Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Aktív témák
-
hesszan
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
igen ezt én is láttam, de van olyan BIOS is meg kifejezettem a VISTA-hoz való. (ezt irtam is fenn, hogy van 2 de nem merem lecserélni egyire sem)
SATA drivert te sem találtál a toshiba oldalán igaz?
(én valahogy a 20linkre az alap tipusa alapján HTW2E találtam egyet ami alapján Silicon Image SiI 3112 SATARaid Controller van benne, és ehhez van driver is, még esetleg megpróbálom az xp telepítőbe belerakni)bár ez alapján:
http://aps2.toshiba-tro.de/kb0/TSB7B020R0000R01.htm
meg sima inteles "Intel Matrix" driver kéne hozzá.ma viszek haza egy külső vinyót, megpróbálok arra rendszert tenni, és remélhetőleg a héten még kapok kölcsönbe egy normál 80gb notebook vinyót, arra is megpróbálom.
előző hozzászólásra pedig, korábban már próbáltam, valami angol fórumon megtaláltam már:
laptopon: CLEAN parancs kiadás után 5percig nem csinál semmit, utánna kiir valami hibát (már nem tudom mit) és a LISTDISK-re már nem talál semmit, illetve a sorban következő paranccsal sem tud mi kezdeni..
ÁHH nagyon afelé hajlok, hogy besz*ptam a vásárlást...amit még ki fogok próbálni
- linux telepítés (hátha legalább azzal megy, és akkor szivok tovább a win-nel)
- külső vinyóra / kölcsön vinyóra oprendszer, úgy hogy benne van az SSD, drivereket felismertetni stbstb, majd ghosttal SSD-re tenni
- xp telepitőbe minden létező drivert beletenni és keresztbe tett újakkal imádkozni
- bios frissítés (ettől félek)
- felgyújtani, összetörni, emeletről kidobni, páros lábbal ugrálni rajta#26871) samu74
a linuxos tippet pont ma reggel kaptam. az meglesz
XP-t legyártom (ha addig élek is) de még mindig nem tudom melyik drivert kell belehekkelni. A fene vinné el h nem találom a gyári telepitő cd-ket. legalább azon látnám h mi van, milyen típushoz való.A reménysugár felcsillant. Eddig XP volt a laptopon. Gondolom én hogy ahhoz való biossal. (ezért nem megy a WIN7 telepités) Vista-s biossal kéne mennie? (Vista vagy win7 mind1) bár igazából a gépet nagyon megfogná szerinte a Vista/win7
Ezt a linket nézem fél órája:
http://aps2.toshiba-tro.de/kb0/TSB7B020R0000R01.htm
még bízok..u.i. köszönöm a segítséget, a tippeket.
Aktív témák
- ÚJ! 1TB Western Digital SN5000s PCIe4x4 6000/5400 Mb/s
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung 990 EVO Plus 2TB PCIe 4.0 - 5 év garancia
- WD Red SN700 NVMe SSD, 1TB
- Western Digital WD Red 3.5 3TB 64MB SATA3 (WD30EFRX) NAS HDD - több darab
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó használt Huawei P30 Lite 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest