Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
proof88
addikt
Az előbbi 2 SSD-vel RAID0-ban teszt ATTO-val: első, második. A két teszt között 34 perc telt el, addig magára volt hagyva a gép, látszik, hogy dolgozott a Garbage Collection.
1 SSD ATTO-val, még a jó múltkor csináltam
Minden tesztnél aligned partíció volt rajtuk, 4096 byte-os "szektorcsoport mérettel" formázva.
szerk.: a képek nem az 1 ill. 2 SSD RAID0-ban közti különbséget szeretnék megmutatni, főleg hogy ahogy nézem, az 1 ssd-s képen még a 2.34-es ATTO van, a 2 ssd-s képeket meg ma csináltam, 2.41-es ATTO-val. A hsz igazából az előző, CDM 3.0-s eredményhez kapcsolódik és láttatja, hogy kb mennyi idő üresjárat alatt mennyit javít a GC a sebességen. Szóval gyakorlatilag értelmetlen megnézni az 1 ssd-s atto-s képet. Nem is tudom, miért raktam be.
Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Filmvilág
- További aktív témák...
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i7-4790,8GB DDR3,500GB SATA3 HDD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest