Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Blu-ray lejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Más termékek kárára gyárt több AI gyorsítót idén az NVIDIA
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
k.istvan80
csendes tag
Üdv!
Kérdésem lenne, egy problémás SSD beüzemeléssel kapcsolatban.
Adott egy Acer Aspire 3000 notebook, amiben már haldoklott a gyári vinyó. Ezt cseréltem egy ilyen SSD-re (ez egy IDE csatolós SSD!). Viszont a beüzemelésnél elakadtam: a BIOS-ban felismeri és kiírja a meghajtót, de a WinXP telepítésekor elakad, a következő hibaüzenettel: Error 0200: Failure Fixed Disk 0
Próbáltam Hiren's Boot CD diagnosztikai programjaival ránézni, ott is rendesen felismeri, és 100%-os kondícióban lévőnek írja ki, tehát arra gondolok, hogy nem az SSD a hibás, hanem valami beállítási gond van. Próbaképpen visszatettem a régi vinyót, azzal is rendesen működik.
Mi lehet a gond?
Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest