Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
PROHARDVER! témák
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Gaming notebook topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amazon Kindle
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
VGYke
addikt
Elnézést a kérdéseimért
, visszaolvasva, valamint szakcikkeket olvasgatva, már végképp nem tudom eldönteni, hogy kell-e nekem az új, most tervezett, Core™ i7+6-12(?)GBRAM+Win7 64bit konfigurációmhoz egy (ár miatt max.) 64GB SSD, a szintén csak tervezett Western Digital 1TB Caviar Green WD10EADS SATA III HDD mellé 
Segítsetek a döntésben! Mit nyerek azzal, ha az op rendszer, office, meg 1-2 program és játék az SSD-n van (sokminden úgy sem fér 64GB-ra, a virtuális memóriát meg nem szabad rátenni), azon túl, hogy a win hamarabb betöltődik?
Köszönök minden gyakorlati tanácsot!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Ultrastar 18TB SATA 6Gb/s HC550 bontatlan, garis!
- Eladó jó állapotú, megbízható 256GB-os NVMe SSD-k (Samsung, Intel, stb...)
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Western Digital Purple 3.5 4TB SATA3 (WD43PURZ) új
Üzleti előfizetők hirdetései
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, visszaolvasva, valamint szakcikkeket olvasgatva, már végképp nem tudom eldönteni, hogy kell-e nekem az új, most tervezett, Core™ i7+6-12(?)GBRAM+Win7 64bit konfigurációmhoz egy (ár miatt max.) 64GB SSD, a szintén csak tervezett Western Digital 1TB Caviar Green WD10EADS SATA III HDD mellé