- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Lehet, hogy megtaláltam a SandForce gyengéjét: maximális elérési idő.
Corsair Force GT 60Gb (rendszer, 20% szabad formázott kapacitás):

Intel SSD 320 160Gb (DD-vel átkopiztam a másik SSD-t és erről bootoltam):

Ezek IOMeter mérések, vegyesen random és szenkvenciális, írás és olvasás egyszerre.
A Force GT-n többszöri futtatás során is rögtön felszaladt ide a maximális elérési idő, de az Intel-en sem ment magasabbra akkor sem, ha frissítgettem mellette a webböngésző füleit.
Az IOps-ban pedig kb. hozza az arányokat, hogy az ősöreg SATAII-es Intel vezérlő 10, a SandForce 8 csatornán hajtja ugyan azokat a 25nm-es szinkron Micron NAND chipeket.
Így most kvázi gyorsabb rendszerlemez lesz a visszafogott Llano laptopomban, mint a tuningolt i5-ös asztali gépemben.

Aktív témák
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest