Aktív témák
-
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Random írás nem a programok telepítésekor számít, hanem oprendszer futtatásakor az általános mindennapi használatban.
Én kb. 1 évig használtam 4K írásban kb. 5-6mb/sec-et tudó SSD-t, ezután helyhiány miatt cseréltem egy Intel X25-M SSD-re (4K írás kb. 40MB/sec) ezt is kb. 1 éve használom már. Olyan óriási különbséget nem vettem észre sebességben a két meghajtó között.
Szerintem általánosságban elmondható, hogy egy 4K írásban 20MB/sec felett teljesítő SSD teljesen jól használható oprendszer vinyóként, és felesleges súlyos ezreket költeni arra, hogy az ilyen olyan markokban nagyobb számokat lássunk viszont.
Pl. a SandForce vezérlők valsidejű tömörítést is alkalmaznak, ezzel elérhető, hogy jól tömöríthető adatokkal operáló tesztprogramok alatt a felhasználók 20-30%-al nagyobb számokat láthassanak.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest