Hirdetés
Aktív témák
-
Balage76
senior tag
válasz
TeeJay
üzenetére
Most az MLC-ről TLC-re váltás megy, de ahogy írtam kár aggódnod az élettartam miatt. Ha a gariidőn belül tönkremegy, akkor csere, azon túl meg egyszerűen Te nem akarod majd használni, mert elavul (kapacitásban vagy sebességben).
Csak példaként, ott vannak a régebbi 8-16GB-os SLC tipusok. 2-3 éves kor után is vígan működnek, de minek? Vennél most ilyet a gépedbe? Nem.
A számtech mindíg is az egyik legnagyobb pénztemető, kár arra várni, hogy fél év múlva majd mennyivel olcsóbb lesz, mert akkor meg lesz megint valami, amire ismét érdemes fél évet várni.
Nem tudom mekkora RAM bővítést tervezel, de hacsak nem 1-ről 8GB-ra, akkor az SSD-vel többet gyorsítasz a gépen mint a ram bővítéssel.
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen széket vegyek?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- További aktív témák...
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új, garanciás SSD-k - Áfás számlával
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme 500GB
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest