- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
Shia-ko #3616 üzenetére
Szerintem valami olyat kéne keresned, hogy Acces Point-ként (AP) üzemeljen a fon, tehát ne NAT-oljon, ne osszon ki IP-ket, hanem továbbítsa a kéréseket egyszerűen a routered felé. Olyat keress, hogy Acces Point (AP) vagy Bridge WAN/LAN.
Így hogy NAT-ol, így úgy kéne elvileg egy portot átirányítani, hogy a router külső ponrtját irányítod át a Fonera egyik külső portjára, és a fonera azon külső portját irányítod át a gépedre. Ez kissé problémás. Lehet úgy is működik, hogy bekapcsolod azt a "Assign WAN Port to Switch" funkciót, mert elvileg ha swich-ként üzemel, akkor a router DHCP-je lesz aktív, és az fog kiosztani Neked is IP-t. -
Shia-ko
aktív tag
válasz
Shia-ko #3615 üzenetére
Felraktam a 24sp1 dd-wrt-t és beállításban szeretnék segítséget.
A fon egy routerbe van dugva és a fon wifijén lóg a noteszem. Jelenleg alapállásban megy a fon, csak a wireless titkosítást állítottam be. Van netem, elérem a routeren lévő nyomtatókat, boldogság.
1 dolog kellene nekem, hogy egy portot natoljak a noteszre.
A notesz jelenleg DHCP kapott adatai:
IP: 192.168.1.116
Maszk: 255.255.255.0
Gateway/DHCP kiszolgáló: 192.168.1.1
DNS-kiszolgáló: 84.2.44.1fonban a dd-wrt (alap) beállításai:
WAN Connection Type --> Connection Type: disabled
Network Setup --> Router IP: 192.168.1.1. Maszk: 255.255.255.0
Network Address Server Settings (DHCP) --> DHCP Type: DHCP szerver, DHCP szerver: enabled, strat IP: 192.168.1.100, Max users: 50Van egy ilyen:
WAN Port --> Assign WAN Port to SwitchPipáljam ki, és akkor fog switchként üzemelni a fon, vagy mit állítsak?
Mivel a routert nem érem el a fon mögül így nem tudom abban a NATot beállítani a kapott IP-re. Jelenleg a 192.168.1.6-ra van köüldve az általam igényelt port a routerből.Mit tegyek?
hink:
Előre is köszi! -
Shia-ko
aktív tag
-
Shia-ko
aktív tag
válasz
Shia-ko #3613 üzenetére
Megint tovább, de most kissé tényleg elakadtam:
Make sure that linux.bin (Note: root.fs and vmlinux.bin.l7 for pre-RC7) is in the same folder as the Tftpd32 program (or in the folder that is listed in “Current Directory” in Tftpd32).
Letöltöttem az elkejéről midnent, de nincsenek ezek a filok.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3469, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest