Aktív témák
-
Balage76
senior tag
válasz
TeeJay
üzenetére
Most az MLC-ről TLC-re váltás megy, de ahogy írtam kár aggódnod az élettartam miatt. Ha a gariidőn belül tönkremegy, akkor csere, azon túl meg egyszerűen Te nem akarod majd használni, mert elavul (kapacitásban vagy sebességben).
Csak példaként, ott vannak a régebbi 8-16GB-os SLC tipusok. 2-3 éves kor után is vígan működnek, de minek? Vennél most ilyet a gépedbe? Nem.
A számtech mindíg is az egyik legnagyobb pénztemető, kár arra várni, hogy fél év múlva majd mennyivel olcsóbb lesz, mert akkor meg lesz megint valami, amire ismét érdemes fél évet várni.
Nem tudom mekkora RAM bővítést tervezel, de hacsak nem 1-ről 8GB-ra, akkor az SSD-vel többet gyorsítasz a gépen mint a ram bővítéssel.
Aktív témák
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Túra és kirándulás topic
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Samsung 860 Evo 500GB M2 Sata SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest