Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
mikk2000 #2102 üzenetére
tessék, itt van az én verziómra még egy bizonyíték, talán most már egyértelmű, hogy ez többet nyom a latban, mint a te érvelés, tények nélküli véleményed, ill a személyeskedésed, sértegetésed (amire elvből nem válaszolok) együtt véve.
emellett arra kérnélek, ha okosnak hiszed magad, de csak rémlik valami, akkor tedd hozzá, hogy: úgy volt valahogy, szerintem, talán, azt hiszem, ha már linkkel nem tudod/ akarod az igazadat bizonyítani, akkor meg ne személyeskedj. a hozzá nem értésedet csak tetézi a hozzáállásod, ezzel sok embert félrevezetsz. ne tedd, mert senki sem azért jön ide, hogy az okoskodásaidat olvassa. a sejtés, és a tény általában (mint most a te esetedben is) elég messze van egymástól. köszi, hogy felfogod és a jövőben alkalmazod. mielőtt ezt félreérted, nem nekem van erre szükségem, hanem másoknak nincs arra, amit ebben a témában produkáltál. a vitát ezennel én lezártnak tekintem, gondold a zöld jack aljzatot annak aminek akarod, de állítást csak linkkel tegyél be, ebben az esetben tényekre vagyunk kíváncsiak, nem véleményre.
remélem, semmi sértőt nem írtam, én nem ezért jöttem ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Star Trek
- Mikrotik routerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- asus a320mk am4 alaplap
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- MEGÉRKEZTEK + VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (15db) - 2GB (15db) - 512MB (1db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- 8 gb ddr3L-1600 mhz samsung laptop memória
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest