Hirdetés
Aktív témák
-
dani3l
őstag
Sziasztok!
Bocs hogy ide irok, de talan ez a topik pörög a legjobban.. Egy olyan problemam lenne, hogy miutan betettem egy Samsung 830 SSD-t a notiba, föltelepitgettem mindent, meg beallitottam az összes hokuszpokuszt meg mindenfele marhasagot, amit az ssd optimalizalos cikkekben olvastam, aztan rajöttem, hogy a start menüs kereses az nekem megiscsak kellene, igy visszakapcsoltam. Na azota kb hasznalhatatlan a gepem. Elindul, de ha elinditok valami programot rohadt sokaig tölti, ha egyaltalan betölti, akkor is kapasbol kifagy, nem is tudok utana semmit csinalni vele mert a win is megfagy.. Most kikapcsoltam megint, de igy sem valtozott. Igy csökkentett modban müködik. Mi okozhatja ezt? Egyebkent a start menüböl se tudok semmit inditani, minden ikon helyen csak kis feher lapok vannak, nem tudom, ennek köze lehet e az indexeles/kereses ki-be kapcsolgatasahoz.. Valami ötlet?
Aktív témák
- Amazfit GTR Mini okos óra
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest