- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD FX
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- VR topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
LW
őstag
válasz
fudi2002
üzenetére
Nem tényeken vitatkozunk, hanem hardverhasználati szokásokhoz érvelünk.
Jómagam csak ott használok backupot, ahol szükséges. Kollégiumban futó gépem teljesen önálló életet él, ha elmegy az áram újraindul, csatlakozik, elindítja a szerver szolgáltatásait és csinálja a dolgát. Ezt bekonfigurálni nem egy órás meló ezért, ezt heti egy alkalommal lementem Norton Ghosttal és amióta beállítottam nem volt vele gond. Jelenleg 3 visszállítási pont foglal 45GB-ot. 2TB merevlemezen szerintem elveszik.
Otthon nincs system backup. (szerk: és nem azért mert nem férne el 5,5TB-on)
Ha van is fontos dolog a rendszerpartíciómon azt egy bootolható fájlkezelővel átmásolom másikra és máris tudom formázni, amennyiben szükséges. Egy óra alatt húzok rá windowst, drivereket, programokat és öröm bódottá, legalább a gép is felfrissült.
Az meg hogy van visszaállítási pont, nem garancia, hogy megszűnik a hibajelenség.
Kipróbáltam és tényleg lényegesen több az írás a rendszerpartícióra, ha be van kapcsolva.Kérdés: Norton Ghost mivel lassítja a gépet?
Attila9988:
"miért javasolnak egyesek ilyen marhaságokat"
FLAME?
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Marathon (2025)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest