- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
Na végül a választásom egy VX 15-re esett a laptoszalonból, 1050ti-al és i5 7300hq-val. Rövidem a választásom indoklása az, hogy kb az összes angol nyelvű írásos és yt tesztet végignézve/olvasva ez tűnik a legkiegyensúlyozottabb modellnek a 300 ezer forint környéki kategóriából. Semmilyen téren nem kiemelkedő, de az átlagos szintet hozza. Fogok nektek egy tesztet is írni logoutra ezt elhatároztam, és remélem alá tudom ezt támasztani!
Mindenkinek köszönöm a segítséget és továbbra is veletek maradok. Főleg úgy hogy most már lesz egy gépem is ami -hogy is mondjam- feljogosít az ittlétre.[ Szerkesztve ]
Maxi
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz maximilian4 #16198 üzenetére
Igen, az újaknak sokkal jobb lett, a régi széria meg valóban már-már a zendülés kategóriát súrolja.
-
Zozzy94
tag
válasz maximilian4 #16194 üzenetére
Ez a radium és/vagy digiprime amúgy megbízhatóak? Még nem rendeltem innen, meg nem is nagyon hallottam róluk
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro Max 256GB & AirPods Pro2
-
Medocsabi
addikt
válasz maximilian4 #16194 üzenetére
Hát amit Én olvastam róla az alapján a hűtése nem nagy szám.Iszonyatosan kicsi a hőleadó feülete,hiába 2 körös.
-
maximilian4
addikt
És erről?
Maga a lapos nagyon szimpi, a hűtés is egészen korrektnek tűnik, de tényleg a gtx 1050 csak 2 giga benne? Mindenhol azt írják.Maxi
-
nagyúr
válasz maximilian4 #16190 üzenetére
Napkeleti bölcsek szerint, olyan számítógépet nem veszünk amin piros matrica van!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz Muerte #16185 üzenetére
Valóban ahol, normális a SLI támogatás, ott nagyon jók az eredmények! Azért ahogy nézem a 1070-est az inkább nagyobb felbontásban remekel. FullHD-ig kíválóan húz a 970 SLI, de felette hamar kifullad.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
maximilian4
addikt
-
nagyúr
válasz Bluesummers #16179 üzenetére
Ha jó áron (azaz babszemekért) meg tudod venni akkor vedd meg, mert kuriózum és van piaca.
De mint szakember azt mondom teljesen okafogyott cucc:
-az SLI jó esetben 35%-ot dob, de inkább 20-at, azaz ott van a két 970-es ahol egy 980, és akkor a 1060-ról nem is beszélek.
-az SLI sohasem vezet jóra, dupla fűtés: alig több teljesítmény
- 4. gen. BGA CPU van benne, ami köztudottan az Intel egyik zsákutcája volt. Amennyit kibírtak a Sandy-k, meg az Ivy-k strapában, annyira kényes a Haswell. Még PGA procit is láttam megdögölve, nemhogy integráltat. És itt ebben a gépben bármi lennék, csak CPU nem, a két fűtőtest közé beszorítva Olyan mint amikor az idióta mérnökök a V motoros kocsikban a turbót középre rakják. Ott minig 140 fokos az olaj!!
- a RAID mSATA is kb. annyira okafogyott mint a SLI 970: egy nVME 960-as Samu reggelire megesz őket egyedül, fele annyiért!
- viszont DDR3-as, tehát olcsóbban bővíthető és van benne a tányérosnak is hely!!mikor válaszolsz a privátomra?
-
echterion
nagyúr
-
Muerte
Topikgazda
válasz Bluesummers #16179 üzenetére
A vékony kis ventik is visítanak benne ha terhelést kap a hardver
-
őstag
https://www.notebookcheck.net/Aorus-X7-Pro-Notebook-Review.129568.0.html - egy ilyenre lenne esélyem, relatíve olcsón, de ultrabook .... SLI .... ez a kettő valahogy ellenszegül egymásnak.
Mikor lesz már az a korszak, amikor notebookokban / számítógépekben nem lesz hardver, csak megjelenítőképesség, s a kapacitásokat szerverekben izzasztják?
Ez egy amolyan vékony kliens (vagy hogy hívják), tehát Te fizetsz valami alacsony összeget azért, hogy épp 1 hónapig Crysiselni akarsz, a grafikai megjelenítést meg CPU teljesítményt a szerver adja, neked már csak megjelenítésre alkalmas gép kell.
Tehát nem akarsz egy fél millás gépet összerakni, utána meg eladni.
Hasonló, már létező példa: https://www.ovh.co.uk/dedicated_servers/gpu/Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
addikt
válasz Bluesummers #16176 üzenetére
Rendben felírtam.
"Ezt kerestem neked. A specifikáció stimmel(picit gyengébb CPU, de annyira nem hogy az számítson), az említett anyagid is ha jól vettem ki, és mind ez itthonról.
A laptop meg olyan amilyen, külsőre nekem bejönne"Inkább kerestem, mint reklámoztam. A figyelem felhívás nem egyenlő azzal, mikor valamit indoklás közepette ajánlunk valakinek. De akkor ezt mostantól úgy veszem, ebben a topikban ez másként érvényesül, innentől hagyom másra a dolgot.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
őstag
-
addikt
válasz kreten67 #16174 üzenetére
Na igen, más a számozás. Most már nem akarom annyira hogy elromoljon valami is.
Legközelebb valami jó hírrel gyere ám!(#16171) kirjak: Én is leszedek mindent, ami csak van. Néha napján ha belefér miért ne legyen pár eredeti darab.
[ Szerkesztve ]
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
kreten67
senior tag
A te géped 4. gen intel procis?
Ez esetben abba az MS-1763 alaplap kell és abból csak nagyon ritkán lehet találni az ebay-en és ha van az is 100e ft.Ez [link] nem a te gépedbe való ez a 3. genes régebbi verzió.
Amennyiben 50-ért lenne bele lap akkor én is vennék ,mert van egy Msi gt70 4. genes alaplaphibás romhalmazom.
-
kreten67
senior tag
válasz Medocsabi #16169 üzenetére
Szerintem ez nem köthető időhöz és azt sem állítanám hogy a g751 hajlamosabb a meghibásodásra mint a többi hasonló egyéb gamer gépezet.
Az hogy most 3-4 hibás gépről tudok nem ad okot az aggodalomra mert 751-ből szerintem rengeteget eladtak és így várható hogy több lesz a hibás minta a kevesebb számban eladott pl AW gépekből.
Az ami inkább aggasztó,hogy a g751jy alaplap ha kell akkor szinte megoldhatatlan ésszerű áron beszerezni,míg mondjuk egy AW alaplapot simán tudok olcsón keríteni ha a szükség úgy kívánja.[ Szerkesztve ]
-
kirjak
aktív tag
-
Angel2014
addikt
Sziasztok!
Ez mire utalhat szerintetek?
Drivereket telepitem Chipset,,card reader , audio, intel vga ...gépet újraindítom..telepíteném az nv-ét és ez fogad...a gép 3. újraindítása után sikerül csak feltennem...
Esetleg az intel VG-ával kezdjek és egyből az NV driverrel?
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
addikt
válasz Medocsabi #16164 üzenetére
Az enyémhez ahogy nézem 50e alatt van bőven, na mentem gyilkolni a gépezetet, most már nyugodtan kinyiffanhat van megoldás.
-
kreten67
senior tag
válasz Medocsabi #16159 üzenetére
3db g751jy (890m) de az egyik csak 965m es vgá-val szerelt gép, de ezek szerintem nem vga hibás gépek.
Proci vagy valami egyéb az alaplapon??????? Tudja a tököm de mindegyik ugyanazt a tünetet produkálja.
Bekapcs után 30mp és leáll (nem bios probléma azt kizártam),de kb 100 indításból egyszer elindulnak. -
törölt tag
válasz Medocsabi #16160 üzenetére
Elhiszem hogy jobb de szándékosan azt a kettőt kérdeztem.
Hogy a kettő közül.
Mondjuk én 280 ig nézegetem a laposokat.
Vx15 öt rendeltem mert ma megszivattak 3 adjára is aspire 7 el..... 2 honapot nem fogok rá várni.
De sajnos vx15 dizájntól az öklendezés rám jön ..
Bár y520 se szebb gép de talán kevésbé röhejes -
addikt
válasz Medocsabi #16159 üzenetére
Hát ja, mindenben lehet hibát találni, a kérdés melyikkel tudsz együtt élni.
Ez még rosszabb, ehhez nincs is alaplap, nem látok. Bocsesz ezt nem tudtam kihagyni.
[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
Minőségben össze sem lehet hasonlítani az előbb említett 2 márkával!ég és föld.Nem tudom erre a típusra is él-e amit kreten írt,de én csak jókat olvastam noticsekken is pl.
szerk: szerintem Kreten a 980as asusokra gondolt.Azok megfőnek,de ez 970m-mel szerelt.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
http://www.laptopszalon.hu/hp/hp-pavilion-power-15-cb003nh-2gh69ea-akc-laptop_28682-adatlap
Szerintetek ez reális ár? Illetve valaki látott már ilyet élőben?
-
törölt tag
Azonos felszereltség mellett
Y520 vgy vx15 öt választanátok? -
echterion
nagyúr
válasz bartucz911 #16148 üzenetére
Amit RM007 linkelt neked. Ennyi pénzért olyan teljesítményt, amit elvársz, nehéz találni. Talán ezt az Acer Predator-t tudám ajánlani, nekem bevált. Ennyi pénzért szerintem nagyon jó vétel, kíváncsi vagyok, meddig lesz ennyire "zakcijós".
-
addikt
válasz KillHates #16147 üzenetére
" Eberünk készpénznek veszi, elmegy megvásárolja a gépet és utána becsapva érzi magát."
Ettől nem félek, van szövegérthetőség.
"Ezért kell nyitva hagyni a választ, olyasmivel; "hogy érdemes még másokat meghallgatnod"
Nem vettem észre hogy ez olyan nagy divat lenne itt. Mindenkinek más a véleménye, és ezt a kérdező is tudja, hacsak kifejezetten nem úgy van megfogalmazva, hogy márpedig az úgy van. És fent tartom, mindez a kérdezőnek is mehet.
"Neked is azért megy a 980-as a gépedben ilyen jól, mert akkora rajta a hűtés, hogy nem tudja "hirtelen megforrósítani" a magát a chip, mert jó nagy a flipchip és jól átadja a gyorsan keletkező hőt a hűtés rendszerének."
Tudom hogy jó a ventim, jól pörög, és vastag a borda a kártyán, meg hogy akár egész nap strapálhatom akkor sem melegszik feljebb később sem. Szépen felkúszik és ott marad stabilan az adott terheléstől függően. A hőelvezetés nálam is olyan mint mindenkinél, jelen helyzetben megoldott. Tetszik vagy sem.
Egyébként meg tudja hirtelen forrósítani, a ventilátornak köszönhetően szép minden, ha az pörög.
-
Muerte
Topikgazda
válasz KillHates #16146 üzenetére
Nálam egy másik "szaki" egyszer elkezdte késsel erősen kaparni a prociról meg hűtésről a pasztát,arról a hűtésről amit én fél napig políroztam hogy tükörsima legyen,mire meg láttam mit művel full durva karc lett az egész felülete Mikor megkérdeztem tőle hogy most mégis mi a fszomat csinálsz??? Azt mondta nyugodjak meg,az úgy jó,majd jobban tapad rá az anyag
"agyoniskolázott szakemberek" mindig voltak meg lesznek is sajnos..,az tény hogy AW-t nem nagyon tudnak kellő tudással szerelni,már eleve csak a gyakorlat hiánya miatt is.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
"Láttál anyaghasználat, minőség terén pozitív megnyilatkozást irányomból? "
Nem láttam, de nem is az a mérvadó számomra és szakmailag sem.
"Csak rövid keresés után belöktem amit találtam,"
Na, ezért nem adok ÉN tanácsot ilyen esetekben! Eberünk készpénznek veszi, elmegy megvásárolja a gépet és utána becsapva érzi magát. Ha valaki kitartóan nyaggat ilyen ügyben akkor eléggé körbe szoktam járni a kérdést, annak ellenére, hogy megfordult már pár gémer gép a kezem alatt
"Nem tudom hűtésileg milyen, ahogy ő használná neki megfelelne-e (napi hány órát nyúzná stb...) "
Hát pont erről beszéltem
"Gondolom bárki hozzáteheti a véleményét, mint ahogy szokott lenni, és teszed te most."
Ezért kell nyitva hagyni a választ, olyasmivel; "hogy érdemes még másokat meghallgatnod", "olvass utána a notebookcheck-en, vagy itt a prohardveren... " stb... Szóval ügyes "politikusnak" kell lenned, ha tanácsot adsz, mert azért van benne felelősség.
"És főleg az aki huzamosabb ideig használt egy ilyen kiszerelést, mit tapasztalt, ha lenne ilyen az volna az igazi"
Ilyen ember nincsen! Aki megvette, rájött, hogy nem ez az álmai gépe és már adta is el!
"Meg hát kinek mi számít túlmelegedésnek! Nálam nagyobb az ingerküszöb. Ha fölmegy a hőfok 75-77 körülire, az nálam még elfogadható, a gyári közleménnyel egyetértek, másnál az már katasztrófa."
Már elég sokszor leírtam, hogy sohasem a hőfokok a mérvadóak, mert van olyan 5-7 éve gyártott HP/Dell grafikai munkaállomás, ahol nem hűl a Quadro 80 fok alá sohasem és a mai napig mennek hibátlanul. A lényeg a hűtés hőtehetetlenségében van. Neked is azért megy a 980-as a gépedben ilyen jól, mert akkora rajta a hűtés, hogy nem tudja "hirtelen megforrósítani" a magát a chip, mert jó nagy a flipchip és jól átadja a gyorsan keletkező hőt a hűtés rendszerének. A jó példa erre a legtöbb régi AMD6750-el szerelt Macbook PRO a mai napig vígan kocog még, a kis 6490-es -ami effektív 10W-al kevesebbet fogyaszt- rendre elhullik, PEDIG UGYANAZ a hűtés van mindkét gépben. De a lényeg:
AMD6750-es:
AMD 6490-es:
majdnem 4x nagyobb flipchip!!!
-
nagyúr
válasz Muerte #16142 üzenetére
Bocsáss meg, de láttam én már amikor a Precision-ban az AMD FirePRO-t kicserélte a DELL szerviz egy Quadro-ra. Ez nem lett volna gond, de CSAK A KÁRTYÁT cserélte ki!! És persze, a hűtésük még köszönő viszonyban sincsenek. Szerencsére nem sajnálta gap-padot, így nem lett füst, mert feltámaszkodott a rossz helyen lévő fém kontakt, csak éppen a GPU és a hűtés között volt 0.5 mm amit kellő mennyiségű pasztával kompenzált!
De minap szereltem egy 8600M-et: ott az 5mm csavar helyére beküldte a Dell szervizes a 8mm-est; rendesen megfúrta az MXM-es Quadro-t AMI NEM MENT TÖNKRE, csak 1.8V-on 30A-t felvett!! Meg tudtam javítani, de fogtam a fejem rendesen!
Oké, aláírom, hogy csak az tud hibázni aki dolgozik is
Meg a másik fele, hogy Dell 150 ezres fizetéssel szúrja ki a technikusok szemét, így persze, hogy nem megy annyiért oda egy jó szakember...Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
echterion
nagyúr
válasz bartucz911 #16144 üzenetére
Ez ugye 4 mag 4 szál, ami jóval gyengébb, de azért bőven használható erőt ad.
A fentebb linkelt Asust meg hanyagold igazából bármilyen kivitelben, hacsak nem tojássütőnek veszed, és gari végén kukázni szeretnéd.
-
bartucz911
tag
válasz Muerte #16137 üzenetére
Akkor erre a konfigurációra:
CPU: Intel i7-4770/AMD FX-8350
RAM: 12 GB
VIDEO CARD: nVidia GTX 980 (4GB)/AMD R9 380 (4GB)
FREE DISK SPACE: 8 GBEza gép megfelelne?
Intel Core i5-7300HQ
RAM: 8 GB
128 GB SSD + 1 TB HDD
NVIDIA GeForce GTX 1060 3GBPersze később a RAM-ot lehetne bővíteni, de a processzora viszont mennyivel gyengébb?
-
Balázzs
senior tag
-
Muerte
Topikgazda
válasz Pocok256 #16141 üzenetére
Nem védeni akarom őket,de a Dell szervizesek nem minden nap szerelnek AW-t.Nyilván egy Inspironban becsukott szemmel is lapot tudnak cserélni.Mikor az enyémet vettem 2010-ben az "emberem" azt se tudta hogy kezdjen hozzá,akkor látott először életében AW-t.Én szedtem szét,ő meg nézte
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
Válogatott alkatrészekkel és prémium márka
Hogyne enyém konkrétan olyan prémium volt, hogy megvétel után nem csak pasztát kellett cserélni, de konkrétan selejtes alaplapot adtak Egész bele egy az egyben cserélve volt, majd a prémium support elfelejtette visszadugni az akksit a gépre és kihagyott 2 csavart ezek után pedig úgy rakta össze hogy a hátlapon lévő alien logo világításáért felelős kábel konkrétan a rézig be lett vágva mert rossz helyen vezette el a kábelt a szervizes
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
Daert
őstag
Gondolom te üzletben nézted.Amit linkeltem az a Dell osztrák-német oldala ahol a gyártó 1 év garit ad.Nem tudom az üzletekbe hogy kerül ki 2 évvel és olcsóbban de ez van.
Ettől függetlenül ezt lehúzásnak tarom,erősen.Pláne hogy prémium márkáról beszélünk válogatott alkatrészekkel,ez alapján simán adhatna 3 évet felár nélkül,de nem csak 1-et.
Mindegy ettől függetlenül még mindig tetszik a gép,csak a kívánalmi szintje csökkent a szememben.Köszönjük Dell! -
deadcode82
csendes tag
válasz bartucz911 #16117 üzenetére
1400 EUR-ba belefér akkor ez is: [link]
-
addikt
válasz KillHates #16135 üzenetére
Láttál anyaghasználat, minőség terén pozitív megnyilatkozást irányomból? Csak rövid keresés után belöktem amit találtam, a feltételeknek megfelelően, majd érthetően levezettem meglátásom szerint. Senki nem adott jobb alternatívát. Nem tudom hűtésileg milyen, ahogy ő használná neki megfelelne-e (napi hány órát nyúzná stb...) Gondolom bárki hozzáteheti a véleményét, mint ahogy szokott lenni, és teszed te most. És főleg az aki huzamosabb ideig használt egy ilyen kiszerelést, mit tapasztalt, ha lenne ilyen az volna az igazi.
Meg hát kinek mi számít túlmelegedésnek! Nálam nagyobb az ingerküszöb. Ha fölmegy a hőfok 75-77 körülire, az nálam még elfogadható, a gyári közleménnyel egyetértek, másnál az már katasztrófa.
(#16136) bartucz911: Ahogy mondták hasonlítsd össze a vga-kat. Az 1050 és 1050Ti az legyen felejtős, a 1060 az király lenne neked. Illetve van olyan is hogy 1060 MaxQ változat, ami vékonyabb kivitelű laptopokban fordulhat elő alacsonyabb órajelekkel. Ez lassabb a 1060-nál, és kb sebességben a gtx 980m -el van egy vonalban. De ezek hűtéséről nem tudok nyilatkozni, nem vagyok mérnök.
[ Szerkesztve ]
-
Muerte
Topikgazda
válasz bartucz911 #16136 üzenetére
Itt tudod összehasonlítani a mobil GPU-kat [link] 980M után a következő lépcső az 1060 nagyjából 10-15%-kal erősebb tőle.
-
bartucz911
tag
-
addikt
válasz kirjak #16124 üzenetére
Na de érted? Az 1050Ti az nem üti meg azt a szintet, mint amit felvázolt. Ezzel a két likkel becsapnád.
(#16126) Mikulásbá: Na és mégis miben velem kapcsolatban?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz maximilian4 #16125 üzenetére
Én nem riogattam senkit. Máshogy vagyok ezzel. Néha túl sok az okoskodás, meg a szakértelem. A gyártók semmit sem tudnak, meg direkt sz@rt csinálnak stb..... Nyilván mindennek meg van az ára, van 300 ezerért és 1 millióért portéka, gondolod minőségben ugyanazt képviselik? Van akinek nincs több pénze, ez van és kész. Van aki vigyáz a holmijára, és van aki annyira sem fordít figyelmet hogy tisztán tartsa.
Egyébként ezt pont annak az embernek mondod, aki amiatt veszett össze akaratlanul másokkal itt a topikban, mert nem hallgatott rájuk és saját elképzelése megvalósításába vágott. Nézd meg configot az aláírásomban és akkor megérted. Vagy olvass vissza pár hónapot. Megmondták nem életképes.....de én bevállalós vagyok, és persze olvasgatok külföldi fórumokat is, na de elkanyarodtam.Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
nagyúr
válasz maximilian4 #16125 üzenetére
Neked van igazad,
-
kirjak
aktív tag
A tisztelet mindenkinek jár! ASUS ROG Chimera G703VI-E5060T
-
addikt
Ezt kerestem neked. A specifikáció stimmel(picit gyengébb CPU, de annyira nem hogy az számítson), az említett anyagid is ha jól vettem ki, és mind ez itthonról.
A laptop meg olyan amilyen, külsőre nekem bejönne.
-
Medocsabi
addikt
Sajnos A 7559esem gumírozott borítása kezdi megsínyleni a napi hurcimbálást.Fene essen belé,pedig vigyázok rá,de használom,napi szinten munka, meg ugye nyilván játék,egyszóval nem babusgatom,nem asztalon nézegetem,arra használom amire a tervezője megálmodta(a kaja közben nyomkodást lehet nem vette bele,de hát ez van ). Nézegettem ebayről új hibátlan új házakat,ha esetleg valamikor jövőre rendelek,át lehet legózni a gépet az új bőrbe garivesztés nélkül?
-
Medocsabi
addikt
CPU szinten nincs nagy különbség,de a 1050 kb fele az asztali 980-nak.Ergó jóval alatta van a követelménynek.1050Ti pedig 1050+15-20%,az is karcsú sajnos az általad írt specifikációnak.
-
Balázzs
senior tag
Ezeket nem tudom honnan szedted, de a tények a következőek:
- hűtés mizéria: javasolt azonnal újrapasztázni, de pl nálam még nem történt meg és vígan tudom normális hőfokok mellett használni, akár órákon át, olvass vissza, írtam korábban
- garancia hosszabbítás attól függ, milyen akció van éppen, itthon alap 2-3 évvel kapod, igaz jóval drágábban, külföldön vannak jó akciók, 3 helyett 4 évet kapsz stb, most ez 449 USD
- gariztatás, honosítás: nekem 5 hét alatt megvolt, azóta beszéltem is az itthoni support-al, ha bármi gond van jönnek és helyszínen próbálják javítani, de ezt is írtam korábban
-
bartucz911
tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni gamer laptop vásárlásához.
Főleg a Planet Coaster nevű játékot szeretném futtatni,mely a következőket kéri,
Ajánlott konfiguráció ként:CPU: Intel i7-4770/AMD FX-8350
RAM: 12 GB
VIDEO CARD: nVidia GTX 980 (4GB)/AMD R9 380 (4GB)
FREE DISK SPACE: 8 GBAz én kiszemeltem egy MSI notebook lenne (MSI GP62M 7RDX-1263NL):
Intel Core i7-7700HQ • 16 GB • 256 GB SSD + 1 TB HDD • NVIDIA GeForce GTX 1050 (2 GB)
Az lenne a kérdésem, hogy ez a CPU felülmúlja a követelményeket vagy esetlegesen gyenge hozzá?
Illetve az ajánlott 980 (4GB)-nél az 1050 (2GB) jobb? vagy milyen viszonylatban vannak?Az adott célra mennyire felelne meg?
Esetlegesen érdemesebb lenne az alap 1300 eurós árat megtoldanom 1400ig és akkor már a nagytestvérét kapnám (MSI GP62M 7RDX-1289NL) Amiben 1050 TI (4GB) van viszont csak 8 giga rammal (amit jóval később fel tudnék bővíteni) Esetleg ennél is tovább kell menjek?
Komolyabb játékokra nem tervezem. Elég lehet az első konfiguráció?
-
Daert
őstag
Egyre többet olvasoni a HP Omen Laptopjairol,többen dicserik,föleg a 2017 mäsodik feleveben gyärtottakat,javitottak a hütesen es a procik optimalizaläsän.Van valakinek talän szemelyes tapasztalata?Sajnos nem tudok mindent kisilabizälni az angol tesztekböl.
-
Daert
őstag
válasz bandras54 #16088 üzenetére
A garancia időt nem jelőli a gyártó,csak hogy lehet hozzá valami pr^mium garit venni ami 3-400 Euro.Ha a garancia hosszabbítás is ennyibe kerül akkor köszi,de nem.G-sync csak a TN paneles verziónál elérhető.Hűtès mizéria,kapásból újrapasztázás.No meg a szèriahiba,elfüstölő vezetékek.Valamint. olvastam hogy a külfőldön vásárolt gépekkel lehet gariztatási probléma.
Az osztrák hivatalos Dell honlapon néztem a gépet. -
alces
tag
Az anyagminőségre és összeszerelésre csak egy kis beszúrás. Egyik éjjel csörgettek fel a munkatársak, hogy sürgős segítségre van szükség, serényen fel is pattantam az ágyikómból. Csupán azt felejtettem el, hogy este az ágy mellett néztem az elalvós sorozatom, és sikerült úgy ráállnom, mint egy mérlegre. Semmi de semmi baja nem lett a 85 kilótól, de én leizzadtam vagy ötöt. Én is szeretem cipelgetni mindenhová. AW 18 a masina. Nem hinném más márkák elviselik az eféle stressztesztet..
-
N.N
csendes tag
Sziasztok!
Valaki megtudja mondani, hogy az Asus G752-es gépek alján mit jelent a Sonic Bass Woofer felirat?
Ez alatt valami kis "mélynyomó"-nak kellene lennie? mert erről a területről nem szól semmi, csak a két kijelző mögötti hangszóró cicereg.... ha igen, hogy lehet megszólaltatni?Az Asus ROG Gaming topikba már bedobtam a kérdést.... hátha itt többet sikerül megtudnom
-
őstag
Sziasztok!
Úgy látszik nem változik meg az ember, hiába van autó, akkor is kocka marad. Kutyából nem lesz szalonna.
Ennek örömhíreképp beszerváltam egy ilyet.
[link]
Nem egy új darab, de sohase volt még SLI-s notebookom. Mekkora rizikót vállaltam?Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
nagyúr
-
addikt
válasz KillHates #16055 üzenetére
Ha tudnám, hogy ezen a fotón te vagy, találnék hibát a laptopomban, vagy ha nem akkor csinálnék az egészen biztos.
-
nagyúr
válasz kreten67 #16098 üzenetére
"árulnak kifejezetten ebbe 1070 kittet [link] az ebayen)."
A humorodat ismerve, azt hittem ez lesz a link mögött: e-Bay: MXM GTX1070 mounting kit for old Alienware
-
nagyúr
válasz kreten67 #16097 üzenetére
Szerintem szerelési minőségben, átgondoltságban az új gépek jobbak, a régiekben szörnyű káosz volt. Mondjuk megérthető valamilyen szinten, mert sok bővíthető periféria volt még akkor bennük: CPU, MXM, sok ram hely, meg több HDD-t is "megettek". Az új AW-k már közelítenek a MacBook-ok "letisztultságához" de azért még fényévekre vannak onnét Ezekhez viszonyítva az ASUS-ok katasztrófák; ott simán letép a gyakorlatlan ember egy-két szalagkábel csatit mire szétszedi... Hoznak is sok ASUS-t amit otthon megpróbáltak újrapasztázni...
-
echterion
nagyúr
Hát ez van, ha elérjük egy technológia határait, plusz az Intel nem nagyon volt eddig rákényszerítve semmire, olyan kényelmesen csinálhatta a dolgait, ahogy tetszett neki.
Én eddig nem ütköztem vram elfogyásba, az a 6GB a GTA V-nek elég volt, meg a régebbi játékoknak. A legújabbakról nem tudok nyilatkozni, régen vettem már játékot, mert a régieket se játszottam még végig.(#16098) kreten67: Ó, hát ez igencsak jól hangzik. De már sajnos eladtam a masinám, így marag a fullbga Acer-em. Igazából elégedett vagyok vele, szóval nem bántam meg a cserét, de azért mégse egy AW, na.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Air 15" 8/256 ! M3 Chip ! Magyar ! 1 Év Nemzetközi APPLE Garancia
- Hibátlan Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8 magyar !! 1Hó Jótállás
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Asus TUF FA507 gamer laptop - R7-7735HS + 6GB RTX 4050 - 2027.-ig garis!
- T14 G1/G2/T590/T580/T570 X280/70 840G1/2huG8/G7 G5 850 G8/G7 vil 650 G8/G9 450 G8 hu e5590
- Acer aspire one D225 hibás!!! nem működő!!!
- Asus Zenbook S16 OLED (AMD RYZEN AI 9 HX370, UM5606W) - 2026.12.14 -ig garanciális
- Macbook Pro 16 2021, 16GB/1TB, M1 Pro, Magyar
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest