- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Androidos tablet topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz maximilian4 #17297 üzenetére
Legelőször ezt a videót néztem hogyan állítsam be. Lehet nem a legjobb példa.... kicsit mosolyogtam alatta.
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
addikt
Köszi mindenkinek.
(#17297) maximilian4: MSI Afterburner nálam. RivaTuner mellékelve megy mellé.
Vannak skinek belül, nekem ez tetszett meg.
(#17298) Pocok256: Én a kártyám, gépem márkája miatt ugrottam erre, de tudom másfélék is vannak és lehet azokkal is menne.
[ Szerkesztve ]
Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
Pocok256
veterán
válasz maximilian4 #17297 üzenetére
MSI afterburner többek között.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
addikt
Akkor ahogy korábban ígértem.
Lehet mégsem kell 1060. Igaz van egy kis tuning, és az 1060-ast is tudnám, most úgy látom az árát nem érné meg upgrade esetén. Persze Muerte75 már célozgatott erre korábban.
A tesztet azért nem alapon nyomtam, mert nem állítgatok, nálam ezzel a beállítással fut minden, ami már a bootolással érvénybe lép.(#17285) zolizozo80: Attól félek depressziós leszek.
-
hszilard666
veterán
válasz KillHates #17292 üzenetére
Csak érjen ide. Bő 2 hét elvileg ha minden jól megy ez lesz a mindenes gépem, megválok az adztalitól és a 12 es macbooktól is, szóval elég nagy elvárásaim vannak a konfiggal szemben. Abban biztos vagyok hogy a retinás kinelző kezdetben hiányozni fog, de remélem a 120HZ majd kárpótol.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
nagyúr
válasz hszilard666 #17291 üzenetére
Ámen! Van felhozatal rendesen: Condoctonaut, NT-H2, MX2, IC Diamond.... de tudok rá tenni gyári Intelest is
A részleteket majd privátban, mert Muerte leb@sz ha itt bizniszelünk
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz hszilard666 #17289 üzenetére
Ha megjött írj majd, hogy megegyen engem a sárga irigység!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz hszilard666 #17256 üzenetére
Speckó vapor chamber-es hűtést kapott, mert az előző modellekben volt gond a dizájnnal. Ha 1060-al veszed azzal szerintem nem lesz gond, de egy 1080-ast nem bíznék rá erre a rendszerre. Amit nehezményezek, hogy a memóriák fixek, bár az Apple-nek bevált ez a technológia már évek óta! Meg mondjuk 16GB amire nem elég, azt jobb is hanyagolni, (Pocok nem Neked írtam!! )
-
echterion
nagyúr
válasz Darth_Revan #17280 üzenetére
Kár, hogy nincs meg. Megnézem, megvan-e virágboltban, aztán ha igen, akkor este leszedem.
-
->Raizen<-
veterán
Kemény kis noteszek ezek nagyon.
-
addikt
válasz maximilian4 #17283 üzenetére
Nekem sajna nincs fent a játék, pedig beszálltam volna. Megpróbálom leszedni valahonnan.
Már szedem, napközben én is beteszem az aláírásom.
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
válasz maximilian4 #17279 üzenetére
Sajnos néha beakadt háttérbe töltött valamit a gépem (szokásosan eszméletlen sok process fut így a min fps kicsit csalóka.)
-
hszilard666
veterán
válasz hszilard666 #17256 üzenetére
Valaki?
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Darth_Revan
veterán
-
-
Pocok256
veterán
válasz maximilian4 #17277 üzenetére
Tombraidernek van beépitett benche az ha van futtatni kéne az ad egy távpontot esetleg ? Dx 12 minden maxon ?
-
maximilian4
addikt
válasz echterion #17273 üzenetére
Lehet jönni itt a benchmarkokkal, megint nem egy életszagú dolog. Inkább azt kéne megnézni játékok alatt mennyi a különbség a 2 kártya alatt, hiszen végtére is de nem benchmarkokkal fog játszani az ember. Az nem nagy élvezet.
(#17278) Pocok256
Ennek már mindjárt több értelme van (szerintem).[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Pocok256
veterán
válasz echterion #17273 üzenetére
Hát akkor én azt nem tudom nálam 12k körül ér el a 1060 teljesen alapon, de lehet valami én mértem félre (másik mérés[/L)] tényleg nem értem
-
addikt
válasz ->Raizen<- #17247 üzenetére
Azért nem biztos.
(#17240) Medocsabi: Ha komolyan gondoltad, akkor megtisztelő, de nem értek én annyira a témához. Csak hát aki keres az általában talál. Itt 6 féle gt70 típus található, és csak 1-nél lehetséges pl egy max 1060-as kártya használata, az üzemeltető szerint(OND). Egynél meg csak gtx 880m a felső határ. Érdekes.
Na most persze érdeklődtem és mondták válasszam ki a típusomnak megfelelőt, amit nem tudtam megadni, mert az enyémnek nincs végződéses neve, nincs ott. Egy workstation gt70 lenne. Nyáron terveznék egy 1060-as vásárlást, de vaktában a bizonytalanra félős a dolog. Egyet tehetek, pásztázom tovább a netet és olvasgatok. Ha úgy látom kérdezgetek. A jövőre nézve egy quadro p5000 lenne a cél, de qurvára leárazva. Ahhoz még faragnom sem kellene a bordán. 100W fogyasztás és csak olyan 4% lemaradás teljesítményileg az 1070-hez képest egy diagram szerint. Eddig kicsivel 300e felett láttam a legolcsóbbat. 2-3e között már rendelném is,(persze előbb az eladóval konzultálva) de félek arra igen sokat kell még várnom. Bios módosítás és hardverkulcs keresés már megy.Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W) Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin !!!
-
Zozzy94
tag
válasz Pocok256 #17269 üzenetére
Teljesen megértem az álláspontod, bár én akkor sem érzem magam átb*szva, örülök, hogy ez sikerült és elégedett vagyok, jó érzéseim vannak a gép felől, szerintem egy jó darabig boldogítani fog.
Amikkel én játszok, meg majd a haverokkal/kollégákkal fogunk játszani arra (is) bőven elég
iPhone 12 Pro Max 256GB & AirPods Pro2
-
Sugi2009
tag
válasz maximilian4 #17253 üzenetére
Amikor elviszi vki biztosan újra lesz rakva a Windows. Azt sem én csinálom majd de én mint user mi mást tehetnek h raklikkelek a telepítőre és települ. De nem ezt teszi mert nincs a gépen h felment volna. Akkor most mit csinálhatnak még? TapiPad megy. Nekem ennyi elég és nem tudok vele foglalkozni mert nem tudom mit csináljak. Ennyi! Lehet h egy hozzáértőnek ez kb két perc. Ezért is megyek vissza konzolra!!! Nekem nincs időm ilyen sz@rságokkal foglalkozni!!!
-
-
maximilian4
addikt
-
Zozzy94
tag
-
Zozzy94
tag
-
echterion
nagyúr
-
Zozzy94
tag
válasz zolizozo80 #17251 üzenetére
Ezt hozta ez a teszt valami Gondolom nem túl erős pontszám. Teszt alatt pörgött fel igazán a venti.
Még annyi észrevétel, hogy a tapi pad extra érzékeny
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
A 2017 es Razer Blade Pro-ról mi az általános vélemény? GTX 1060 as verzióban gondolkodom. Tetszik hogy vékony és hogy combosKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
maximilian4
addikt
válasz Sugi2009 #17249 üzenetére
Nekem biztos nem lenne pofám úgy eladni. Egyébként feltelepítetted a drivert, de ennek ellenére nem működnek a több ujjas gesztusok. Ha eladod nem mindegy hogy telepítve vannak-e a játékok vagy sem? Eleve ha én valakitől veszek egy gépet az az első, hogy újrahúzom. Nem szeretem a "használt" windowst. Ez szimplán egy egyszerű gesztus lenne, mindenesetre én figyelmeztetném vagy saját magam megoldanám. De leginkább saját magam a kezembe venném az ügyet. Nem vagyunk egyformák.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Zozzy94
tag
válasz zolizozo80 #17251 üzenetére
Azt hogy kell? :''D Egyszerű user vagyok Google-be beirom, kiadja és megy?
Közben Steam-en keresztül leszedtem az AvP-t is, játszottam vele is kb. 40 percet, itt még a ventik sem pörögtek fel...az NFS közben meg igen. A ventikkel kapcsolatban az az észrevételem, hogy elég hamar elkezdenek pörögni, még amikor nem is igazán meleg a gép, inkább már hűt...aztán lehet máshogy lesz majd.
-
Zozzy94
tag
Köszönöm szépen!
->Raizen<- : Köszönöm neked is!
Origin segitségével leszedtem az NFS Run-t és gyorsan toltam egy kicsit, a tavalyi G752 is vitte maxon, ez is...ölemben volt az ágyon, nem volt zavaró a melegedés, ventik kicsit dolgoztak.
Na majd a Battlefront 2
Fogok még irni természetesen a hűtésről, meg hogy hogy viselkedik majd a kicsike.
[ Szerkesztve ]
-
Sugi2009
tag
válasz maximilian4 #17232 üzenetére
Mire figyelmeztessem? Hogy a gesztusok nem mennek? Nem gondolnám h a vadonatúj gép a rossz.Foleg hogy amúgy működik a touchpad csak gondolom a több ujhoz kellene a driver. Szimplán csak a driver nem ment fel. Azt mondtak h nyissak meg egy regedit-et vagy mit,megláttam és abba is hagytam az egészet. Nem értek hozza h ott mit is kell keresni turkálni . Most h telepitve vannak a játékok,rakják újra a windowst. Na azt már nem!!!
-
Zozzy94
tag
válasz ->Raizen<- #17242 üzenetére
Igen, HP Omen, 15-ös gép.
i7 7700 HQ
16 GB RAM DDR4
15,6"-es FullHD IPS 120 HZ-es G-Sync-es kijelző
256 GB M.2 SSD
1 TB HDD
GTX 1060 6 GB
Windows 10 homeiPhone 12 Pro Max 256GB & AirPods Pro2
-
Zozzy94
tag
Na megérkezett a kicsikém
Elképesztő gyorsan sikerült beüzemelni, rettentő gyors eddig persze, meglepően jól szól, most hogy hallgatok zenét, kellemes csalódás, bár amit vettem barátnőmnek 12-es MacBook valószinűleg jobban szól. de egyáltalán nem panaszkodom. Élőben még inkább megtetszett a gép, a súlya pl. a tavalyi G752-höz képest nagyon könnyű Kijelző tetszik. a billentyűzet világitással nem lehet túl sokat bajlódni, 3 "fokozat" van. Rmeélem sokáig meglesz.
Ahogy igértem, képeket mellékelek.
Boldogság van
Ja és külön emlitést érdemel a postás futár bácsi....nézegettem, ellenőriztem a csomagot és megszólalt, hogy nyugodtam bontsam ki, nézzem meg. Mondom tényleg? Azt mondja, persze, ekkora értéknél ő ezt szokta mondani. Nagyon kellemes csalódás volt ez is, meglepett, jól esett.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz KillHates #17237 üzenetére
"Nem lehetetlen, de kell a perverzió határát súroló elszántság egy ilyen projekt megvalósításához "
Akkor már tudom kit kellene felkeresnem majd a későbbiekben, ha van az a.........
-
nagyúr
"Szerintetek ezzel lehetne kezdeni valamit, vagy egy hozzá hasonlóval?"
Szép nagy és büdös füstöt lehet ezzel csinálni, ha egy notiba bedugod!
Ez asztali monitorhoz való. Kell neki táp, ami még megoldható lenne, de a notikkal az a gond, hogy ott a táp bele van fűzve az LVDS kábelbe, tehát az nem csak LVDS hanem LVDS+DC kábel is. Tehát, le kellene választani a tápot az lvds-ről, azt konvertálni eDP-re, majd visszafűzni az eDP-be. Nem lehetetlen, de kell a perverzió határát súroló elszántság egy ilyen projekt megvalósításához
-
addikt
Szerintetek ezzel lehetne kezdeni valamit, vagy egy hozzá hasonlóval? Úgy értem, a kijelző szabványt tudnám-e módosítani.
-
maximilian4
addikt
válasz Medocsabi #17234 üzenetére
Tőlem kért privátban segítséget. Videót is küldött a telepítésről. Ugyanazt a 2 drivert telepítette ami az acer weboldalán van a géphez. Teszem hozzá mindent jól csinált a videó alapján, de nála nem működnek a több ujjas parancsok. Nem tudom miért. Nálam az első telepítés után minden flottul ment. Ennek ellenére szerintem is user error. Legyalulnám a wint és újraraknék mindent vagy nem tudom, de ha a touchpad lenne szar, gondolom egyáltalán nem működne.
Maxi
-
Medocsabi
addikt
Driver problémára?Nem az ő hibája,azért beleírni pl a hirdetésbe,hogy aztán vérpistitől kapjon egy "százötvené odadod" emailt?... aki komoly szándékkal váaárol ilyen eszközt az utánanéz mit kap a pénzéér. aki nem az szívjon.
-
Pocok256
veterán
Amit leírt az tippre user error csak nem akartam vitát. Felesleges figyelmeztetni.
-
anytime
őstag
válasz Sugi2009 #17215 üzenetére
Szia,
tiszta és értem, megértem. Köszi válaszod, csupán csak a kíváncsiság hajtott, mert meglepődtem.
Üdv:
AMedocsabi:
Pont így vagyok ezzel én is, hogy elég lenne nekem is a konzol (bár már nagyon rég eladtam az eddigi elsőt és egyetlent), de a stratégiai játékok miatt pedig "kell" egy pc. Most, hogy gyakorlatilag eladtam a gépem, egy DELL i5-el "küzdök" otthon, épp csak elfut rajta az EU4 , szó szerint ippen .... (no dvga).[ Szerkesztve ]
-
Sugi2009
tag
Nem netes vásárlás. Egy helyi pc boltból rendeltem meg.Pentekenkent jövök haza és bőven kint vagyok a 72 órából.Pont egy hét vagy kicsivel több mellett ahhoz h rajojjek,nem az én világom.
Márpedig dll mizéria létezik. ..!!! Touchpad driver probléma létezik... és nincs megoldva a több ujjas dolog. De már nem is érdekel 😢😥[ Szerkesztve ]
-
dugo_
veterán
válasz KillHates #17225 üzenetére
A 72 óra csak DOA-s cuccra vonatkozik, amivel el lehet kerülni az azonnali garanciás köröket. Személyes vásárlás után nincs elállásra lehetőség.
(De amióta kb. semmilyen bolt nem tart készleten semmit, csodálkoznék, ha egy 400k-s konfigot le lehetne emelni a polcról 1-2 nagyáruházon kívül).
[ Szerkesztve ]
-
Rickeffe
aktív tag
válasz maximilian4 #17199 üzenetére
Egy Acer vx5 i5 7300hq 8GB RAM, 128ssd + 1TB Hdd, gtx 1050 jó lehet? Problémás?
Rickeffe
-
Sugi2009
tag
válasz Mrguba #17214 üzenetére
Igen,a lapid kérdeztem meg itt. Tehát nekem Acer Vx15-öm van és a fórumtárs szerette volna beszámoltatni de visszatérek inkább konzol rá. Sajnálom fiúk , megpróbáltam...de ami másnak a konzolon való irányítás idegen addig nekem a bill.+egér kombi az,nem beszélve h azért itt lehet h megakad az ember mondjuk egy “dll hiányzik “ ablakkal és én nem is akarom érteni h mi miért. Játszani szeretnék abban a fél-egy órámban, nem dll-eket keresni.
-
Sugi2009
tag
válasz anytime #17208 üzenetére
Az oka amiért eladó egy hét után a konzol. Mindig is konzolon játszottam és úgy gondoltam h most már a 9 éves lányom mellett van időm jatszani és ha játék akkor Pc. Gondoltam megpróbálom,kiprobalom de nekem nem jött be ez a driver meg a többi kabaré vele. Konzol. Bekapcsolom és 1 perc játszom. Ez neki áll frissíteni.ilyen meg olyan dll hiányzik meg még a tokom tudja mi... én user vagyok csak.
Szóval ez nov.11.-ei szamlateljesítés volt. Tehát akkori vásárlás ,nem 4-5 éves mint itt állítja vki. Ezzel csak jól járni lehet de többet nem írok mert megint törlik mert hirdetésnek minősül. 😁😆😜😝 -
maximilian4
addikt
-
Angel2014
addikt
válasz maximilian4 #17211 üzenetére
olvass vissza ez konfigja...
ASUS ROG G501JW
i7 4720hq
8gb ram
1tera vinyo
gtx960 4gb kariCsak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Zozzy94
tag
válasz maximilian4 #17206 üzenetére
Akkor én remélem jó vételt csináltam a kis HP-val 440-ért leárazva
-
Angel2014
addikt
válasz maximilian4 #17204 üzenetére
De majd a duplája a 1050 és a 1060 között ezt próbáltam értelmezni.
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Rickeffe
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EAFC 25
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Air 15" 8/256 ! M3 Chip ! Magyar ! 1 Év Nemzetközi APPLE Garancia
- Hibátlan Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8 magyar !! 1Hó Jótállás
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Eladó Dell XPSL701X/17,3"/i7-720QM 4x2.8GHz/8GB RamDDR3/3GB GPU 445M/240GB SSD/Eredeti WIN10HOME/!!!
- Acer aspire one D225 hibás!!! nem működő!!!
- Asus Zenbook S16 OLED (AMD RYZEN AI 9 HX370, UM5606W) - 2026.12.14 -ig garanciális
- Macbook Pro 16 2021, 16GB/1TB, M1 Pro, Magyar
- Dell Precision M6800/15.6"FHD IPS/i7-4810MQ/32GB/256GB SSD+500GB HDD!
- Keresek, vennék Dell E5550-hoz magyar világítós billentyűzetet, esetleg matricázhatót is (Í)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest