Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• KillHates

nagyúr

válasz FőDudu #56631 üzenetére

Nálam már régóta nem veri ki semmi a biztosítékot (azt az állatos dumát poénból írtam Gergello-nak, mert egyébként azért pontoztam ki a hozzászólást, mert rossz thread-re válaszoltam)
    Ne tudd meg miket művelnek az átlag felhasználók a gépeikkel, de még a profik is, akár innét a topic-ból :U :D Szerencsére a Prime-FurMark kombót már lassan sikerül a köztudatból kigyomlálni (leveleztem is baromi sokat a Notebookcheck-el, hogy nekik is el kellene már engedni ezt az állatságot a tesztjeikben és nem mutatni baromságot a véglényeknek) Aztán a gyártók is hamar reagáltak, ma már a legtöbb gép EC-je/VGA drivere figyeli a prime vagy a furmark futását és ha ilyet tapasztal, akkor megy a powerlimit a procinak, a GPU meg húzza vissza az órajeleket ezerrel! :K
    Az életszerű teszt a 3DMark vagy AIDA64 (de ott csak a CPU teszt, semmi egyéb abuzálás!!) GPU-ra meg Superposition, vagy Valley.

Ami a gépvásárlási mizériádat illeti, még mindig azt mondom; 16"-es MacBook i7-essel, 5500X-el oszt Bootcamp és mehet a casual gaming winfosch alatt

Új hozzászólás Aktív témák