Hirdetés
Aktív témák
-
Foximilien
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy 60 Gb-os Kingston SSDNow V+200-as SSD-t amit sikerült is beconfigolni annak a leírásnak az alapján amit itt prohardveren találtam. Azóta van egy kis gondom amire nem találok megoldást sehol. A másik két vinyóm (egy 2 és egy 1 terrás samsung) ha egy ideig nincs használatban (nem tudom pontosan mennyi időről van szó talán negyed óra) leállnak és amikor mondjuk total commanderben egy mappát meg szeretnék nyitni valamelyiken, nem nyitja meg egyből hanem várnom kell hogy kapcsolódhasson és eközben pedig hallom ahogy a merevlemez felpörög. A másig gondom ami lehet hogy nem az SSD miatt van de nem tudok rájönni szóval ha nem ide tartozik akkor bocsi. Ha teljes képernyős alkalmazást futtatok (leginkább játékról van szó) nagyjából negyed óránként minden hibaüzenet nélkül ki kerülök az asztalra. Aztán ha a tálcán rákattintok az aktuális játékra simán tudom folytatni, csak 15 perc múlva újra meg újra megcsinálja ugyanezt... :S
Légyszi ha tudtok mondjátok meg a megoldást mert egyik hiba idegesítőbb mint a másik

Köszönöm: Foximilien
Aktív témák
- Asus VivoBook W11 Laptop
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs