Hirdetés
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnIces
tag
válasz
tzimash
üzenetére
Nálam nem kellett semmit külön beállítani. Működött mindig rendesen.
Neked is csak azt tudom írni, hogy nézd meg a #1497 első két sorában hivatkozott hsz-okat. (Azt hiszem képek is vannak a beállításokról)..hátha...Ezek a beállítások vannak nekem (de ezek inkább a megjelenésre vonatkoznak.) Nem tudom, hol lehetne máshol állítani. Az általad írt lehetőségeket én nem is látom sehol.
(Lyrics Show Panel 3)
...még az jutott eszembe, hogy esetleg ugyanaz a színe az épp aktuális sornak és a többinek... ha így van, állíts be külön színt nekik ("Normal colour" / "Highline colour") más ötletem nincs

Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Viccrovat
- RAM topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Parfüm topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs