- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaxxDamage #33135 üzenetére
Vagyok annyira kíváncsi hogy mi sül ki a dologból, mint mindenki más itt. Ettől függetlenül én az elküldés előtt még, persze ha van olyan ember a közeledben, haver, akárki....megmutattam volna valakinek, hogy szoftveresen, meg amiről itt szó volt ő is szerencsét próbáljon a beállításokkal, mert van az hogy benézünk valamit, nem jól csináltuk. Ezzel nem akarlak megsérteni, nem is ismerlek, szóval mindegy. Az a baj hogy ez a posta oda vissza jó kis idő szokott lenni. Nekem nem lenne türelmem kivárni, de ha muszáj akkor nincs mit tenni.
Egyébként ha hibás valami és attól melegszik, akkor új alaplap vagyis új gép?Az én alaplapom is szét volt szedve és volt ott csere jó pár dolog. Mondhatni egész nyugodt vagyok a laposom nem olyan komplikált, nagy előnye a szétszedhetőség, a hardver elemek könnyű eltávolítása, egyszerűbb cseréje.
(bios chip, fetek..halálból visszahozás.
a mester mindjárt megöl miket beszélek
) Az biztos Darth Revan vásárolta gép nekem is bejönne, mert olyan mint a mostanim, csak jóval ütősebb példány. Telik az idő. Talán majd jövőre kinézek valami tutit, addig meg figyelek mire essen a választásom.
(#33134) Pocok256: Furmark Prime95 páros könyörög érte.
Viccet félre téve jó hogy van ilyen, csak emiatt i7 8gen picit sem hiányzik. i9 az jöhetne telenyomva hűtőfolyadékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Üzletből, gyártói garanciával, bontatlan dobozában, Macbook Pro Retina 14" 2022, M2 Space gray
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo IdeaPad 5 15-IIL05 i3-1005G1 10.Gen,8GB DDR4-3200MHZ,FullHD IPS,
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest