Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikk2000

őstag

válasz littlelion21 #1409 üzenetére

Én adtam helyből, de nincs tapasztalatom a hasznosságáról. Kinek van kedve több 10 órás tesztet futni amiatt hogy +0,1V tényleg kell-e neki vagy nem? :) Ha az MCH kevés az azért erőteljesebben szokott jelentkezni, ezt viszont tapasztaltam. Butaság kijelölni egy célt pl 3ghz-et, meg kell nézni épeszű feszekkel mit bír, és ha többórás tesztek alatt sincs hiba, akkor kicsit még lejjebb venni (5-10%), és ami kijön így, akár pl 2,86ghz, akkor annak kell örülni, vagy venni erősebb hűtéseket és még tovább adagolni a feszt...vagy megvenni drága pénzen egy elve erősebb procit és nem tuningolni :) Ramon csodálkozom a sima value Kingston 667-esem 800-on hiba nélkül ment (mint ahogy általában a 667-esek), +0,2V-al. Egyébként a +0,1V nem azt jelenti hogy +0,1V-ot kap a memória, lehet hogy csak +0,05V lesz abból (főleg terhelés alatt). Nekem a mostani Adatám pl 2V-al kéne menjen 4-4-4-12-őt, de csak 2,1V-al megy hiba nélkül, viszont ha megnézem terhelés alatt az már csak 2,05V (most nem mennék bele hogy ez a "szoftveres" mérés mennyire pontos).

Új hozzászólás Aktív témák