Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shia-ko
aktív tag
válasz
Shia-ko #3615 üzenetére
Felraktam a 24sp1 dd-wrt-t és beállításban szeretnék segítséget.
A fon egy routerbe van dugva és a fon wifijén lóg a noteszem. Jelenleg alapállásban megy a fon, csak a wireless titkosítást állítottam be. Van netem, elérem a routeren lévő nyomtatókat, boldogság.
1 dolog kellene nekem, hogy egy portot natoljak a noteszre.
A notesz jelenleg DHCP kapott adatai:
IP: 192.168.1.116
Maszk: 255.255.255.0
Gateway/DHCP kiszolgáló: 192.168.1.1
DNS-kiszolgáló: 84.2.44.1fonban a dd-wrt (alap) beállításai:
WAN Connection Type --> Connection Type: disabled
Network Setup --> Router IP: 192.168.1.1. Maszk: 255.255.255.0
Network Address Server Settings (DHCP) --> DHCP Type: DHCP szerver, DHCP szerver: enabled, strat IP: 192.168.1.100, Max users: 50Van egy ilyen:
WAN Port --> Assign WAN Port to SwitchPipáljam ki, és akkor fog switchként üzemelni a fon, vagy mit állítsak?
Mivel a routert nem érem el a fon mögül így nem tudom abban a NATot beállítani a kapott IP-re. Jelenleg a 192.168.1.6-ra van köüldve az általam igényelt port a routerből.Mit tegyek?
hink:
Előre is köszi! -
Shia-ko
aktív tag
-
Shia-ko
aktív tag
válasz
Shia-ko #3613 üzenetére
Megint tovább, de most kissé tényleg elakadtam:
Make sure that linux.bin (Note: root.fs and vmlinux.bin.l7 for pre-RC7) is in the same folder as the Tftpd32 program (or in the folder that is listed in “Current Directory” in Tftpd32).
Letöltöttem az elkejéről midnent, de nincsenek ezek a filok.
-
Shia-ko
aktív tag
Hali!
Próbálnám én is flashelni, mert bridgeként kéne használjam az egyik foneramat (azon routeren lévő nyomtatókat kéne elérjem, amire a fon van dugva és nem tudom az alhálózatokat egyeztetni).
Ott elakadok, hogy leszedtem a ap51-flash-fonera-gui-1.0-42.exe-t, de hiányolta a wpcap.dll, majd a pocket.dll-t. Leszedtem őket a netről, most meg belépési pontot nem talál (packetgetreadevent). Szeretné, ha újratelepíteném az alkalmazást, de csak nem az XPre gondol? :Đ
Vna ötletetek, mi lehet a bibi?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Formula-1 humoros
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest