Hirdetés
- Notebook hibák
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla #7336 üzenetére
Hát, ha maradt a 8k30, akkor én nem nevezném X5-nek..
Jöhet a DJI
-
X4-hez használ valaki Insta360 GPS Action Remoteot? Nagyon kényelmetlen, hogy csak akkor rögzít GPS log-ot a telefon, ha aktív a kijelző, és megy az Insta app.
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla #7336 üzenetére
Akkor legyen 50p, bánomisén, csak ne darabos mozgást nézzek a sisakban.
Vagy tudjon csak 5-10 percet egyszerre. Ha a Sony ki mer adni így kamerát, ők miért nem.. -
Márton
nagyúr
válasz
bandigyerek #7335 üzenetére
tehát a lencsét veszi le, nem a lencsevédőt
-
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla #7332 üzenetére
én a 8k/60-at várom már évek óta, ami nagyjából (...) kihasználná végre az épp aktuális vr kukkerem paneljét. remélem meglépik, mert jön a dji is!
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla #7331 üzenetére
Nem hinném.. Az eddig is volt, lehetett cserélni ha megsérült.
Most miért reklámoznák ezt akkora újdonságként?
Továbbá miért lesz olyan homályos, mikor leveszi a töröttet? -
-
-
Márton
nagyúr
X5 lencsere
-
Tuninger
addikt
Mondjuk már pár másodperc azért elérhető az új kamerától is...
-
Tuninger
addikt
Igen, de speccet nem találtam. Annyit tudni, hogy jövő kedden érkezik.
-
Vyndree
őstag
Motoros túrázol és alacsony a töltöttség, majd félreállsz cserélgetni?
Pont a powerbank a megoldás, hogy a legszebb helyeken se merüljön le. Töltés közben is tudod használni legyen az akár a teleszkópos boton, sapkán, a fejeden, mellkason, táskán, napellenzőn vagy bárhol is, csak rápattintod az oldalára.
Ezzel 3-4x feltöltöd nulláról tehát egy teljes napot simán kibír. (5000mAh) Elismerem nem szép viszont nem kell mindig rajta lenni. Hosszabb üzemidő esetén rá is rögzítheted, ha esetleg attól tartasz hogy cross motorozásnál leesik az egyik ugratón. -
Tudni pletykákat mi lesz az új insta kamera? X5?
-
-Maci-
addikt
Örülök, hogy valaki kifejtette helyettem.
Motoron, beöltözve, haverokal....
Megállni póverbankolni meg töltögetni... Leszedni, várni hogy töltse....
Még 1 nap 2 akksi csere ok. De kinek hiányzik, hogy adott esetben pont a legszebb helyeken merül le. Mit ér akkor egy póverbank?
Szóval ha már... Akkor adventure pack.
(majd ha csurran-cseppen rá)
-
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla #7316 üzenetére
nem, persze
de kivenni, külön tölteni, visszatenni.. nekem macera
sok kamomat a keretből kell kivenni, hogy hozzáférjek egyáltalán az akkuhoz.
míg a type-c csati ott figyel. kis pihik mindig vannak, ilyenkor csak rádugom a typec-t, egye csak -
8-10e Ft egy gyári akksi a kamerákhoz... azért nem a világvége
-
-Maci-
addikt
válasz
Bogyó bá' #7308 üzenetére
Az adventure kombot néztem, a + akksik miatt, hogy 1 napra tuti legyen szufla.
De sajnos megint nem aktuális, megint nem jön ki a matek.
Nem akarok siránkozni, csak jön 2 hosszú hétvége, inkább a motorozásra maradjon bőven.Köszönöm a korábbi hsz.-edet is a motorozással kapcsolatosan. Én most vettem egy Carpuride-ot, direkt a telefon tartó helyett. (eddig én is hordtam +1 strapa telefont navinak.)
Ha megállunk természetesen a telóval fotózok. Én nem hordanék magammal fényképezőt: Ahhoz ki kell vetkőzni, elő kell pakolni, majd vissza... Ez nekem sok.
A DJI arra lenne, hogy mégis legyen 1-2 kép gurulás közben is. Illetve lehet vennék fel videot egy kis beszéddel. Saját részre, memoárnak. -
Khaosz55
addikt
válasz
Kis Tigris #7305 üzenetére
Én a Insta360 Ace Pro 2 Creator Bundle-t nézem 3 akksi illetve töltősziget meg egy tripod. Igazából a töltősziget érdekel és akárhogy számolom így jön ki legjobbra.
Magyarországon 250K, 530 Euro áfával ami kb 220K de vámolási mizéria van, de még várom a csodát DJI-nál az OA5-el kapcsolatban. -
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla #7303 üzenetére
Nekem Honkong-ból jött első alakalommal az acepro 1. Nem volt holdraszállás a vámolás, viszont foglalkozni kell vele és kell vámtarifaszám is. Minden esetre annyira nem akarom...
-
Kis Tigris
tag
válasz
bandigyerek #7299 üzenetére
Nem nagyon van mivel, szóval majd ti eldöntitek, hol áll a másik 2 nagy riválishoz
Amúgy engem szinte a kihajthato kijelző vett meg kilóra, mivel én nem sporteszközökre vettem, csak szimplán videózni, meg FOTÓZNI!!! Látok benne nem kis fantáziát, főleg Urbex meg Streetfotó/Urban stílusbanvvideózni meg kirándulgatásaink során szeretnék vele
-
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla #7301 üzenetére
Az rendben, de hokongból jön akkor lesz vámkezelés hiába fizetted meg az áfát már vételkor. Így olt az acepro 1-el is. Azért kérdem Kis Tigrist, hogy nekei volt-e külön vámkezelés vagy hozta a futár egyből ?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest