Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD FX
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
Silentfrog
üzenetére
Vertex 2-ről váltottam Samu 830-ra ( ajándékba kaptam) , és semmilyen sebesség változást nem éreztem a rendszert használva, szóval ha számít az ár, akkor inkább a Vertex 2-re szavazok, ha ugyanannyi a garancia mint a Samu 830-ra.
OCZ Petrol-t én kivettem az ajánlásból, mert sorra döglenek meg valamilyen típushiba miatt, szóval nálam nem ajánlott kategória.
Sokan ajánlgatnak itt úgy, hogy nincs konkrét gyakorlati tapasztalatuk, ha gondolod hihetsz nekik is....
Mivel az SSD-k legfőbb erénye a gyors elérési idő ( és ez az érték nem igazán változott a régiekhez képest ) , a Kingston 30 gb V125 után csak minimális , de érezhető gyorsulást fogsz tapasztani, az ajánlott SSD-k használatakor, neked kell eldönteni, hogy megéri-e .
Aktív témák
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- One mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-book olvasók
- Windows 10
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest