Hirdetés
Aktív témák
-
proof88
addikt
Az előbbi 2 SSD-vel RAID0-ban teszt ATTO-val: első, második. A két teszt között 34 perc telt el, addig magára volt hagyva a gép, látszik, hogy dolgozott a Garbage Collection.
1 SSD ATTO-val, még a jó múltkor csináltam
Minden tesztnél aligned partíció volt rajtuk, 4096 byte-os "szektorcsoport mérettel" formázva.
szerk.: a képek nem az 1 ill. 2 SSD RAID0-ban közti különbséget szeretnék megmutatni, főleg hogy ahogy nézem, az 1 ssd-s képen még a 2.34-es ATTO van, a 2 ssd-s képeket meg ma csináltam, 2.41-es ATTO-val. A hsz igazából az előző, CDM 3.0-s eredményhez kapcsolódik és láttatja, hogy kb mennyi idő üresjárat alatt mennyit javít a GC a sebességen. Szóval gyakorlatilag értelmetlen megnézni az 1 ssd-s atto-s képet. Nem is tudom, miért raktam be.
Aktív témák
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- TCL LCD és LED TV-k
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Arc Raiders
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest