Hirdetés
Aktív témák
-
q8
tag
köszi a tippet, de ezt már csak este olvastam..
amikor írtad már javában úton voltam vele, reggel már túl voltam egy win7 installon, meg a driverek telepitésén, irst is megvolt és nem volt változás...így fogtam a cuccot és visszavittem, hogy esetleg ott letesztelik valami gépben...
először valami ocz octanet ajánlott a srác cserére, de aztán végülis ő beszélte le saját magát (meg engem is) róla..végül visszaadta az árát, én meg itt állok ssd nélkül...(még reggel találtam egy fórumbeírást, és tök ugyanilyen notiban ugyanez a 830-as , ugyanezt csinálta, ott sem találtak(tatok) rá megoldást sajna...) szóval lehet hogy noti csere lesz (ami kevéssé gazdaságos bővítés), vagy utolsó esélyként feldobom a másik ssd-s fórumba, hogy ősrégi sata1-es ich7 vezérlőn melyik ssd hajlandó normálisan működni...és lehet hogy meg is van...(most kicsit keresgéltem, meg tulképp először ezt néztem ki csak 64-esben, csak közben olyan jókat olvastam a samsungról...)
[link]
ha ez sem lesz jó, akkor nem tudom mit teszek...
Aktív témák
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anime filmek és sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4345
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest