Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz mikk2000 #2102 üzenetére

[link]

tessék, itt van az én verziómra még egy bizonyíték, talán most már egyértelmű, hogy ez többet nyom a latban, mint a te érvelés, tények nélküli véleményed, ill a személyeskedésed, sértegetésed (amire elvből nem válaszolok) együtt véve.

emellett arra kérnélek, ha okosnak hiszed magad, de csak rémlik valami, akkor tedd hozzá, hogy: úgy volt valahogy, szerintem, talán, azt hiszem, ha már linkkel nem tudod/ akarod az igazadat bizonyítani, akkor meg ne személyeskedj. a hozzá nem értésedet csak tetézi a hozzáállásod, ezzel sok embert félrevezetsz. ne tedd, mert senki sem azért jön ide, hogy az okoskodásaidat olvassa. a sejtés, és a tény általában (mint most a te esetedben is) elég messze van egymástól. köszi, hogy felfogod és a jövőben alkalmazod. mielőtt ezt félreérted, nem nekem van erre szükségem, hanem másoknak nincs arra, amit ebben a témában produkáltál. a vitát ezennel én lezártnak tekintem, gondold a zöld jack aljzatot annak aminek akarod, de állítást csak linkkel tegyél be, ebben az esetben tényekre vagyunk kíváncsiak, nem véleményre.
    remélem, semmi sértőt nem írtam, én nem ezért jöttem ide. ;)

Új hozzászólás Aktív témák