Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- TCL LCD és LED TV-k
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Apple MacBook
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- VR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- LG LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Megvettem a tesztpéldányt, Kingston SNV425-S2/64GB 35k az ára és egyelőre semmi gond vele. Igyekszem hasonlóan használni, mint a HDD-t, egy-két differencia azért van a kettő között: alapból nincs aut defragm., indexelés ki, rendsz. visszaáll. ki, letöltések mappa HDD particíón. Minden héten egyszer diagnosztikai teszt, melynek eredménye elmentve. Nem használok semmilyen regeneráló progit, egyedül a win 7 Trim funkciója működhet.
Ügyelek viszont arra, hogy a rendszer particíó 25%-a szabad maradjon, változatlanul használok fájl konverziókat, telepítek játékokat és használom őket és a tervek szerint decemberig így használom, tesztelem. Egy negatívumot tapasztaltam eddig, minden más a papirformát hozta, ez pedig a melegedés. Szobahőm. 19°C max SSD hőm. 40°C, ennél kevesebbre számítottam, bár a Kingston kb kétszerakkora áramot vesz fel, mint az SSD-k általában, tipikusan asztali PC-be való.
Ez a teszt most készült.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BMW topik
- Le Mans Ultimate
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Robotporszívók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Update 01.16. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
- Bomba ár! Microsoft Surface Go 1 Tablet - Intel 4415Y I 4GB I 128SSD I W10 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest