Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Nyomtató topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- PLC programozás
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
Aktív témák
-
törölt tag
uninstall, illesztőprogram törlése, újraindul, kifagy. póvergomb hosszan nyomvatart, norton cd után nyúl. újraindul, intel visszatelepül megy. akkor erről ennyit, itt abba is fejeztem.
az alignáláshoz elméletileg csak a másik particiót kéne törölnöm, ha jól veszem ki, mivel a c-t a win7 telepítőlemezzel töröltem és formáztam. ezt egyszer majd talán. igazából, firefox max 10-20 tabos használatához, közepes offisz/pdf hegesztéshez, nyitogatáshoz, némi ocr munkához szerintem érezhető gyorsulást nem kapnék, esetleg access-hez. az meg úgyis a szerverről nyitogatom, ahogy a multimédiát is. az alkalmi multimédiához meg rendeltem egy 16 gigás sd kártyát mert van kb. 7-7 giga szabad hely a kettéosztott vinyón.
újraindítani meg talán ha havonta párszor szoktam a notit. megy készenlétbe.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs