Hirdetés
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD FX
- Hobby elektronika
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kerekfej
üzenetére
Nem mondtam hogy jobb, sőt irtam hogy szintetikus tesztekben gyorsabb is a Samu, sőt még azt is megemlitettem hogy hetkoznapi hasznalatban IS gyorsabb a Samu. Csak desktop felhasznalasra nem igazan fogja észrevenni Takács Józsika (elnezest minden takacsjozsikatol aki észrevette/észre fogja venni) hogy mi dorombol a gépben. Neked esetleg valami hozzafuznivalo, miert jobb a Samu?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
No offense, csak szerintem tul nagy hangsulyt kapnak bizonyos dolgok SSD téren amik nem akkora jelentőségűek. Anno is mindenki úúúúúúúúagilitiháromnégyszázhuszonnyócerergigával szekvenálja az írast - volt aki kettőt vett, hát volt pancsolas vele.
Egy biztos, nem art olyan helyrol vasarolnunk, ahol valami inkompatibilitas eseten esetleg segitenek egy masikra cserélni. Mostanaban azert eleg stabil az SSD piac (mint az intel 8 megája), hogy ilyenekre figyeljunk a mérések helyett. (Ofc, a meresek is szamitanak, leginkabbb amit korabban linkeltem, hogy mennyi irast visel el mielott kifekszik.)
Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- OLED monitor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Star Trek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Kioxia XG7 / Gen. 4x4 / 4TB 100/100 / NVMe / M2 2280
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 4 darab nvme 512GB Sdd + 2 darab nvme 256 GB ssd. 2230-as méret
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)