Hirdetés
Aktív témák
-
Balage76
senior tag
válasz
TeeJay
üzenetére
Most az MLC-ről TLC-re váltás megy, de ahogy írtam kár aggódnod az élettartam miatt. Ha a gariidőn belül tönkremegy, akkor csere, azon túl meg egyszerűen Te nem akarod majd használni, mert elavul (kapacitásban vagy sebességben).
Csak példaként, ott vannak a régebbi 8-16GB-os SLC tipusok. 2-3 éves kor után is vígan működnek, de minek? Vennél most ilyet a gépedbe? Nem.
A számtech mindíg is az egyik legnagyobb pénztemető, kár arra várni, hogy fél év múlva majd mennyivel olcsóbb lesz, mert akkor meg lesz megint valami, amire ismét érdemes fél évet várni.
Nem tudom mekkora RAM bővítést tervezel, de hacsak nem 1-ről 8GB-ra, akkor az SSD-vel többet gyorsítasz a gépen mint a ram bővítéssel.
Aktív témák
- Rendszergazda topic
- Motoros topic
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi haladó szinten
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Corsair MP600 Elite 1TB NVMe SSD ÚJ, bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest