Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gaming notebook topik
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: Itt a legújabb tévés tapéta
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Joe fiú
senior tag
Sziasztok!
Újratelepítettem a rendszert, mivel az SSD-nél csinált néha fura ütközéseket, most viszont kicsit belemélyedtem ebbe az ssd témába, és lehet csak sima ahci driver ütközésem volt.
Van olyan program amely képes az ssd állapotát tökéletesen tükrözni? vagyis,hogy írási, olvasási sebességek megfelelők és nincs semmiféle ütközése.
A különféle fórumokon olvasott beállításokat elvégeztem,habár elég megoszlóak a vélemények( pl. lapozófájl kikapcs, indexelés,hibernálás,előtöltés...)
Érdemes-e registry tisztítót használni? Eddig ccleanert használtam, de már erről sem vagyok meggyőződve,hogy ez megfelelő.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kingston 240GB Sata SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest