Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Akciókamerák
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- 3D nyomtatás
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
Blue@X
üzenetére
Komolyan mondom úgy kérdezel, mintha el sem olvastad volna a neked címzett hozzászólást! Vagy nehezen értelmezhetően fogalmaztam? Vagy nem jók linkek?
Felsoroltál egy csomó SSD-t, melyek közül vannak olyanok amik nem ajánlottak, én az ajánlottak közül belinkeltem 3-at pontos típusszámmal, olyanokat amelyek beépítőkerettel rendelkeznek. És odaírtam ezt is: Ezt a három típust érdemes megnézni más helyeken is, hátha olcsóbbak.
Figyelj oda a típusszámokra, mert azokban van jelölve, hogy asztali gépekbe szánják, tehát van beépítőkeret hozzá.Ezek után bekérdezel újra. Annyi lenne a dolgod, hogy ha már nem tetszenek azok amiket ajánlottam, hogy az általad kiválasztott SSD-k típusszáma alapján a gyártó oldalán leellenőrzöd, hogy mit adnak az SSD mellé....
Aktív témák
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest