Hirdetés
Aktív témák
-
strebacom
senior tag
No most volt időm benézni,mert melózok(24órás készenlét,és munka
), látom megy az elmélkedés,hát kicsid ideges vagyok miatta, de teljesen megbízható boltban vettem,ahol törzs vásárló vagyok,már évek óta soha semmi gond nem volt!!
Tegnap előtt délután tettem fel az OS-t,más nem volt,meg ugye a progik, két partició van 25Gb rendszer a többi meg Games, no a 25-böl 13 szabad a Games-re meg a Battlefield3 és ennyi,nincs más,de 640GB.meg 33-szori indítás,25 óra ????
Az a fura hogy gyári fóliázott,leragasztott doboz volt valami müanyag akasztóval hátul....
Itt valaki írta, hogy progi rosszul is olvashatja ki a smart-ot!!Nem tudom ez van hibája nics jól működik,csak kicsit baxa a csőrömet a dolog....
ÖTLET??
Aktív témák
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- 256GB NVMe SSD, 1 év gar
- Apple iPhone 16 Pro - Gold Titanium - 128GB - Akku: 100% - Megkímélt Újszerű állapot!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), látom megy az elmélkedés,hát kicsid ideges vagyok miatta, de teljesen megbízható boltban vettem,ahol törzs vásárló vagyok,már évek óta soha semmi gond nem volt!!