Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
Vakegérke #1487 üzenetére
Szia, kösz a választ!
A csiszolgatást úgy csináltam ahogy írtad (mert kicsit működtem ám, mert mindenképp fel akartam tenni, de idővel rendesen is meg akarom csinálni). Viszont a 200-as szerintem borzasztó durva, legalábbis egy sima, de oxidálódott felülethez. 600-asom volt itthon legfinomabb (ami itt a boltba kapható legfinomabb), de persze azzal nem lett tükörsima
Meg túlságosan nem mertem nekiesni megfelelő technika híján, mert aztán az isten se egyenesíti ki. Fúrógéphez kapható tépőzáras meg 200-as a legfinomabb.
Gondoltam én is arra hogy a csavar feje legyen inkább alul, de az a baj hogy fent beleütközik a bordába, mivel így is alá kell nyúlnom az egyik felén az ujjammal. Az egyformán meghúzni a csavart - azt én is úgy gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest