Hirdetés
Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kerekfej
üzenetére
Nem mondtam hogy jobb, sőt irtam hogy szintetikus tesztekben gyorsabb is a Samu, sőt még azt is megemlitettem hogy hetkoznapi hasznalatban IS gyorsabb a Samu. Csak desktop felhasznalasra nem igazan fogja észrevenni Takács Józsika (elnezest minden takacsjozsikatol aki észrevette/észre fogja venni) hogy mi dorombol a gépben. Neked esetleg valami hozzafuznivalo, miert jobb a Samu?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
No offense, csak szerintem tul nagy hangsulyt kapnak bizonyos dolgok SSD téren amik nem akkora jelentőségűek. Anno is mindenki úúúúúúúúagilitiháromnégyszázhuszonnyócerergigával szekvenálja az írast - volt aki kettőt vett, hát volt pancsolas vele.
Egy biztos, nem art olyan helyrol vasarolnunk, ahol valami inkompatibilitas eseten esetleg segitenek egy masikra cserélni. Mostanaban azert eleg stabil az SSD piac (mint az intel 8 megája), hogy ilyenekre figyeljunk a mérések helyett. (Ofc, a meresek is szamitanak, leginkabbb amit korabban linkeltem, hogy mennyi irast visel el mielott kifekszik.)
Aktív témák
- Jövedelem
- iPad topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- További aktív témák...
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új - Eladó!
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Eladó ÚJ - KIOXIA - 256GB M.2 SSD nagy mennyiségben (6db maradt)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)