Hirdetés
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Befutott a peronra a hardvervonat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- HP notebook topic
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChipKng
aktív tag
válasz
Geryson
üzenetére
Koszi az infot!
Tudom, hogy kicsi az eselye, de az Acceleration pack-ben vannak ilyen 'kuldetesek' azokon megyek vegig. Egesz jo kis 'tananyag'. Egyik eleme, hogy elfolyik az uzemanyag es leallnak a motorok. 94nm -re van a celpont es 35000 labrol indul a moka es az istennek se erek el a repterig.
Probaltam mar kb 150 kts-el es 177kts-el is a siklast de nem igazan jott ossze. A segitom azt mondja, hogy menjek 190kts-el de ahhoz piszok meredeken kellene 'zuhannom' es gondoltam megkerdem hatha valaki meg tudja ezt erositeni.
Egyebkent valahol azt olvastam, hogy a 800-as eleg jo skilo mutatokkal rendelkezik. Jobbal mint a Cesna.Sikerult mar amugy valakinek ezt a "Limited options" kuldetest megcsinalnia?
@hunfatal:
Koszi, leellenorzom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- Sennheiser HD650 fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Probaltam mar kb 150 kts-el es 177kts-el is a siklast de nem igazan jott ossze. A segitom azt mondja, hogy menjek 190kts-el de ahhoz piszok meredeken kellene 'zuhannom' es gondoltam megkerdem hatha valaki meg tudja ezt erositeni.