Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- ASUS notebook topic
- Autós kamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
motifator
senior tag
Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas képek következnek. Elnézést, ha megint az unalmas eGPU téma, de már egy ideje gondolkodtam rajta, hogy kipróbálom. Megjött a szépséges AGA. Ami azt illeti a 13R3 óta szerelmese vagyok ezeknek a formáknak, lehet köpködni a márkát, mert vannak hibái, de egyediek a gamer világban és engem teljesen magával ragadott. A terv az volt, hogy a még támogatott kártyák közül (max. 2080 Ti) kipróbálok egyet vele, de tovább léptem a bizonytalanság erdejébe és ugrottam egy generációt. Azzal is tisztában voltam, hogy ennek a megoldásnak vannak korlátai, ami a kihozható teljesítményt illeti, nem lesz asztali közeli power, de lássuk.
A kártya mérete korlátozó tényező volt, nem akartam faragni, úgyhogy a piacon kapható legalapabb EVGA-ra esett a választás. Ez teljesítmény és hűtés szempontjából sem előny, de abból építkezünk, ami van. A beüzemelés szinte plug and play ( ez nálam a 13 R3-nál igaz, lehet olvasni rendesen problémás működésről még a támogatott szériás kártyák esetén is, nekem szerencsém lehet ezek szerint), egy driver fel és minden ment magától. El sem hittem, és a teljesítmény is elfogadható. A már szinte ciki 6700HQ-tól sem lehet sokat várni, de azt kell mondanom nagyon meglepődtem. Mostanában a Horizon sorozattal játszom a legtöbbet, az 5 látványa full grafikával lenyűgöző, és amit tud produkálni extrém grafikával 2K-ban, brutál jó.
Kíváncsiságból pár szintetikus tesztet is lefuttattam, a legjobb az egészben, hogy a kis AW szinte csendben dolgozik, mivel egyedül a CPU-t kell hűtenie, és agyig felhúzott grafika mellett nincs hangja egy gaming laptopnak és a box-nak sem. Az egyértelmű, hogy nem FHD-ban domborít, 2K és 4K-ban viszont tök jó.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Konteó topic
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kés topik
- ASUS notebook topic
- iPhone topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Apple Garanci
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest