Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorbep
őstag
válasz
Wolfskin
üzenetére
Csupa olyan üzemmódot küldesz rá amit nem támogat a driver!!! 96Khz 24 bit csak 2 csatornán támogatott!!!
DTS forrásokban szokott lenni beágyazott sztereó FLAC sáv is... vagy tedd fel a sztrereó konvertert is a DSP-k közé...
vedd le sztereó 44.1kHz 16 bitre.,... az tuti megy... és onnan lépésenként felfelé... amíg a driver engedi...
-
gorbep
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Próbáld ki, nálam teljesen megszűnt az akadás, és a procihasználat lement 10-30%-ról 1% alá, ami hangnak is egyértelműen jót tett....

És erre csak most jöttek rá? mindegy.... a lényeg, hogy megcsinálták......szuper....

-
gorbep
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszönöm..... látod ez eszembe se jutott....... a faék esete.... és tényleg.....

de ha meg DTS-t akarok, akkor tegyem fel újra?...... Hátulgombolós Szoftveralehandrók......

De lehet ez mégis User Error..... ebben az esetben minden segítséget megköszönnék.......

-
gorbep
őstag
Egy konténerben (2002 - Live in Paris (DTS-HD 5.1 24-48, FLAC 2.0 24-96).mka) van becsomagolva DTS-HD és a FLAC sáv...... a Foobar mindenképpen a DTS sávot erőlteti lejátszani...... hogy tudnám rávenni, hogy a benne lévő FLAC-ot játtsza le? Bocs ha nagyon láma a kérdés.....

Próbáltam MkvcToolnix-el kiszedni a DTS sávot, de a kapott file-t meg kiköpi a Foobar...... lehet hogy hibás a Relase? Nagyon hajtom mert megvan 16-44.1-ben és az is szédületesen jól szól.....
-
gorbep
őstag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Jujj....

Ez egy direkt kimeneti mód...... akkor működik ha a preferences/output-nál olyan eszközt választasz, ami KS- el kezdődik......

-
gorbep
őstag
válasz
T_Stark
üzenetére
Állítólag a SPDIF kimeneteknél az Event kedvezőbb, az USB-nél pedig a Push ad kisebb Jittert...... de én is csak egy fórumon olvastam, elfogadható indoklás nélkül...... mindenesetre lehet benne valami ha a Wasapi interface készítői ezt ajánlják.... én kipróbáltam minden kombinációt, nem hallottam szignifikáns különbséget...

-
gorbep
őstag
Minden Fórumtársnak Békés Boldog és Áldott Karácsonyt Kívánok!

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gorbep
őstag
válasz
Polllen
üzenetére
Akkor sem működhet elméletileg a két üzemmód egy csatlakozón egyidőben.....

Ilyen tapasztalatom még nincs, hátha valaki hozzáértőbb tud segíteni.... esetleg egy driver frissítést megpróbálnék, hátha ott van a gubanc.....
Hacsak a drivernek nincs ilyen "fícsör"-je, lehet hogy ez nem hiba, hanem új funkció az Asus-tól...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
vagy csak a driver nem teljesen kompatibilis a Win8-al..... hátha valakinek van itt ilyen kari-ja és Wasapi-t használ....nálam Win7 Prof + Realtek HD-vel az exclusiv tökéletes.....
-
gorbep
őstag
válasz
Polllen
üzenetére
Rakd fel az új WASAPI-t, ha jól emlékszem 2012.09.05.-én frissült, és az már tudja jól az exclusive módot.
"Lehet azért, mert a hangkarimon egy kimenet van az analóg és digitál kimenetnek és mindkettő engedélyezve van?"

Hát ilyet még nem láttam..... A WASAPI külön van az analóg kimenetre és külön a Dig-ra...
Az analóg kimenet ált. jack, a digitális SPDIF-RCA vagy optikai.....
Valami nem gömbölyű nálad....

-
gorbep
őstag
válasz
Polllen
üzenetére
Elméletileg a Foobar a WASAPI-val exclusive módban megy, azaz amíg PLAY vagy STILL van, a hang csatornába mást nem enged be (Rendszerhangokat se!). Hátránya, hogy ha pillanat állj-ban felejted, a beállított hang eszközön semmi más nem fog megszólalni. De ez nem gond..... ha más hangot akarsz hallani STOP-ot kell nyomnod
....
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na megnézem javult e?