Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ChrissTa

tag

Sziasztok!

Szeretnek egy uj laptopot, mert a mostani a 1660 ti mar neha eleg szenvedos.
    Jatekra (Cyberpunk 2077 es hasonlo ujabb jatekok), foto szerkesztesre (Lightroom, Photoshop), egy kis Blender, kodolas/fejlesztes (Unreal 5, Unity) lenne hasznalva.

Szerintetek melyik erne meg jobban a ket notebook kozul?
    https://www.notebook.hu/asus-rog-strix-g15-g513-g513rs-hq037-339444:
    rtx 3080, WQHD kijelzo, ami a tesztek alapjan szelesebb P3 szinter lefedettseggel rendelkezik, mint a fullHD panellel szereltek. Viszont csak 16GB RAM, es 1TB SSD van benne. Igy mar dragabb lenne, mint a masodik opcio.

https://www.digiprime.hu/laptop/asus-rog-strix-g15-g513rw-77844-elado
    rtx 3070 ti, fullHD kijelzo, viszont 32 GB RAM es 2TB SSD, ami melle meg elfer egy masik.
    digiprime-nal van 10% cetelem kedvezmeny ha jol latom, tehat meg lejonne valamennyi ar arbol.

Ezeknel nagyobb meretu gepet semmikepp nem szeretnek.

Azon gondolkodok, hogy vajon a jobb kijelzo es a 3080 megeri-e a felarat (RAM es SSD bovitessel egyutt).
    Nyerek-e erdemi teljesitmenyt a 3080-al a 3070 ti elleneben?
    Itthon lenne kulso monitor is csatlakoztatva, szoval a kicsit gyengebb grafikai parameterekkel rendelkezo kijelzo akkor lenne hatrany, ha nem itthon hasznalom a gepet.

Mennyire vallalhato ezeknek az ujabb asus g15-oknek a hutese?

A webkamera hianya nem zavar. A mostani Asus rog strix scar-ban sincs. Van egy kulso webkameram, aminek a kepe sokkal jobb, mint az altalaban beepitett 720p vackoke. :D

Van valakinek tapasztalata digiprime-nal a cetelemmel?
    Ha jol sejtem, akkor a 10% cetelem kedvezmeny, csak a hitelkeret erejeig ervenyes, ami igy azert nem lenne teljes 10%. Legalabbis mas boltban igy mukodik.

Ezeknel amugy az also leg vilagitas kikapcsolhato?
    A jelenlegiben igen, de ennel a szerianal olvastam azt is, hogy igen meg azt is hogy nem.
    Van valakinek ilyen Asus gepe?

Valszeg asztali gep lenne a legmegfelelobb, de azt nem tudom magammal vinni es igy kene melle egy noti is. Ugy meg mar eleg horror osszeg jonne ki meg egy jobb 3060-s gpus noti eseten is. Szoval hajlando vagyok ezen a teren egy kis kompromisszumot kotni es beerni a laptoppal.

Új hozzászólás Aktív témák