-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Kezdek gondolkozni, hogy egy 01 vagy esetleg egy sima 02 nem lett volna e jobb az E10 helyett?
Vonzott az E10 kompaktsága, plug and play, de sajna nem szerepel úgy ahogy én szeretném. :\
Ha bkercso féle kisDAC nem jönne be, akkor ez lesz a következő lépés. Után meg eladom az egészet fenébe és marad az alaplapi meg egy Maxell RDJ
-
matyi94
senior tag
válasz
vodkaboy22 #21896 üzenetére
Srh 840, dac-t eleinte a fiio e10-et hasznalnam, aztan ha sikerul veglegesen erositot talalnom egy kiskinai vagy kozepeskinai. A legegyszerubb az lenne, ha komplett kit lenne, de azzal is elboldogulnek ha csak nyak+ alkatreszlista+kapcsolas, bar igy tobbet nyaggatnalak titeket segitsegert
Koszi! -
matyi94
senior tag
válasz
vodkaboy22 #21894 üzenetére
Akkor mit tudnal ajanlani nekem, mint elektronikaban alapszinten jartas, am annal vajtfulubb embernek?
-
vodkaboy22
addikt
válasz
matyi94 #21888 üzenetére
Én megcsináltam zen 2, 5-öt is (honlapon fent van a különbség) és jlh asszimetrikus-t illetve szimmetrikust is.
Lassan egy éve csak jlh szimmetrikust hallgatok a többit kukáztamEz jött be. Ajánlani még hiraga 20w-osát tudom azt megcsináltam nagyon jól szólt unokatesóm hallgatja pár éve.
...
Ohh félre értettem én végfokra gondoltam....
Fejesnek jlh-t viszont nem tudom ajánlani azt is megcsináltam. (kuka...) Zen-t is csináltam az nagyon natur volt annyira tiszta natur olyan semmilyen A osztály ide vagy oda... (és dinamikátlan)
SZERINTEM
-
-
Amiatt a plusz ellenállás miatt van mind2 bemenet ugyanoda a földre kötve, ami miatt elmászik a kimeneti DC.
eZT NEM ÉRTEM (DE SZERINTEM tE SEM)Szerk.:
Ja, de! Tesség rákötni a forrásra, az virtuális földként viselkedik, akkor lesz meg a "+" bemenetnek is az 1k körüli lezárása. -
Ribi
nagyúr
válasz
bkercso #21889 üzenetére
Igen ott van, csak poti miatt nem is tűnt fel.
Kb ezt csinálnám. 3ik oldalon a rajz.
Javaslat szerint max 50mV-ig még elmegy, csak valahogy nekem nem szimpi.
Amiatt a plusz ellenállás miatt van mind2 bemenet ugyanoda a földre kötve, ami miatt elmászik a kimeneti DC. -
-
-
válasz
vodkaboy22 #21884 üzenetére
Hát nem, mert a poti változtatja a bemenet lezárását, így a bias-áramok által a lezáróellenállásokon ejtett fesz nem egyenlő a 2 bemeneten. A difit tessék megszorozni az erősítéssel (30). A bias áram 0,2uA, 50k difivel számolva (poti maxon, bemeneten kondi) az 10mV, a kimeneten 300mV. Hangszóróra ennyi még elmegy. Ha teszünk a poti középső lába és a föld közé 10k-t (ez logaritmizálja is a poti menetét, ha az lineáris), akkor csak 60mV.
matyi94: Anno utánaolvasgattam, meleg, mosósnak írják, de tapasztalatom nincs. A JLH-t tisztábbnak írják, de nekem az is mosós, persze minden relatív.
-
matyi94
senior tag
Sziasztok! Pass zennel van valakinek valami tapasztalata?
-
-
-
Ribi
nagyúr
válasz
bkercso #21879 üzenetére
KB ez lenne.
680R alatt meg még lenne a kondi. -
-
-
-
válasz
vodkaboy22 #21865 üzenetére
Ne általánosíts már ennyire!
Az elko tolja mélybe, mert nagyfrekin már gyengusok.
Ribi, az elko szereti az előfeszítést (a "+-" -t). Ekkor jók igazán. Ha túl nagyot raksz oda, később töltődik fel, így ez indokolatlan, ráadásul a nagyobbak lassabak, magasfrekin nem olyan jók.
De én szimmetrikus tápról hajtanám az erősítőt és akkor nem kellene oda kondi.adodaniel: E7-től felfelé jók a fiio-k, de nem nehéz jobbat készíteni.
Mire kell? Utcán zenélni? -
Ribi
nagyúr
válasz
vodkaboy22 #21869 üzenetére
És a bipolár kondi milyen?
Pl egy ilyen -
Ribi
nagyúr
válasz
vodkaboy22 #21869 üzenetére
Uhh, ez nem is néztem
Gondoltam van hely, méret mind1, de ez a 20x40x40 kicsit meredek
Bár lehet mégis ilyen lesz.
Legalább a föld közepe kicsit messzebb lesz és elférek -
Ribi
nagyúr
válasz
vodkaboy22 #21867 üzenetére
Eleve egy 22uF-es fólia nem jobb?
-
-
Ribi
nagyúr
válasz
vodkaboy22 #21865 üzenetére
Lehet majd berakom a tápba, mint gyors kondi, persze ha szabad
Oda meg akkor valami elkót szerzek.
Még úgyis maradt 2 100uF-es. És akkor biztos alacsonyan vág
Persze azt nem tudom, hogy milyen elkót rakjak, mert ugye ott +- van az elkó azt meg nem szereti. -
vodkaboy22
addikt
válasz
bkercso #21863 üzenetére
Ohh értem az a kondi a tipikus magasdús hangzás egyik alapja
(szerintem)
22uF low esr kondival kell cserélni és szerintem maradhat nyugodtan ott elko nem kell párhuzamosan fólia (mert az csak mégjobban magasba tolja az erősítőt) Ellenben ha növeled a kondi kapacitását kiegyenlítettebb hangot kapsz (lejebb kerül a vágási freki)
-
Ribi
nagyúr
válasz
vodkaboy22 #21861 üzenetére
Ne oda, a már a földre menő ágba akarok rakni.
LM3875 minusz bemenete földre kötött lábánál. Gyári kapcsolás 22uF-et ír.bkercso: DC leválasztás. Hmm. És mekkora kondit rakjak oda? És milyet?
-
aZ IS JELÚT, KERÁMIÁT SEMMIKÉPP NE RAKJ ODA. eLKO, PÁRHUZAMOSAN VELE 1-2U ÓLIA (mkp, vAGY mks, MKT).
Ha elő van feszítve (DC-leválasztás a cél), az jót tesz az elko-nak. Ha nem kell DC-t leválasztani, akkor meg ne rakj oda kondit!vodkaboy22: szerintem vlm-t félreértettél, DC-re nem nyílthurok lesz az, hanem zárt: 1x-es erősítésű. Csnamp-szerű kapcsolást képzelj el.
adodaniel: NINCS létjogosultsága!!
-
adodaniel
őstag
Sziasztok,
ennek a motyónak van létjogosultsága, illetve van róla valakinek tapasztalata?
-
vodkaboy22
addikt
Kapcsolás függő... De nem teljesen értem mit szeretnél viszont, ha az amire gondolok akkor óvatosan. Ha megszakítod a visszacsatoló ágat és kondit raksz bele akkor a dc erősítés nyílthurku lesz (nagy dc Au + gerjedékenység ami nem jó) ezt azzal tudod orvosolni, hogy A kondival párhuzamosan egy 470k -1M ellenállást teszel de ez kapcsolás függő valahol pont ez fog nagy dc erősítést okozni valahol nem.
Azt is figyelemmel illik kísérni, hogy ilyenkor a fázismenetet elég jól gajra lehet vágni ezért a visszacsatoló ellenállásokra érdemes kiszámolt fázisjavító kerámia kondit vagy fóliát tenni.
Átlagban elmondható, hogy ezzel a húzással mélydús hangzás felé tudsz elmenni vagy pont a másik irányba magasdús ez kapcsolás függő. Viszont nem hiszem, hogy egy jó IC-s kapcsolást így frekvenciafüggővé kellene tenni.Én is próbálkoztam hasonlóval IC-nél nem érte meg diszkrét esetben van ahol nagyon is ajánlott...
-
PuMbA
titán
Nálam landolt Bodz Musiland Monitor 01-e 15k-ért
Win8 alatt, 2.4.1.0-es 1 hónapos friss driverrel hallgattam, neten olvasni olyat, hogy driverről driverre változik a hangja, mert ugye minden saját implementáció a Musilandtól. Igazolni nem tudom, de mintha szebben szólna, mint ahogy régen hallottam. Hallásom rohamosan kezdett javulni: SB Live 24bit-hez képest sokkal jobb dinamika, jobb szeparáció, ha 5-en énekelnek nagyon feltűnő, tisztább és részletesebb hangzás, jobb tér. Füles kimenetet még nem is hallgattam, annyira jó a hangfalasa, de bőven elég lesz később egy Shure-hoz. A hangfalakat is úgy megdobta, hogy szomszédzavarás nélkül már nem tudok filmet nézni. Ennél jobb nem is kell nekem, marad ameddig bírja
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Colos1 #21855 üzenetére
Na igen, ide már nem ajánlunk hasraütésre kábelt. Próbálgatni kellene, de gondolom úgyis csak vaktában megveszel egyet.
Essence tapasztalatom szerint (nálam) igencsak megmutatta az ic kábelek közti különbséget.
Amiket felsoroltál olcsó gyári kábeleket nagyon nem ajánlanám.
Ha nem akarsz sokat költeni, akkor talán Klotz feldugózva vagy Pisti féle diy ic.
De ha elkap a gépszíj, ezek is csak max ideiglenes megoldások, mert a sokkal jobbat is meghálálja a cucc valószínűleg. -
válasz
Ramachandra #21851 üzenetére
Én tápegységhez írtam, hogy jó az X7R, nem is jel útjába. Így van egyébként, a tantált is a hiszterézise miatt nem szeretjük.
-
Colos1
őstag
A DAC Essence ONE, az erősítő Marantz PM6004, annyit szánok a kábelre, ami az ésszerűség határain belül van. (Ezt érts úgy, hogy pl. nem veszek 20k-ért kábelt, ha már az 5k -s is elég hozzá, de ha a 10k -s jobb, mint az 5, akkor megveszem a 10k-st... Bonyolult vagyok
)
Jelenleg úgy tudtam megoldani, hogy a 6 méteres Jack-RCA kábellel van összekötve, amihez forrasztottam egy RCA-Jack átalakítót, így szerintem bármitől javulni fog a hangzás
-
Colos1
őstag
Sziasztok!
Kéne RCA kábel, de elvesztem a kínálatban.
Ezeket néztem:
QED Profile Audio 1,0m
QED Performance Audio Graphit 0,6m
Inakustik STAR 0,75m
Inakustik Premium 0,7 mDAC és erősítő közé kell.
-
Ramachandra
csendes tag
válasz
krichd1 #21789 üzenetére
Sok mindent hallottam mar a DT-990pro -rol de azt, hogy felrehangolt aligha
Ami a magasakat illeti tobbet is elviselnek belole, pont a multkoraban gondolkodtam rola, hogy jobban eloterbe kerulnek hangfalakon mint ezen a fejhalgaton. Direkt monitorozasi celra fejlesztettek, tehat nem szalhattak el vele tulsagosan. Mas audio eszkozokon is ugyan azt tapasztalom mint ezen a felyhalgaton, tehat nincs ok aggodni.
A T 90 egy masfajta kategoria meg a gyarto weblapja szerint is. Meg csak most kostolgatom, de azt kell mondjam megdöbbentoen jol szol, es hamarabb kellett volna ra beruhaznom. Sajnos nincs kozelemben semmifele szamomra jonak nevezheto hangkelto, per pillant amire rakothetnem. Ha az asztalon hagyva szol a szobaban mar akkor felunik menyire tiszta, es erolkodes nelkul boldogul el a feladattal. Lehet korai ezt irnom, de meglehet a tovabra is a DT-990pro lesz a referencia a T90 pedig a fun. Erdemes megemliteni az erzest is amint a kezedbe veszed ezekt a fejhalgatokat, rogton tudod nem szemetet vettel.
-
Ramachandra
csendes tag
válasz
bkercso #21791 üzenetére
Nekem az okosabbak azt tanacsoltak keruljem el a hasznallatukat audiora, ezert mar kezdetektol fogva erosen kiestek az erdeklodesi korombol. Az NP0/ C0G és X7R-t pl. itt hasonlitjak ossze egy lapon.
Konkretan az okkersarga ceramic disc-re gondoltam, SMD-n kivul ezzel talakoztam a legtobbet. Hatarozottan emlekszem a mikrofonia nem az egyetlen ellenerv veluk szemben, Pl. ELP Mester egy masik forumon ezt irta egy kerdesre hasonlo temaban:Ezért kérdeztem, hogy miért elko kondik épültek be, és hogy az mivel jobb, mint egy kerámia kondi? (és itt nem dielektromos Al2O3, hanem ferroelekromos kerámiákra pl. bárium-titanátra gondoltam)
Ha beírod a google-ba, hogy "ferroelektromos kerámia kond", jó sok rosszat lehet találni róla:
-a kapacitása függ a rákapcsolt feszültségtől
-nem lineáris jelleggörbe
-hiszterézis
-remanens
Mintha egy vasmagos tekercset tennél a jel útjába.
Valószínűleg ezért. -
bajnokpityu
félisten
válasz
bkercso #21849 üzenetére
ennél a tipusnál kitér oldalra az alaplemez, ha normál méretű csavart használsz. az is ugyanolyan vékonka. húzás esetén ugyanúgy deformálódik az első oldal.
viszont a műanyagnál hajszállal igényesebb, és valszeg nem hátrány hangnak sem a fémdoboz. jó volna találni hasonló áron jobbat, de ilyenről nem tudok.
-
válasz
szaszayanou #21847 üzenetére
Koszosszürke volt a portól?
Szélesebb dobozoknál az elő-/hátlapot középen illik megtámasztani egy csavarral (annak is a fejével, az alaplapra fúrva a lyukat a csavarnak). De ennél a méretnél ez nem gond, ráadásul az előlapot merevíti a poti és a jack-csati. -
bajnokpityu
félisten
válasz
szaszayanou #21847 üzenetére
Az műanyag. Az Alu doboz sajnos vékony. Kicsit lehetne merevebb.
-
vodkaboy22
addikt
válasz
szaszayanou #21843 üzenetére
LOMEXból doboz építve
Élőben azért korrekt ahogy kinéz -
guppy
őstag
válasz
Fesd át a dobozt ilyen színűre
-
válasz
Nem koszosfekete az, élőben szép.
Az előlapja és a hátlapja is levehető, lehet cserélni. -
szaszayanou
aktív tag
Régen volt, igen. Hangzásbeli különbségek leírásában egyébként is béna vagyok.
(#21828) vodkaboy22 Nincs hallható zaja így, doboz nélkül sem. Fémdobozt fog majd kapni.
(#21829) bkercso Néztem ezeket a dobozokat a lomex kirakatában, de a koszosfekete színével nem vagyok kibékülve. Hogy jön szét ez a doboz? Arra gondoltam, hogy készíttetek hozzá fából előlapot. Valami ilyesmit
-
fattyu
veterán
válasz
vodkaboy22 #21841 üzenetére
röhögve. 40% fölött nem volt még hangerő... talán csak valami nagyon nagyon halk felvételnél.
Mondjuk a t70 egy elég érzékeny fejes. Clip+ is simán hajtja.
Hd650hez k701hez érezhetően gyengus volt a headstreamer. Persze semmi meglepő nincs benne. Izmosabb dolgok is elhasaltak már eme kettősön.
-
fattyu
veterán
válasz
vodkaboy22 #21839 üzenetére
van nekem. melóban az a forrásom t70 elé. öröm bódottág. Nagyon szeretem őket együtt.
-
Bodz
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #21834 üzenetére
-
fattyu
veterán
válasz
headstreamer
-
Zoli133
addikt
válasz
Esetleg egy bkercso féle kisDAC + Presenter kombót is érdemes számításba venni (ha elég az USB bemenet), ha van lehetőséged hallgasd meg őket.
-
matyi94
senior tag
válasz
Az e10 lehet meg alternativa, amennyiben nem hasznalnad akksirol. Massal nekem nincs tapasztalatom.
-
SH4D0W2011
őstag
sziasztok!
notebookról való zenehallgatáshoz lenne szükségem egy fejhallgató erősítőre, egy Superlux HD-660-at kellene meghajtani vele. kinéztem egy FiiO E17-et, szerintetek jó ez, vagy tudtok ajánlani más alternatívát? -
guppy
őstag
válasz
bajnokpityu #21831 üzenetére
azt hozzátenném h fél órás különbséggel hasonlítottam őket össze, és nem fej-fej mellett, és a K1000-rel történt az összehasonlítás, így fenntartásokkal kezelendő véleményem, és még elfogult is vagyok egy kicsikét
-
guppy
őstag
válasz
bajnokpityu #21827 üzenetére
Bkercso CK3-ához már volt szerencsém, én úgy fogalmaznék h a hangjuk más, ízlés kérdése.
-
válasz
szaszayanou #21825 üzenetére
Grat, szép lett!
A lomex 47-00-10 dobozba valók a panelek, pont beleillik a kettő (a 230V-os vezetőket majd ki kell nyomni takonypisztollyal).
Vasinger!: mindkét eszköz kipróbálható.
vodkaboy22: És honnan árnyékolnád a tápkábelt? Csak a konnektortól, vagy az erőműtól?
-
vodkaboy22
addikt
válasz
Grat
Ajánlom, ha nem földelt fémdobozba teszed akkor a táp kábel is legyen árnyékolt, nem csak a jelkábel. (Lehet kapni 0.5mm^2 -es dupla erű árnyékolt kábelt. Árnyék GND egyik ér + másik ér - .) Ezt még akkor is megcsinálnám ha fémdobozba kerülne. Már csak megszokásból is. -
guppy
őstag
válasz
Grat, emlékből hogy tetszik az O2-höz képest ?, vagy már olyan rég volt h esélytelennek érzed az összehasonlítást emlékből
?
-
szaszayanou
aktív tag
Elkészült a DIY erősítőm, a Cavalli-Kan Kumisa III
A canamp-hez képest nagyon tiszta, részletes hangja van. Jó sok élet van benne. Közel van a hangja az élő előadásokhoz hangszeres zenénél. A mélyeinél viszont megvan a KABOOM érzés.
Mostanában így hallgatok zenét
A fekete doboz az ODAC. Érintésvédelmileg tudom nem az igazi, nemsokára kap még pár zsugorcsövet és egy műszerdobozt.
-
Vasinger!
nagyúr
Várhatom a kérdésemre a választ, ha rossz topikba írom
Tehát akkor ide írnám ezt: [link]
-
Bodz
nagyúr
Audiolab Q-DAC
Videó
De bármit is írnak, ehhez az M-DAC tervezőjének nem sok köze van. Mindenesetre jól hangzik az M-DAC szerű hang olcsóbban. -
válasz
vodkaboy22 #21820 üzenetére
Tényleg, az OPA2134 neminv. bemenete hova van DC-re húzva??! Sehova.
Külünben kipróbálhatnád, hogy elhagyod az OPÁ-t, és rögtön az LM-ekre mész. SRH440-nek úgyse kell fesz-erősítés, főleg nem kisDAC-card mellé. -
vodkaboy22
addikt
válasz
bkercso #21819 üzenetére
Erre gondoltam... Csak fáradt vagyok már, hogy korrektebben megfogalmazzam... (Mielőtt megjelent már a cikk ez megtörtént csak a cikk kb 1 hétig nem jelent meg a karmester nem adta ki?
)Milyen elko bementre? Nincs ott elko. Wima 4.7 63V-os van polipropilén. De gondolkodom, hogy utána teszek egy tápfelezést a 150Ohm elé 10k 10k-val és akkor megfogadom Highand kritikáját.
-
válasz
vodkaboy22 #21817 üzenetére
Nem oda kell, hanem az LM4562-esek kimenetére, minden opához, a közösítés elé, de a lokálvisszacsatoláson kívül.
A bemenetre meg minek elkó? Ekkora értékben van MKS2, jobban is szólna. -
highand
tag
válasz
bkercso #21816 üzenetére
Én nem mondom, hogy az ő példánya nem működhet, mert a bemeneti kondi szivárgási árama és a driftek éppen kiadhatnak egy működő kapcsolást, de semmi garancia arra, hogy ha más utánépíti akkor nem fog valamelyik tápra kiülni, ha egy másfajta bemeneti kondit használ pl. Vagy mi van a drift hőmérséklet függésével? Télen a negatív tápra ül ki, nyáron meg a pozitívra?
Ez ebben az egy darabban lehet, hogy működik, az ultra frekvenciás gerjedés miatt valószínűleg nagyon szépen szól ( feltéve, hogy tápközépre esik a kimenet!!!), hiszen ettől az AB osztályú kimenetekből A osztályú lesz, de utánépíteni ilyen drága alkatrészekből felesleges kockázat.
-
vodkaboy22
addikt
válasz
highand #21814 üzenetére
A diagrammot még nem volt időm javítani. Kimeneten van 2db 4.7Ohm kicsat kondik előtt. Becsat kondi elé rakok majd valamit, de így is megy 8-10 óráig. Elhalkulni egészen 4.6V dupla cella feszültségig nem teszi.
Az túlzás, hogy nem értek az elektronikához. Az már igaz, hogy nem ez a szakterületem csak hobbym aminek az alapját az egyetemen tanultak képzik. -
válasz
highand #21814 üzenetére
Amikor vodkaboy megmutatta a rajzot, ez volt az első reakcióm, hogy tegyen oda ellenállást, akár 5-5 ohmot, különben forrósodhat is a tok. De ő empírikus alapon közelítette: szól.
Szerintem is vicc, de első prócálkozásnak nem rossz, mert betölti a szerepét. Csak ki kell róla mondani, hogy más ne majmolja.ó! -
highand
tag
válasz
gyenesmartin #21813 üzenetére
A számítógépi tápos analóg erősítők mögött nagyon hasznos tud lenni akár csak egy egységerősítésű fokozat is.
-
highand
tag
válasz
bkercso #21812 üzenetére
Hát igen, a vezérlő jel nagyságától függ a kimeneti DC a OPA-n, ez nem más mint egy feszültségfüggő féloldalas jelformáló. Ahhoz mit szólsz, hogy a két párhuzamosan kapcsolt OPA egymás kimeneti ellenállására dolgozik? Akár akkora kimeneti áram is lehet feleslegesen egymásba folyó, ahol már a rövidzár védelem megszólal.
Vicc az egész, egy elektronikához nem értő személy próbálkozása. PL mi lesz, amikor merül az elem, hmmmm?
-
gyenesmartin
őstag
válasz
highand #21811 üzenetére
Elég furcsa kapcsolás.
Én is összedobtam egy erősítőt egy darab műveleti erősítőből. OPA2107-esből. Tere és a magasok sokkal jobbak lettek a fülesemnek, mint alapból a xonar D1-el.
Viszont 2x-es erősítés bitang sok. Most kb 5 max 10%-ig bírom feltekerni. Efölött már nagyon hangos. Így 10%-on olyan, mintha 70%-on menne. Csakhogy ez még semmi. A kártya zaját is lehet már hallani így. -
-
highand
tag
Az említett cikkben szereplő fejhallgató erősítő utánépítését senkinek sem javaslom, a benne elkövetett számos konstrukciós melléfogás miatt.
Az alkalmazott precíziós OPA differenciál erősítőjének munkapontját a bemeneti kondenzátor szivárgási áramával beállítani több mint melléfogás, hiszen így a kimeneti munkapont is attól fog függni, hogy vajon mekkora DC-re ülteve érkezik a műsorjel, hiszen a DC erősítés nem nullára van beállítva. Eleve hiba ennek a kétféle OPA-nak egyetlen hurokban való használata hiszen a pólusok egy oktávon belülre esnek, így a stabilizálás hatalmas nehézségekbe fog ütközni, mivel a nagyfrekvenciás átvitel, főleg ennyire kis erősítésnél 40dB/dekád meredekséggel fog esni. ( azaz gerjedni fog olyan magas frekvencián, amit csak GHz-es szkóppal fogunk látni.)
Ésszel felfoghatatlan a R3 és R2 szétválasztása, ahogyan C3 alkalmazása is, hiszen az általa megvalósuló pólus a poti állásával együtt fog vándorolni. A két OPA egymás mögött egységre visszacsatolásához biztosan nem lesz elég a fázis tartalék. C5 alkalmazása szintén felfoghatatlan, hiszen mögött egységrősítésű fokozat található.
Nem állítom, hogy a megépített kapcsolás tökéletesen működésképtelen, de hogy precíziós fejhallgató erősítőnek tökéletesen alkalmatlan, az több mint biztos....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest