Hirdetés
Aktív témák
-
proof88
addikt
nem tudom, igazából én múltkor Firefoxban kikapcsoltam ezt a disk cache-t h egyáltalán ne szemeteljen a winyóra és a weblapok betöltésében nem éreztem különbséget, gyakorlatilag nem tudom, hogy manapság tényleg szükség van-e erre? Mert a betárcsázós modemek korában még elhiszem, hogy megérte sok dolgot winyóról betölteni, ha ellenőrizte, hogy a winyón lévő nem régebbi cucc a neten lévőnél, de manapság sztem nincs nagy előnye ennek... mondom én mikor kikapcsoltam, nem lett lassabb... sőt igazából egy régi gépen még talán egy kicsivel gyorsabban is töltötte be a weblapokat!!! Igaz abban egy 20 gigás quantum winyó van, 4200 rpm-mel.

De tegnapelőtt a rendes gépemen visszakapcsoltam és ramdiskre raktam de különbséget nem fedezek fel.szerk.: egyébként ha van 8 giga ramja az embernek, akkor olyan ramdisk progival, ami tudja kezelni a 4 giga feletti memterületet, azzal érdemes 4 gigás ramdisket csinálni és akkor oda már mehet temp is meg minden... 32 bites rendszerről beszélek, ahol csak 4 giga elérhető ... ja és hogy miért WinXP 32 bittel tolom? Mert még nem álltam át másra!!! Még mielőtt valaki belémkötne ...
Ez csak egy ötlet...
Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Crimson Desert
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Házimozi belépő szinten
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Le Mans Ultimate
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új - Eladó!
- Intel D3-S4520 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5300 TBW - Eladó!
- Western Digital WD Purple 6TB - WD60PURZ - Eladó!
- Intel D3-S4520 1,92 TB - 2,5", SATA3, 8800 TBW - Új - Eladó!
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez csak egy ötlet...