Hirdetés
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Hamarosan AI fogja intézni a terméktámogatást az Intelnél
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Lazán legyint a hagyományra az In Win új háza
- A szokottnál testesebb hangsugárzókkal jön az Akko heasetje
Aktív témák
-
válasz
Vismajor01
üzenetére
Nincs megkülönböztetett funkcionalitású SATA portja, azaz bármelyik SATA portra kötheted, amelyik nincs útban a VGA-nak.
A chipset miatt kicsit körülményesebb a telepítés, lévén Nvidia chipset-es a deszka. Alapvetően 2 megoldás létezik
1. SATA IDE módban telepíted fel a W7-t és utólag lesz AHCI-re átállítva az üzemmód(ezt csak úgy simán nem lehet, ha idáig eljutsz, akkor azt így lehet kivitelezni: [link])2. AHCI módban telepítesz, de először a deszka honlapjáról letöltöd az Nvida AHCI driver-t, ezt ki kell tömöríteni és felmásolni pl egy pendrive-ra, majd a W7 telepítésekor beadagolni. Nem tudom biztosan, hogy ez az NVidia AHCI driver támogatja-e a TRIM-et, ezért utólag ezt is lehet, hogy le kell majd cserélni
(Ha ez a módszer lesz a járható út, akkor annyit tegyél meg, hogy az előző hsz-ban linkelt progival ránézel és dobsz egy képet róla privátba, még mielőtt lecseréled a W7 AHCI driverre. Kíváncsi vagyok az NVidia driver-re, Thx!)Én azt javaslom, hogy az 1. módszert próbáld elsőre és csak ha úgy sem megy, akkor a 2.-t
Aktív témák
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- új Western Digital WD PC SN740 NVMe SSD (512GB)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 4 darab nvme 512GB Sdd + 2 darab nvme 256 GB ssd. 2230-as méret
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest