Hirdetés
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Balage76
üzenetére
ezt én is csak megerősíteni tudom, vettem már ott cuccot, korrektek, és értik is a dulgukat.
amúgy én is meglepődtem hogy milyen olcsó a samu, asszem én is beruházok egyre a kingston helyett. boltokban 20-24k között van, aprón meg már bőven 20k alatt is.

DeFranco: flash chipeknél elmondható, hogy itt a kisebb csíkszélesség a nagyobb sebesség mellett sajnos kisebb élettartamot is hoz magával. illetve az adott generáción belül is vannak több illetve kevesebb írási ciklust elviselő darabok (pl kingston hyperx 3k, aminek a chipjei ~5000 helyett csak ~3000 írási ciklust viselnek el). ezt azért engedhetik meg maguknak, mert látszik hogy az átlag user azért nem írja tele nap mint nap a lemezt, valamint az okosabb vezérlés miatt amúgy is kevesebb terhelés van az SSD-n.
Aktív témák
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest