Hirdetés
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Toshiba notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kerekfej
üzenetére
Nem mondtam hogy jobb, sőt irtam hogy szintetikus tesztekben gyorsabb is a Samu, sőt még azt is megemlitettem hogy hetkoznapi hasznalatban IS gyorsabb a Samu. Csak desktop felhasznalasra nem igazan fogja észrevenni Takács Józsika (elnezest minden takacsjozsikatol aki észrevette/észre fogja venni) hogy mi dorombol a gépben. Neked esetleg valami hozzafuznivalo, miert jobb a Samu?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
No offense, csak szerintem tul nagy hangsulyt kapnak bizonyos dolgok SSD téren amik nem akkora jelentőségűek. Anno is mindenki úúúúúúúúagilitiháromnégyszázhuszonnyócerergigával szekvenálja az írast - volt aki kettőt vett, hát volt pancsolas vele.
Egy biztos, nem art olyan helyrol vasarolnunk, ahol valami inkompatibilitas eseten esetleg segitenek egy masikra cserélni. Mostanaban azert eleg stabil az SSD piac (mint az intel 8 megája), hogy ilyenekre figyeljunk a mérések helyett. (Ofc, a meresek is szamitanak, leginkabbb amit korabban linkeltem, hogy mennyi irast visel el mielott kifekszik.)
Aktív témák
- Proxmox VE
- Jövedelem
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Másfél millió forintért már haza is vihető a Huawei aranyozott csúcsórája
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)