Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: ámulás és bámulás a Keychron háza táján
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Amazonról van lehetőségem jó áron venni, 160 az 5 combo csomag.
Amúgy jó a 4 is, de több tesztben jobban tetszett az 5 képe, több részletet ad vissza. De amúgy jogos a felvetés. -
-
-
Tuninger
addikt
A DJI Pocket 3 legújabb frissítésénél bejött a lossless zoom amit az Ace Pro már a kezdetektől fogva tud. Nem tartom kizártnak hogy az Action 5 is megkapja a jövőben. Persze remek kérdés miért nem tudta alapból...
-
Sziasztok!
Dji action 5 a szimpatikus a számomra, de nem tudom, h nem e éri meg várni a vásárlással v várható e a közeljövőben valami újabb kamera bejelentés.
Motorozás, downhill lenne a kamera fő célja. -
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
miért nem segít a linear mód? az out of cam
csak erre reagáltam:
"A DJI extra széles látószöge nekem nem jön be" -
Az nem segít, a Hero egyszerűen jobb, jobban élvezhető. Out of camera felvételeket nézzünk. Se időm se kedvem kameránként több órányi síelős videót szerkesztgetni, 3 kamerával vettük, el lehet képzelni mennyi anyag van. Persze lesz majd néhány szerkesztett videó, de csak megnézni legyen jó az a felvétel úgy ahogy van. És így a gopro lemossa a pályáról a djit
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
- ott a lineár mód
- vagy utólag a gyroflow-ban szabályozhatod a lens correction mértékét
- vagy visszamész osmo 1-re, aminek én még mindig imádom a szűkebb látószögét
(szóljatok ha lesz ilyen előtét osmo 4-re) -
-
kircsi28
aktív tag
Sziasztok!
Visszaállítottam a kamerát alapra, 1080p 25fps és rocksteady így bicajoztunk tegnap.
Képernyő kikapcsol 1 perc után.
kb 1,5 óra felvétel és még maradt 52% az akkuban, ez így már jobban tetszik
Viszont a kép erdőben kicsit "sötét" szerintem fogok rajta világosítani, nem tudom az befolyásolja-e az üzemidőt.
Valószínű valami be volt kapcsolva ami zabálta az akkut, de most így már nem bántam meg, hogy megszabadultam a Gporo-tól
valahogy jobbnak tűnik nekem az egész, jobb az összhatás, használat, kezelhetőség stb. -
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hát én töltöttem le lut-ot a gopro oldaláról. Az ugyan az-e azt nem tudom.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm!
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Igen a leica mod túltolt, viszont vannak alkalmak amikor azt is lehet használni. Minden esetre van választék színprofilban ami szerintem szuper. A szomszédom mutatta, hogy a insta360 pc vágó programmal vágja össze a videókat. Egy pofon egyszerű program, logikus, efektekkel és színmodódítással, felbontás bitrate codek tök egyszerűen állítható. Zenét rakhatsz alá stb. El tudom képzelni, hogy rengeteg user számára megfelelő és nem akar beletanulni egy daninci-be. Valljuk be aki PC idegen annak elsőre a davinci nagy falat és lehet egyáltalán nem is kell az összetettsége.
Szerdán itt a gopro 13, ingyenes előfizetést kértem, mert van olyan érzésem hogy 14 lesz a váltópont.... chip és egyéb téren... -
válasz
Khaosz55
üzenetére
Lehet, hogy vivid colorban vette fel. Én a felhőknél be szoktam kapcsolni a színkiemelést, mert ott nem sok szín van, max. a szürke 500000 árnyalata. Síelésnél is jól jön. Nyáron, amikor gazdagok a színek, felesleges, csak ilyen túlszaturált lesz a kép tőle. Az insta360 tolja nagyon túl ezt. Még a Leica Vivid profil is borzalmas, nem tudom a Leica hogy adhatta hozzá a nevét.
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
De mit tudok most kezdeni ezekkel a felvételekkel? Hogyan tudom őket normális színekkel megnézni? Nincs (még) Osmo kamerám és nem ismerem a felvételkori beállításokat.
Köszönettel: MaCS
-
Csandi
addikt
-
-
Egy barátomtól kaptam pár (tán Osmo 4 vagy 5 kamerával készült) felvételt. A gondom az, hogy a színviláguk valami rettenetes, ami nyilván valami beállításbeli okra vezethető vissza. Tehát nem az a gond, hogy nem szépek a felvételek, hanem valami szembántóan életidegen a színviláguk, mintha más színtérben készültek volna, mint amit a lejátszó használ. (LOG, HDR, nem tudom, és a készítő sem tudja.)
Mit tehetek, vagy eleve, hogyan tudom kitalálni a teendőt ahhoz, hogy fájdalommentesen nézhessem a felvételeket?
-
bandigyerek
senior tag
Ez pedig 4K - 25fps, Wide, alap színek, Rocksteady (a tegnapi 1080p 25fps UW, Pro színkezelés:10bit, RS.
Ezzel 3 óra jött ki -mondjuk-. 4db ~16GB szeletet csinált. Beltér, statikus téma ma is.
Szerintem a 10bites szín sokat levett. Mindenki vonja le a konzekvenciát. A másfél óra harmatgyenge, ott valami van.
-
Khaosz55
addikt
Erre gondok, out of the box színek, most ne nézzük azt hogy a superwide-ba megy a gopro.
-
Khaosz55
addikt
Ki mi tetszik egyéni ízlés. Azt különben én sem értem miért superwide-ban vette fel. Engem is zavar a torzítás. Illetve néhány felvétel 4:3 ban. Csúszdásnál is tetszett a ao5 színei? Olyan a zöld csúszda mintha megette volna a nap. Azt hittem elsőnek hogy d-log felvétel.
-
Csak a képminőségben nem remekel, ahogy fent írjuk páran. Nekem a felhők közötti repkedéseknél a Hero gyönyörűen rögzíti a struktúrákat, az Action összemossa őket. A két felvételt egymás után megnézve a Gopro lemossa a DJI-t. Amit sajnálok, mert amúgy az Action 5 jó kamera, csak hát hiába, ha a gopronak szebb és élvezhetőbb a felvétele. Egyéni ízlés kérdése is persze.
Gopronál a Quik-ben egy gombnyomással állíthatod a látószöget. Ezért érdemes mindig 8:7-ben vagy Hyperview-ban rögzíteni, én is ezt csinálom. Aztán ha nem tetszik, bármikor átállíthatod lefelé. De felfelé nem, tehát Wide-ból nem lehet hyperview-t csinálni.
Ezt a funkciót a DJI nem tudja
-
Márton
nagyúr
válasz
kircsi28
üzenetére
Ilyenről még nem hallottam, hogy "bejáratós"..
Viszont dji oldalon nagy betűkkel hirdetik, hogy
"Even in low-temperature conditions get up to 3.6 hours [9] recording time at temperatures as low as -20° C."Szóval valami nem kóser ott, ha úgy van ahogy írod és ennek a fele sincs meg
-
Tuninger
addikt
válasz
bandigyerek
üzenetére
Na ez már inkább. Egyébként minden bekapcsolva 4K 30ban sem sokkal rosszabb, ott 2h20 korul megy, de 4K60ban is elketyeg. 2 órát
-
bandigyerek
senior tag
Nakéremtisztelettel... bekapcsoltam.
A kamera (DJI OA 5pro) kettészedte az anyagot, de egyhuzamban ca. 2:50 percet ment. Statikus felvétel, menet közben a stabi többet dolgozik, szerintem többet zabál. Olyan két óra körüli felvétel idő röhögve kijön. Kellene. A szobába 21°C volt kellemes langyi volt a kamera, nem meleg, vagy forró. A négy óra ugye olyan mint a WLTP a kocsiknál, hogy csak zsírozott lejtőn tud annyit. -
-
Csandi
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A kivétel erősíti a szabályt egy téves mondás, félrefordításból adódik latinból csak így terjedt el. Helyesen úgy van, hogy a kivétel próbára teszi a szabályt, és így mindjárt mást jelent

-
Drótszamár
őstag
Egy hülye ötlet:
Régebben valamelyik Sony MILC gyorsabban túlmelegedett videónál, ha lassabb volt az sd kártya amit beleraktál (de még speckón belül).Itt nem lehet esetleg hasonló jelenség? Jobban merül, ha "tovább tart" amíg kiírja az adatot a kártyára?
-
Drótszamár
őstag
válasz
kircsi28
üzenetére
A gyártó szerint 1080p 24 fps + fos bitrate + stabi off +wifi off + bt off + képernyő off. Ekkor tud 4 órát.
Itt egy teszt róla: https://www.youtube.com/watch?v=yh2kJZidOi8
-
kircsi28
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A 4k 3,5 óra fogott meg, gondoltam milyen jó lesz ha 1080p-ben ezt tudja már boldog vagyok, de hát csodák nincsenek ismét bebizonyosodott. Még annyit megpróbálok, hogy egy alap visszaállítás a kamerán, de tuti nem állítottam el semmit és úgy mi lesz.
De ha azt vesszük, hogy szerdán volt fw frissítés feldobta az alkalmazás és elvileg akkor minden alapra áll be, hát csalódtt vagyok, még jó, hogy van az advanture combohoz 3db akku... összesen össze jön a 4 óra
de azért kapják be... -
-
-
kircsi28
aktív tag
válasz
bandigyerek
üzenetére
Persze, 1080P 25 vagy 30 fps, próbáltam mind a kettőt, semmi különbséget nem vettem észre.
rocksteady sima vagy plusz, ebben sem vettem észre különbséget és 16/9, semmi más, minden más alap. -
-
kircsi28
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ebben teljesen igazad van, de itt nem ez a lényeg.
Besokaltam a Gopro 10-től, hogy óránként lemerült az akku és erre azt írták 4 órát bír, de mivel ilyen időben én nem ülök bicajra ( enduro/DH) gondoltam kipróbálom, hogy is bírja, beállítások stb. és marha nagy csalódás a teljesen alapon 1,5 óra akkuidő, (4k-t még nem is próbáltam ami elvileg 3,5 óra???!!!) pedig tegnap előtt FW frissíés is volt, de nem változtatott semmit. Igen, menetrögzítő kameraként tettem ki a héten, de most tanácstalan vagyok, mert nekem ez lett volna a lényeg, hogy sokáig menjen 2-3 órával is kiegyeznék. -
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Igen én ajánlottam, jól néz ki. Sőt én elöl a kötés előtt megfúrtam a lécet és oda is tudok rakni kamerát. Ez gopro 8-as felvétel 2.7K régről. [kép]
Ilyen amikor motoron van a gopro8 az emelőszemnél előre és hátra fordítva. [kép] [kép]
Különben pont addig nincs problémám az Action5 színprofillal amíg nincs mellette a gopro egy képen. Viszont a stabilizálás atom jó.
-
Tuninger
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
"Fiam te bolond vagy és megérdemelted amit kaptál" - volt az első gondolatom az első pár "hiba" után, de tudja fokozni végig

-
Új kamerát (vettem már, az 1-es Action 5 pro-t, de a kivétel erősíti a szabályt) azért nem veszek, mert amikor az akciókamera tényleg akcióba lendül, akkor el fogja veszíteni a szüzességét, és onnantól mindegy. Karc, ütés, stb megesik majd.
Itt egy remek példa, a kisebbik fiam fején a Hero13-mal. Nem vágtam, a video vége felé lesz a lényeg, amiért akció a kamera.
-
válasz
Tuninger
üzenetére
Én sok kamera dobozában találok olyan papírt, hogy lifetime warranty. A gari valóban 2 év EU, de ez akkor is jelent valamit. Eskü meg fogom próbálni a Hero12-vel. A FB-s srác úgy írt rám, hogy látta ezt a kamerát hibásan hirdetve 60 ezerért. Bekapcsol, működik, de pár perc után elmegy a kép és rebootol a kamera. Én is egy vevőmtől vettem vissza, illetve cseréltem neki. Annyi idő alatt amíg teszteltem, nem produkálta a hibát.
-
Csandi
addikt
-
Tuninger
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
2 év gari van a goprokra, a Hero 10em anno szétment, csináltam ilyen RMA-t cserélték gariban, de ott alaplap hiba volt, bootloopba került a kamera. A 11-re sajnos már lejárt a gar, nyáron kellett volna intézni, de mivel beázott, meg sem próbáltam, mondván elhajtanak, ilyenre való az előfizetéses "no questions asked" csere, ami magyarba már nem divat. Azért megpróbálhattam volna
-
válasz
Khaosz55
üzenetére
Ezt a perspektívát még te ajánlottad ha jól emlékszem. Síbakancs oldalára rögzített kamera, jelen esetben Action5 pro. Sztem ezzel a felvétellel nincs probléma, nekem amatőr szinten jónak tűnik. Normál színprofillal, horizon balance módban. Ahhoz képest a horizon az nem nagyon van meg, de lehet, hogy a perspektíva miatt és a pálya meredeksége miatt tűnik ferdének.
-
Mai gyakorlás AVATA1-el (Axisflying kittel). Amiben elvileg az Action 3 kamera van.
Sztem a részletességgel nincs gond, legalábbis az Action 3-mal felvett videókhoz képest, ahol pl. a szőlők felett már a széleken nagyon paca lesz minden. Más lenne a drónon a tömörítés, vagy az azonos hardverű kamera szoftveres enkódolása? Ez a felvétel sokkal jobb, mint amit egy Action 3 produkált egy drónon. Igen, a fényváltások borzalmasak, emlékezetből kell mennem nappal szemben és erős a kontraszt is, de a kép, amit a szemüvegben látok, alapjában véve rendben van. Egy manuális rekesz/záridő beállítás lehet jól jönne, ki is fogom próbálni. Nem baj, ha az égbolt kiég, a lényeg a föld feletti sötétebb rész
-
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Van egy gopro8-am azt rendszerint a motor hátsó villájára rakom, nem sajnálom ha elveszik vagy valami történik vel, viszont mindegyikből nem akarok venni. Évente készítek összevágva 5-6 videót az utazásokról. Tehát nem használom sokat, de abból ki akarom hozni a maxot amit a davinchi képességem tud. Télen leülök és 120"-on párommal visszanézzük a videókat. Nagyon szeretjük.
Az meg 20K-val olcsóbban eladom, na ez nekem sosem ment, mindig rendes bukóval szálok ki mindenből főleg ha a tartozékokat is bele számolom. 20K-val árkülönbségnél inkább vesz az ember új kamerát. -
válasz
Tuninger
üzenetére
A Hero11-re nem élettartam gari van? Ilyen papírok szoktak lenni a dobozukban... FB-n egy srác leírta, mit kell csinálni ha nem te vagy az 1. tulaj, és garban cserélik. Nekem egy Hero 12 van itt ami hibás, de még nem szántam rá az időt. A FB-on meg annyi hülyeség terjed ugye

Ezt írta:
Gopro oldalán lépj be, keresd a supporotot, élő chatelést javaslom. Első körben ki kell tölts egy rövid menüt, ahol megadod h milyen ügyben keresed őket, leírod a hibajelenséget és a kamera szériaszámát (akksi bayen belül talán). EZT COPYZD KI egy doksiba, mert lehet h elsőre kivág, hogy túl sokan vannak és próbálkozz később.
Utána pár perc és live chatben segít egy indiai.
Emailben fog küldeni egy linket, ahol meg kell add a szállítási címed a chat közben. Utána akkor van vége ha kapsz v indítják az RMA labelt (UPS szállítási doksik, számla). Ebből a címző doksit rá kell ragaszd a doboz külsejére (én át szoktam celluxozni h vízálló legyen) és a számát meg a szállítólevelet összehajtva egy kis nylozzacskóba szintén ráragaszom a doboz külsejére - hogy ki tudja venni a vámos. + a dobozba is tedd bele ezeket mégegy példányban. Aztán ha megvan hívd fel a UPS-t és egyeztess velük a csomag átvételéről. Ingyen jönnek. Goprónak lehet h 50-100 dollárt fizetni kell, de lehet h azt mondják majd, hogy még garis. -
Tuninger
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Az a baj, hogy a 7es leharcolt, nem lehet pénzért eladni, a 8ast valószínűleg eladom, a 11-esnek meg meghalt nyáron az első kijelzője, max félpénzt ér.
Szóval van 4 kamerám, és van hogy egyszerre használom mindet, de emellé még vegyek egy 5. Insta360at? kizárt
Najó, ha a 8 elmegy a helyére beférne... egy Hero 14 
-
-
válasz
Khaosz55
üzenetére
Nekem is azzal jönnek, hogy az Air 3s 40 MP-es, a Mavic 3 Pro meg csak 20. Ja. De nem mindegy milyen az a 20, és milyen az a 40. Még mindig megdöbbenek, ha megnézek egy régi 4MP-es DSLR-es fényképet, pl .a 300-as obival. 4MP. Ki kéne röhögni. De ha megnézed, sírni fogsz a többi 20-200MP-s fénykép láttán
-
Khaosz55
addikt
válasz
Tuninger
üzenetére
Hát nem rendeltem még meg mert sok a dolgom, illetve mocizáskor vetem be először igazán az meg még odébb van. Hétvégén megnézem honnan érdemes venni, végülis elfér még ha nem is használom.
A magnetic moutbol is kettő kell mert gopron nincs, az azért jó volt az acepro-ban.
A szomszédom veszi meg a aceprot, neki tetszik telón gyoran szerkeszt kis videókat, és szerintem sok user nem az abszolút képminőséget keresi amit davinciben még ki lehet hozni a kamerából. Ezt én totálisan megértem.
Jó dolog a sötétben a több részlet, de a videóim túlnyomó része nappal jó időben készülnek, szóval ez sem a legfontosabb már.
Már csak a 4k120FPS túlmelegedéstől parázok kicsit de rendszerint rövid videókat max 10 perc csinálok és abból vágok össze. -
-
válasz
Tuninger
üzenetére
Száz szónak is egy a vége: szerintem a gopro 13 jobb videót produkál, mint az action 5. Én szeretem az Action 5-öt, de a Hero13-at fogom használni nappal. Éjszakai nightlapse-ra pedig az instát, valszeg. De itt még kell csinálnom 1-2 tesztet az action5-tel is, mert első ránézésre az instáé jobb, másodikra már nem biztos. Csak hát az időfaktor ugye... majd mikor egyszer...
Tegnap délután 3 órát drónoztam, ma majdnem 2-t. Szép, napos idő van, kicsit hideg is de napon nem olyan rossz, és hajt a vérem kifelé
-
Tuninger
addikt
válasz
kircsi28
üzenetére
Nem csak a video hossz 1-1.5 óra azaz 19 GB? Aminél ő darabolja a videót?
Khaosz: azért azt is vegyük figyelembe hogy 1/1.9” szenzor 27Mp a gopro, 1/1.3” 48Mp a DJI.
A dji 2x2 pixelt átlagol videónál, amiatt tud nagy dinamikát és emiatt nem tud olyan részletes lenni mint a gopro, ahol 1:1-es pixel kiolvasás van.Azért az is fontos ám, hogy a dji elég jól tartja a felbontást, az iso100-ról iso800-ra csak egy picit lágyul a kép, míg a gopronál csak az iso100on 5.3Kban van meg a részlet, amint elmozdul az iso, vége. Kivéve ha kikapcsolod a zajszűrést, akkor szépen tart az is.
-
kircsi28
aktív tag
Sziasztok!
DJI Osmos action 5 pro, a nagyobbik csomagot vettem a hétvégén 3 db akkuval.
A gondom az, hogy 4 óra üzemidőt írnak, de nekem 1080P 25 Fps-el is csak max 1--1,5 óra jön össze, pedig még 4k-ban is 3,5 órát írnak. mi lehet a gond? van ötlete valakinek? -
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
És akkor még mindig az a para hogy kisebb a szenzor mint a többi gyártónál. Amit küldtél nekem videót abban is látszik hogy a távolban lévő fák részletei jobban látszanak, a kisebb szenzorral. Nem mondom szolgáltatás, chip stb téren van lemaradás, de a nyers minőség rendben.... Kezdem elengedni ezt a szenzor méret dolgot....
-
válasz
Khaosz55
üzenetére
+1 adom én is
Tegnap voltam fent a felhők felett Action5 és Hero13-mal. A Hero felvétele gyönyörű. Az Action-é szegényes. Valahogy nincsenek meg a felhők struktúrái. Pacák inkább. A Hero-én minden szépen ott van részletesen. Itt aztán van dinamika, és ebben a Gopro még mindig verhetetlen.
-
Csandi
addikt
Na, motorosoknak üzenem, egyik legnépszerűbb motoros youtuber feltette az Action 5 beállításait. Szerintem nagyon szépek a videói szóval érdemes lehet lemásolni

-
Khaosz55
addikt
válasz
Tuninger
üzenetére
Erről nem mondtam semmit a páromnak. A videóban nem feliratoztam melyik kamera melyik. Vakteszt volt, motoros, gördeszkás, vizi csúszda és a végén víz alatti jelenetről. Végig a goprot mondta legjobbnak 2. Instát a dji számára felejtős a színek miatt. Out of the box színekről beszélek. Annyira a párom is tapasztalt, hogy a víz alatti résznél egyből rávágta melyik a gopro a zöldes árnyalat miatt, de az korrigálva lesz davinciben.
A helpet meg köszi.
-
Khaosz55
addikt
Itt a link [link] . A leírásban fel van töltve az összes kamera nyers videói. Minden módban. Fényben gopro a legjobb.
Érdemes letölteni megnézni akár szerkeszteni mi hozható ki. -
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Out of the box színeket még mindig vitataom dji esetén. Letöltöttem múltkor dji action 5 gopro13 és acepro2 nyers videókat. Ráraktam egy képre a három kamerát 4 k projektor 120". Párom már megmondja melyik kamera melyik, és számunkra a dji alap színek totál felejtősek. Fakó az egész a többihez képest. Emiatt nem lett dji-om.
-
-
-
Oké, meggyőztetek! Elcsábultam Osmo 4 irányban.
A gyári akciónál van most kedvezőbb beszerzési lehetőség? (Sokak szerint van, de itt persze véget is ér az okosságuk...)
-
RevoneX
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik lenne jobb választás motoros videózásra?
Insta360 Ace Pro
vagy
DJI Osmo Action 4?
Az is szempont hogy a Ace Pro 30%-al többe kerül. (100k vs 130k) -
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Van gopro profilom így egyből az EU-s árak jönnek. tehát előfizetés esetén 100 Euro minusz. Nekem minimum 400-at oz árnak feliratkozás esetén. Most nem értem neked miért 350. Vagy ha veszek valamit és feliratkozom akkor utána kövi vásárlásnál már nekem is 350 lenne ?
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hogy veszed fel a felvételeket ? 60 vagy 120 fps? Élességet utólag állítod vagy a kamerára bízod ? Szín esetén lutolsz vagy alap kamera beállításokat használsz inkább ?
Szerintem ezek is lényegesen befolyásolják melyik kamera tetszik jobban.
Motoros szezonig van még pár hónap addigra beszerzek egy goprot. Kíváncsi vagyok milyen lesz.
Szerintem minden embernek egyén függő hogy milyen tulajdonságot preferál jobban egy kamerában. -
Visszanéztem pár év síelős (és ugyanott a nyári túrázós) felvételét. Még SJCAM-mal kezdtük, sőt volt előtte valami gagyi noname kamera is. Aztán Hero4, Hero5 és a Hero7. A 7-es volt a nagy áttörés a stabilizálás miatt. Óriásit lépett előre a videó élvezhetősége. Aztán 8-9-10 kimaradt. Action 3 és 4 volt egyszerre abban az évben. Aztán Hero 11, ami egy csoda volt a többihez képest.
Idén Action 5 pro, Hero 13 és Insta360 Ace Pro. Nagyon rezeg a léc a Hero 13 és Action 5 között, nem tudnám rámondani egyikre konkrétan, hogy ez a jobb. Kezdek visszatalálni az Insta360 X4-hez is, megvan a helye és a használhatósága a többi között.
Mindez egy amatőr véleménye, aki nem profi felhasználásra veszi a kamerákat. Az más kérdés, hogy kereskedőként nekem könnyű, mert itt van az összes.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Büszke apukák és anyukák topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Első mondat értelmetlen. Szóval nem hittem el, hogy az NEM log, vagyis 100%, hogy Log
A kamera (DJI OA 5pro) kettészedte az anyagot, de egyhuzamban ca. 2:50 percet ment. Statikus felvétel, menet közben a stabi többet dolgozik, szerintem többet zabál. Olyan két óra körüli felvétel idő röhögve kijön. Kellene. A szobába 21°C volt kellemes langyi volt a kamera, nem meleg, vagy forró. A négy óra ugye olyan mint a WLTP a kocsiknál, hogy csak zsírozott lejtőn tud annyit.
! Legközelebb kipróbálom, de nem fúrok, ragasztani fogom rá a tartót.