyébként nagyon látványos a timewarp videó (autózásnál is). Ad egy bitang jó sebességérzetet még a valósághoz pluszban.
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Gyöször
senior tag
Azt hámoztam ki az igényeidből, hogy neked a fotó mód, a távirányító minden esetbeli hibátlan működése a legfontosabb. Erre nem tudom ki az aki úgy tud válaszolni, hogy ténylegesen hasonlóképp így használja az eszközét. Hogy ne fuss abba, hogy a kamera már kikapcsolt mert lemerült mert olyanja van stb.
ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
-Maci-
addikt
válasz SeniorTilla #6602 üzenetére
"...a motorozás soha nem került szóba."
Nálam meg soha nem került szóba, hogy ne motoroznék
Besenyő Pistabácsit idézve:
"Ha nem motoroznék, akkor is inkább motoroznék! Mert nem motorozni már eleve hülyeség!"Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
veterán
Igen, megértelek. Vannak motoros barátaim, ismerőseim. Mindenki azt mondja, hogy szerencse is kell hozzá. Igazuk van. Sajnos láttam már meghalva ismerőst a Bükkben felcsavarodva a szalagkorlátra, a Mátrában rendszeresen látok baleseteket, ott vannak az emlékművek is ugye. Láttam fiatal jóképű srácot gerinctöréstől lebénulva úgy, hogy a szülei pelenkázták életük végéig... Kijött elé egy autós és szerencsétlenül esett...
Nekem 270 lovas a BMW-m, fel van piszkálva a kicsike és eléggé megy Szeretek is belemenni a versenyekbe ha adódik. Motorral is ez lenne és ott nem véd meg semmi. A fiamnak is 5-öst vettem inkább, a motorozás soha nem került szóba.
De ettől még tudom, hogy királyság lehet. Ebben az életben kihagyom
-
Csandi
őstag
válasz SeniorTilla #6599 üzenetére
Sportmotorom van, rendszeresen megyek 200 fölött is, illetve sorok között is amikor csak kell és ott sem totojázva. Amúgy volt pár close callom már, de hát ezek miatt is fun.